icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

andreakap
27. okt 2014

@iphonik to si asi mal / a kus stastia,ked tak vychvalujes, ze vsetko super.

mojka
28. okt 2014

mozem len potvrdit to co pisali predomnou, chaos a neodovzdanie vsetkych informacii naraz a tahanie z ludi z kazdej strany len peniaze, abysolutne neprofesionalny pristup.
Som sklamana z toho ako to prezentovali...a realita bola uplne ina.
Potvrdzujem ze lava ruka nevie co robi prava vratane MUDr. Marsika.....

candour
28. okt 2014

Nuz to je vec nazoru, kolko ludi tolko chuti, ja som tiez nebola z RM nadsena po prvom neuspesmom IVF, ale v Brne kam som sla na konzultaciu hned potom to tiez nebol velky rozdiel, na konzult. meskal lekar presne hodinu a pocas konzultacie dva krat odisiel na zakrok, informacie ziadne naviac oproti RM..v Heliose MT som mala zas take zle skusenosti s komunikaciou ze dovi, a co tu pisu baby o gynfiv je tiez katastrofa, ISCARe ma zas totalne stare vybavenie technicke ..takze clovek si velmi nenavybera...je fakt ze asis. reprodukcia ja hlavne dobry biznis a tak sa mnohi aj spravaju lekari bohuzial, čo suhlasim, treba sa obrnit a brat to trochu s rezervou, zariadit sa po svojom a neriesit prilis lebo clovek robi len sebe zle ked sa zbytocne hneva a rozculuje🙂 😉

andreakap
28. okt 2014

@candour ja som ale nepisala len o komunikacii ale o celkovom spravani ku klientom. Zabudanie formalit, ktore su podla nich dolezitou sucastou zakroku (pricom ine centra ich nepotrebuju ak je par v manzelskom stave), to nebol problem komunikacie ale ich zlyhania, pretoze zabudli. A oni zabudaju vlastne skoro stale. Na zaciatku som si hovorila, ze ok, maju toho vela a su novi, mavla som nad tym rukou, pretoze som verila, ze som v rukach profikov a mozem im verit. Ale postupom casu sa to vyhrotilo tak, ze som im prestala verit a uz som tam nesla ani na krvne testy. Nemam to s cim porovnat, to je pravda ale viem na 100%, ze taky pristup, aky zvolili v Repromedice, uz nechcem zazit a dufam, ze sa mi to podari.

mojka
29. okt 2014

suhlasim pretoze ja sice som neriesila papiere o ktorych pises ale mna neposlali na potrebne vysetrenie pred samostnym zakrokom a potom ja som bola za tu blbu ze to nemam na cas spracovane, potom som to musela riesit zas na poslednu chvilu zacvakat za to niekomu aby mi to vobec spravil za 1 den, a to povazujem za hrubu chybu ja predsa neviem co treba riesit a ake ine vysetrenia su potrebne.
Co sa tyka manzela od neho si nezobrali tak isto krv a riesili to az v den zakroku co opat zabudli.....
vsetci sme boli z toho z tresu a este take poznamky ze az......nebudem komentovat....hlavne ze si oni peniaze vybrali a mali isty odber zabzepeceny co potom ze mne a manzelovi sposobili taky stres a vysledok opat negativny, urcite sa tam nevratim lebo robia z pacientov chaos..... ale peniaze si vedia vybrat tomu venuju maximalnu pozornost a na nic nezabudnu

petrapet
autor
1. nov 2014

Ahojte, nedá mi zareagovať na vašu komunikáciu. My sme s manželom,absolvovali 4 cyklus v Repromedice a bol úspešný. Veľmi sa s manželom tešíme. Boli sme ako samoplatci. Chodili sme k doktorke Durechovej a bola k nám milá. Všetky potrebné tlačiva nám dala. S embryologickou sme sa rozprávali. Vsetko nám vysvetlila a volala, kedy bude et. Máme ešte 3 zmrazené embryjka, tak sa tam určite vrátime. Naozaj je to asi vec názoru koľko ľudí, toľko chuti. Verím, že budete mať aj vy také šťastie ako my. 🙂

andreakap
6. nov 2014

@petrapet Ja si nemyslím, že je to vec názoru, ale skôr otázka osobných skúseností k prístupu personálu v Repromedice. Chápem vašu spokojnosť, nakoľko sa vám podarilo ivf, to by potešilo asi každého a na danú kliniku by mal pozitívne referencie. Asi sa pani doktorka mimoriadne snažila,ked nezabudla predlozit s dostatocnym predstihom vsetky potrebne dokumenty a vy ste nevyzerali ako idioti a neprehanali vas ako mokre handry. Mne vlastne nedali po prvom zakroku ani prepustaciu spravu, lebo zabudli...a to som im tam este nejaky cas lezala a cakala,kedy pridu za mnou a povedia mi, že mozem ist domov. Na druhy den mi volal doktor a spytal sa ma, kam som sa ponahlala, ze mi nestihol dal prepustaciu spravu...Trosku tragikomicka situacia, kedze mi osobne sestricka prisla oznamit, ze uz mam ist domov...A takychto usmevnych situacii tam bolo mnoho.

petrapet
autor
11. nov 2014

@andreakap Ahoj, určite osobné skúsenosti sú dôležité. My sme ich mali, čo sa týka personálu v poriadku. Nemôžem povedať nič zlé. Určite to muselo byť pre vás nepríjemné. Je to vaša skúsenosť, ťažko sa mi to hodnotí. My sme boli v dvoch centrách, tak si to viem porovnať. Však skúste aj vy iné centrum a budete mať zase iný uhoľ pohľadu a skúsenosť. Nech sa darí.

andreakap
11. nov 2014

@petrapet budem to mať s čím porovnať, nakoľko už do Repromedicy nevstúpim, aj keby mi ponúkali zákroky doživotne zdarma a máme už termín na inej klinike.

petrapet
autor
11. nov 2014

@andreakap želám Vám veľa šťastia ....

zuzulikmichalik
23. nov 2014

Ahojte dievčatá... je tu niekto, kto navštevuje aktuálne kliniku Repromedica a pripravuje sa na IVF?

zuzulikmichalik
23. nov 2014

rada by som zdielala spolocne s niekym pocity a nálady, prípadne skúsenosti aké máte v tomto centre...

leplezetlen
5. jan 2015

Pondelok idem k doktorovi Feldmarovi (repromedica) a dufam ze uz mozem zacinat pichat injekcie a ze mi podari ivf na 1.pokus.

candour
6. jan 2015

Drzim ti palce.ja tam bola uz dva krat na ivf neuspesne,ale dve baby co boli so mnou na prvy krat otehot.akurat je to zrejme teda urcite najdrahsie CAR v ba.nechali sme tam uz majland.skusim tam este par Ket a konec.v brne to vyjde ako samoplatca ovela lacnejsie ako u nich s poistovnou.ten dr.co pises je tam od novembra len,ale je sympat.tak drzim palce!

leplezetlen
10. jan 2015

@candour ano je tam od novembra,ale on je aj moj gynekolog ☺ Dakujem,a dufam ze moj prvy ivf bude uspesny. Tak drzim ti palce a nevzdavaj to!!!

candour
10. jan 2015

Kedy mas opu?drzim palce.ja najblizsiu dobu nepojdem na ket

leplezetlen
12. jan 2015

Opu budem mat 3.februara. Zacinam sa bat,ze endometrioza mi vtom tehotenstve zasa zabrani : (

mircalla
12. jan 2015

@petrapet Boze Durechova....nekomentujem....

shakask
13. jan 2015

Ahojte, aj ja som sa rozhodla opat pre umele oplodnenie. Chcem sa opytat? Tie ktore si to platite sami, kolko Vas vysiel jeden cyklus na komplet??? Kedze mne uz poistovna po 2 pokusoch asi nic nepreplati, chcela by som vediet na co sa mam pripravit. Tiez mam pocit ze som teraz v pohode, a mozem za to podakovat Dr. Popovej, super mlada psychologicka. S muzom sme to uz nezvladali, take dlhe snazenie a obaja sme sa zhodli, ze v nasom vztahu spravila zazrak. Tak ak Vas mozem poprosit nejake info o cennach. Ja som bola prve dva razy v Martine. Taraz sa pripravujem do BA. Dakujem

candour
13. jan 2015

@mircalla co si s nou mala za skusenost?

candour
13. jan 2015

@leplezetlen hlavu hore nicoho sa neboj!strach ti je nanic🙂mysli len na to,ze sa to podari.drz sa

leplezetlen
14. jan 2015

@candour Dakujem...

lokyka
26. jan 2015

Ahojte...je tu niekto?aj ja som zacala v novembri v Repro a som naozaj zvedavá

lokyka
26. jan 2015

@radina Ahoj....mozem ta spytat ze ake vysetrenie su dolezite?bola dom 3krat na transfere v gyn ale neuspesne....teraz chodim do repro

denisadem
25. feb 2015

ahojte dievčata, aj my začíname ten kolotoč po prvýkrát v prvom centre... mna ma Dr. Drábek... o nom som sa tu nič nedočítala, tak dúfam, že bude OK.. 😉

candour
25. feb 2015

@denisadem Ahoj , ja som v RM už rok, Dr. Drabek je tam len od tohto mesiaca, bol predtym dlho v gynfiv, odtial teraz presiel do RM...takze sa na neho popytaj bab z Gynfiv, su neho rozne nazory, ja som si vybrala toho druheho co tam je po odchode Marsika a Durechovej, Dr. Feldmár

sweeti
26. feb 2015

@denisadem Ahoj ja som v repro.Mam uz aj schvalenu ziadost a zacnem dlhym ptotokolom bud.tyzden.Ja mam len dobru skusenost.Ci to pred tym bola dr.Durechova alebo teraz dr.Drabek.Pan dr. je maxi. trpezlivy vsetko vysvetli,povie a zodpovie na vsetky otazky.Minule som tam bola hodinu a odisla som az ked som nemala ziadnu otazku.Tak dufam ze budete mat len dobre skusenosti ako ja 😉

nynyve
27. feb 2015

S Repromedicou mam skusenosti aj ja.. a nie dobre. Ale bohuzial nie s centrom ako takym ale s p. Marsikom. Zacali sme s nim na antolskej samozrejme trebalo zmluvu podpisat (nadstandard 500 evri na rok). Neviem co si predstavuje pod tym nadstandard ale ak toto bolo ono tak bez zmluvy by sa asi ani nekukol na mna... starostlivost nula bodov.. dookola len reci o umelom oplodneni a co sa vysetrenia tyka tak len uzv. Ziadne odbery ani nic podobne... ked som mu povedala ze vyskusam laparku tak sa mu to nepacilo ale teda dobre no spravil to. Zasa ale za peniaze vraj ze vyber operatera..malo sa to platit unb ale posielalo sa to na ucet jeho nejakej s.r.o... odvtedy som sa s nim nestretla aj ked sme mali zmluvu na rok po pol roku som povedala ze staci... okolo RM som povedala ze uz ani neprejdem.. a pri tom v tom centre ani netusili ze si on takto krasne zaraba v ich priestoroch.. stale nas presuval medzi RM a antolskou . Uz sme boli pomaly na budkovej a on zavolal nech ideme na antolsku a stale dokola... teraz uz na budkovej skoncil aj so svojou partnerkou
.. konecne.. ja osobne s nim uz nic spolocne... len velka skoda ze takto poskodil novej klinike...

zuzulikmichalik
27. feb 2015

babeny, ak by ste mali záujem niektorá, mám na predaj 2 balenia Orgalutranu - dátum expirácie je 11/2016 a Fostimon - dátum expirácie 5/2015. Ak vás čaká umelé oplodnenie v najbližších mesiacoch a máte predpísané od lekára tieto lieky.

sweeti
27. feb 2015

@nynyve No ten dr.Marsik mi nebol vobec ani symaticky vzdy som sa spytala ze ci tam nebude nahodou.Brrrrr len pohlad nanho.Inak nam skoro vsetky vysetrenia robili na Antolskej.Mali sme mladu dr.Oroszovu ale vydala sa na jesen a ma priezvisko na pismeno P... ale neviem ako dalej.Ale mozem len pochvalit super pristup,vzdy objednany na cas bez poplatku ziaden poplatok za spermiogram a sestricky tiez super