Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@alexa1983 moja bud rada ze ti neni zle ako mne 😀. U mna to prislo v 7tyzdni a prelezala som par dni kym som bola ako tak schopna fungovat. Teraz som pomaly 12tt a stale mi je zle ale nie cely den. Kazda sme ina a dolezite aby tehu prosperovalo 😊. Som rada ze si v poriadku a vyliec si tu pliagu cim skor 🛌
@skovarik ahojky, prosim ta skovarik, KET si mala v nativ cykle, vsak? Dobre si pamatam? Mozes mi prosim napisat podrobnosti? Ako Ta monitorovali, ako casto, ci si mala hcg injekciu, kolko mm bolo pri vklade... a preco si nesla do cyklu uplne riadeneho hormonami. Moc krat vdaka, kazda info mi pomoze.
@santine áno mala som v nativ cykle rozhodla som sa tak lebo mne nič nenašli a mala som pocit ,že keď som bola nadopovana estrogénom a progesteronom plus injekcie moje telo s tým bojovalo a ani som nemala takú ovulaciu ako bezne..a furt sa mi všetko posuvalo..tak som si povedala keď sa mi vyčistí telo od všetkého čo som tam dala pôjdem do toho prirodzene..predtym som si dala Detox akupunktúru a neake obklady ma ženské veci..musela som chodiť častejšie na folikometriu myslím že som začala 12dc pár dni pred ket som začala dávať progesteron asi dva dni pred a dali sme jednu injekciu..to bolo všetko .pri ket sme dali aj lepidlo predtym som ho nemala ..a ani sa mi verit nechce ako ti teraz pisem až mám slzy v očiach ,že cakam moju princeznú..a samozrejme začala som sa modliť desiatok ruženca pre počatie ..a vymodlila som si ju boli sme s muzom aj v marianke ..😇🙏🏻..človek zo zúfalstva už urobi vsetko😂
Ahojte zienky tak dnes mam za sebou prve vaznejsie vysetrenie na gynde, urobili aj NT prejasnenie sije aj brali krv a dostala som knizku 😇. Vsetko je v poriadku, krpec vyzera vacsi ako podla poslednej ms asi o tyzden. Som v 12tt a zatial vsetko je v pohode 👏 . Velmi sa modlim aby vsetko pokracovalo tak aj nadalej. Sem tam ma zaboli brucho, pichne ma, ale mam obcas dni, no nie je ich vela, ked ma boli nepravidelne cely den. Potom na druhy tej ako keby utalo. Mala ste to niektora? Ideme aj na Trisomy Nifty dali sme si to uplne najvyssie kedze na amnio sa nehodlam ist, ani dr mi to neodporucala. Dalsie vysetrenie ma caka zaciatkom novembra. Drzte sa vsetky, myslim na Vas a cakam az pribudne dalsia vesela tehulka ❤
@alexa1983 ano zvyknu davat tak okolo 10tt alebo neskor ako mne 😊. Lebo prvy trimester kriticke obdobie a hocico sa moze stat tak cakaju s tym. Aj tak prve info co zapisu je prave z toho skriningu atd...mas tam info ake lieky beres, predosle porody potraty, krvna skupina, vek vyska a terimy dalsich vysetremi
@alexa1983 tutu mutu 😀😝 No to je individualne ale prvy trimester by som absolutne nic neriesila na tvojom mieste 🙂 . Chapem tvoje chute, mala som ich tiez pred dvoma rokmi ale zial som si nemohla zasantit ani nahodou, lebo som bola rizikova a spinila som, bolesti atd...Az v druhom tirmestry je to bezpecnejsie, ked je babo menej nachylne na choroby, infekcie, vrodene vady. Pockala by som s tym par tyzdnov az do toho druheho trimestra hmm? 👶🙂 Zalezi aj co ti povie dr ale ked si po umelom oplodneni, neriskuj, to nestoji za to
Ahojte tak som dnes bola na Nifty testoch, brali mi krv zatial a vysledky budu za 5-10 dni vraj. Bola tam priamo aj doktorka, ktora zastupuje tu firmu tak som sa jej popytala na statistiku, presnost. Vraj presnost garantuju na 99,4% co je super, aspon sa clovek vyhne amniocenteze. Tripple testy na vrodene vady som mala 1:320 co nie je zle vzhladom na moj vek, ale chceme mat istotu pre pokojne tehulkovanie. Vraj tieto su lepsie ako Trisomy, su presnejsie a zistuju ovela viac syndromov nez Trisomy. Na Sk su 2 roky. Odporuca sa to vraj aj zenam, co maju darovane vajicka a vyssi vek.
Ahojte zienky ako sa mate, co nove ? Nejako je tu ticho 🙂 Ja nic nove, brusko rastie, nemozem lezavat na boku, lebo ma hned picha v bruchu a tak mi ostava jedine nepohodlny chrbat 🙄 Ale nevadi zvladam zatial, to sa da. Buduci tyzden ma caka zasa ultrazvuk a este nemam vysledky z tych Nifty testov

@alexa1983 neboj je to Ok..bud rada ,že ti neni zle😂..a vajecniky ta už nebolia už nemáš ani ten pocit na ms?tak u mna príznaky začali okolo 4-5tt ale len ta káva mi smrdela a sliny sa mi robili v ústach..a hlady prišli neskôr asi 7-8tt..