Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
Ahojte, tak sa k vam pridavam. Caka ma IVF v tomto centre.
@strelicia tak cakame spolu 🙂
@melmel78 Cauko ja všetko Ok moje dievčatko ma už 800g a je krásna ..cukrovku nemám ..ináč fajn len som už fakt ako tank nohy ma bolia na hovado ,keď viac chodim..a mám už dosť aj v práci musím spomaľovať tempo ako sa len da..ale ešte 4tyzdne a finito 🙏🏻😀..som rada ,že aj ty si Ok no a to pichanie a bolesť tam kade tade to je vraj normálne všetko sa nám to tam zväčšuje a posúva ..
@alexa1983 moja veľmi mi to je ľúto 😢..ale ja verim ,že to príde čoskoro a už sa ta tvoj anjelik nevzdá 😇👶🏻
@skovarik coo? Ake 4 tyzdne 🙂 ako do porodu? To snad nie 😲 Nejako zle ratam, ale myslela som, ze ty az zaciatkom roka pojdes rodit. Ja som sa na morfo uz konecne objednala, volala mi sestricka odtial, takze 13/12 ideme. Aj mas porodku vybranu kde rodis aj lekara? Ci nie? Ja som si zacala citat, co vsetko treba vybavit pred a po porode a mam z toho hlavu ako melon 🙄
@melmel78 niiiiieee nástup na materskú termín je až 17.2🙈..a ešte neviem ani kde budem rodiť ani ako😂🙉..tiež idem prvý krát na 3-4d usg tak som zvedavá na malinku ale až 7.12..
@alexa1983 veru treba niekam vypadnut a teraz si trochu uzite urobte si pohodu a romantiku..a ja verim ,že ta budúci rok niečo krásne prekvapí budem sa modliť za teba..
@alexa1983 neber to ako stres prosím ta to iba si zhorsis..aspoň ,že si ostala tehu a vieš ,že to pôjde aj do budúcna..pozri mel koľko krát potratila a predsa to vislo..ty si ešte mladá a času kopec na skúšanie ..len hlavu hore a určite to príde čoskoro ..ja dufam ,že ja porodim a potom prídeš ty narad to máš akurát tie tri ms🙏🏻😆
@skovarik no uz som sa zlakla, ze co to mas za termin 😀😝 Ja som vedela ze ty si februarova, len som si nebola ista kedy 🙂 Tak nastup na matersku to je prijemny termin, ak teda nerobis na seba a si zamestnana. U mna take nehrozi, ja budem robit az kym nebudem rodit. Potom odrodim a sup znova za pocitac 😀. Ale som naivna co? No ved uvidime, co nam to prinesie do zivota, celkom sa tesim na tuto zmenu. A ten 3-4d usg ti kde a kto bude robit? Lebo ja som na morfo k dr Slezakovi a on vraj aj 3D robi. Sa ho opytam na to.
@alexa1983 Ja viem moja, ze sa nam lahko hovori, aby si nestresovala, ale ver mi, ze casom to pustis z hlavy a budes sa orientovat na novy zaciatok, nie na to, co bolo. Ja som prezivala rovnako ako ty tiezo pocity, teraz ked som tehu, som si sice spomenula co sa mi stalo v 16tt, no netreba sa nad tym nejako zamyslat. Proste bolo co bolo a tera bude inak 🙂 . Ja verim, ze ta stastie a radost este len cakaju, tak hlavu hore a uzi si koniec roka, niekam sa chodte zabavit, alebo na vylet. Prospeje ti to a hlavne ak citis, ze chces o tom rozpravat, rozpravaj. Musi to z teba von, vsetky negativne pocity vyplavit. Zrejme je to nahoda, ze v Brne sa zastavuju srdiecka, to sa neda tak brat. To embryjko nebolo asi v poriadku, ber to tak, ze asi by nebolo dobre ani pre vas ani pre neho, aby tu bolo.
@alexa1983 myslela som ,že máš okolo 30 ale aj tak ešte neni neskoro kým produkujes vajíčka tak môžeš mat aj 45 ..nikdy nieje neskoro ,keď človek túži po bábätku ..držím ti veľmi palce ..a už dufam sa ti nikdy nebude nič podobne snívať ..
@melmel78 ty ja si už potrebujem oddýchnuť od prace tesim sa že tam aspoň rok nepachnem iba na návštevu 🤣..ale tiež tri roky sa nechystám bit doma jedine ,že by sa zadarilo druhe ale to Vám poviem až po porode ci bude druhe🙈😂..ja idem dr rukavicovej na to usg oba ho robi v ambulancii u mojej dr..keďže sme mali vždy všetko Ok tak toto idem viac z nasej iniciatívy sme zvedaví..

@melmel78 ahoj, na utz vyzeralo vsetko ok, este idem znova buduci tyzdne v utorok, tak uvidime 🙂