Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@melmel78 tak som rada ,že som ti zlepšila deň..dnes mi merala babo a brala krv na tie vývojové vady a o mesiac pomeria znovu a povie výsledok ..ale dnes vravela ,že podľa parametrov je všetko Ok..tak ja verim ,že už nič sa neskomplikuje..ináč to celé znášam fakt celkom dobre..len veľa pracujem a neviem sa zastaviť ..furt niečo je..tak keď mám deň voľna som hotová prespim všetko..
@alexa1983 ano Reprogenesis..Reprofitu som sa vyhla lebo patria pod Iscare. Ale verim ze v Brne je to lepsie ako tu v Ba aj v tom Iscare. Dam urcite vediet ako co povedali navrhli. Som zvedava na stimulku aj to chcem s nimi prebrat. Lebo na kratky protokol som reagovala malym poctom vajok, az ten modifikovany kde si dr regulovala davky ako potrebovala zabral.
@melmel78 ahoj, kedy sa chystas do RG? Tiez som uz rozhodnuta pre dalsie ivf v Brne ..najskor som chcela ist do RF ale RG ma teraz viac presvedcilo co si citam diskusie.. ako dlho sa caka na termin? V pondelok budem mat vysledky z reproimuno a na zaklade toho sa chcem objednat na konzultaciu. Vdaka za info 🙂
Ahojte vsetci, tak dnes sme boli Brne v Reprogenesise. Klinika v peknych priestoroch, v takom parciku, personal rovnako mily od recepcnej az po koordinatorku. Mali sme dobry pocit, ale v podstate zly sme nemali ani doteraz v Repromedike tu v BA 🙂 . Boli sme za dr Koukalom, je to velmi mily panko, presiel si vsetky nase papiere co som doniesla ( cerstvy hormonalny profil, starsie vysledky z genetiky, imunologie, hematologie + jednu ukazku stimulacneho protokolu, ake lieky v akych davkach som brala). Debatovali sme asi hodinu a pol, potom ma vysetril a navrhol svoje riesenie. Podla neho nam v podstate uz nema co viac ponuknut, okrem PGD/PGS (predimplantacna geneticka diagnostika). Zeby zachoval protokol, ktory som mala vzhladom na urodu 8 vajok, vraj s AMH 0,75 je to dobry vykon. Alebo druha alternativa ist do Softu a to co sa urodi, tak sa urodi a z toho budeme cerpat. Co ma pozeral od spodu, tak sa mu lavy vajcovod zdal nejaky zlepeny, nevedel ho najst. Mam dostat za 4 dni menzes, tak som sa pytala, ci to neni z toho. Vraj nie....Bavili sme sa aj o moznosti ist na hysteroskopiu, lebo som pred 2 rokmi mala reviziu maternice a kludne tam mohli ostat zrasty. Jeho postup bol vsak taky, ze cim skor do ivf, vzhladom na vek, odobrat vajka, nechat embryjka 5-6 dni kultivovat, potom spravit asistovany hatching a dat ich vysetrit geneticky. Nakoniec nam predlozili sumu a skoro som odpadla...4500€. Zial sme uz samoplatcovia, cize musime dobre vyberat...Teraz som trochu zmatena z toho, ze co spravim. Vazne neviem. Ci skusit este konzultaciu inde, alebo sa vratit do Repromediky, lebo tu mi to vychadza ovela menej. Ja viem, ze ked chceme babo, tak bohuzial....no nie je to malo penazi
Ahojte baby vcera ako aj dnes nemozem uverit sprave, ze som tehotna ❤👏😍 Planujeme s doktorkou dalsie ivf a cakali sme na moj menzes. Lenze ten meskal a tak som sla na uzv, kde v dutine nasla nejaky divny utvar, ale nevedela identifikovat co to je. Menzes meska len 5 a dnes mi brali krv na HCG, kde sa to potvrdilo. HCG vyslo vyse 4000 ....Ja tomu vazne este neverim, asi ma musi niekto prefackat 😲
@melmel78 waaaaau tak to je perfektna krasna spravaaaa 😍😍😍 tak ked by ste to vobec necakali takto krasne sa to podarilo a prirodzene 🙂 velmi sa s tebou tesim a zelam vsetko dobre, hlavne to ber ako dar z nebies a radsej si daj setriaci rezim hned od zaciatku 🙂 podavaj spravy co a ako 🙂 🤰😊
@alexa1983 ahojky, prirodzene si predstav 😀 Mali sme zacat stimulku, cakali s dr na menzes a od pondelka nechodil...sliznica stale vysoka. Vcera som sla na uzv a doktorka 10 minut stala a pozerla neveriacky na monitor, ale si nebola ista....preto som dnes sla na krv na hcg a sestricka mi vola, ze cez 4000hcg. Je to vysoke, ja som pri dvojickach mala cez 2700. O tyzden kontrola zatial brat lieky co mi dali.
@melmel78 dievča zlate ja ani neviem čo dodať ..to je dnes najkrajšia správa akú som si mohla prečítať..gratulujem ti z celého srdca a prajem aby si to dotiahla do úspešného konca..hlavne mysli pozitívne lebo toto je naozaj dar od boha😇🙏🏻..
Dnes si ma fakt potešila..
Ja mám náročné dni môj manzel včera mal nehodu na motorke chvalabohu to rozchodi ale ti poviem ,že to bude skúška pre nás poriadna..ma len ruku zlomenú a je cely dobuchany tak ho boli cely človek tak sa musím oňho starať ešteže sme na dovolenke tento týždeň ..on ma obskakoval ako sa len dalo ale dlho mu to nevydržalo ale Dakujem bohu že žije 😇🙏🏻❤️..
@skovarik dakujem pekne ❤😇 Ja som zial na monitor nepozerala, prave Petrova ma vysetrovala, lebo cakame menzes na stimulaciu a ona tam 10 minut stoji, pozera.....tak sme vzali krv a bum 👶 Nikto neveril, vsetci boli v soku, aj sestricka aj dr Hlinstak, ktory nas pozna este z Iscaru, ze sme tam chodili jak pre rozky 🙂 . Teraz piatok idem k nej zasa, volala mi v piatok a vraj musi tam byt embryjko, aby to bolo ofic tehu, zatial to je len nieco z krvy...Aj ked sa tehotna citim, mam rozne priznaky...prsia ma bolia, unava, vytok, jemne pobolievanie v podbrusku. Lebo podla krvy a poslednej menzes by som mala byt 4tt+6, cize skoro uz 5tt. Ja viem, ze to este moze byt skoro, no ked som cakala dvojky, tak som mala hcg cca 2700 a uz bolo vidiet na utz..preto mam strach 😒
@nadej2018
@skovarik ahojte kocky, bola som v piatok na uzv a som este viac v strese 😐. Dr videla gestacny vak aj zltkovy obal aj zarodkovy tercik ale mimi nikde. Velkost gestacneko vaku zodpoveda 5tt a podla ms by som mala byt 6tt. Brali mi aj krv v pondelok budu vysledky ze ci hcg stupa. Velmi sa bojim aby tam prcka videla inak je somnou zle nedobre 😯

@skovarik tak to je paráda 🙂 užívaj si to plnými dúškami : )
čo sa týka toho vyšetrenia hemato, je to také divné v tom zdravotníctve, že počkáme či žena nepotratí a potom budeme riešiť...a pritom mnoho krát prečo žena nemôže otehotnieť a udržať embrijko , je problém v krvi, že je buď hustá alebo príliš riedka a pritom stačí nasadiť iba injekcie na správne riedenie... akože je mi tu z toho fakt zle, že v podstate na nás robia pokusy asi koľko toho psychycky zvládneme ... Mne napr hematologička povedala , že pri mojej silnej zrážanlivosti sa mi nikdy nemôže ani len uchytiť embrijko...keby som vtedy pomaly do Drábeka nehučala žč niekam nech nás ešte pošle, tak asi to skúšajú na nás stále...