icon

Odporučte koučku v rámci prípravy na IVF

2. júl 2023

Ahojte žienky, prosím o odporúčanie na ozaj dobrú koučku vrámci prípravy na IVF. Nemyslím iba niekoho, kto bude zo mňa ťahať peniaze len aby mi dal pár rád typu "užívajte kyselinu listovú a myoinositol a uvoľnite sa". Hľadám osobu, ktorá sa skutočne vyzná, s individuálnym prístupom, a ktorá naozaj vie byť nápomocná, nie len v rámci prípravy na IVF, ale aj počas celého procesu. Máte prosím skúsenosť? Zároveň aby to nebolo veľké zdieranie, lebo už samotné IVF človeka doženie k finančným tiesňam. Ďakujem.

dadi30
2. júl 2023

Naozaj toto niekto robi?? Nie v zlom, fakt ma to zaujalo. Akoze ma ta to dat do nejakej pohody alebo.? Ja mam za sebou ivf, nebolo to lahke vobec, ale tak dala som to..ale o tomto som nepocula

martaatram
2. júl 2023

Tak toto aj ja pocujem prvy krat …a myslim ze tu je tolko zien co si tym prechadza ze je to lepsie ako koučka..bez urážky 🙏🏻

barborachors
2. júl 2023

Myslím, že autorka potrebuje skôr akúsi odbornú a skúsenu sprievodkyňu alebo ešte lepšie psychickú oporu v celom tom procese. Mne sa ta myšlienka páči.

mircalla
2. júl 2023

Nic take neexistuje

sgilvadia
3. júl 2023

Odporúčam ti skupinu na MK ivf skúsenosti/ rady... Tam je kopec žien ktoré ti poradia

autor
3. júl 2023

@dadi30 áno robia to, oni ti vedia skvele poradiť hlavne čo sa týka celkovej podpory tela tak, aby to vyšlo , aj výživa, fyzio, rôzne tipy a triky, také čo ti lekár nepovie.

autor
3. júl 2023

@martaatram rozumiem čo tým myslíš, ale ja na MK moc nechodím, čo sa tu človek akurát tak vystresuje. Presne návšteve MK počas IVF sa chcem vyhnúť. Je tu veľa cenných rád, to nevravím že nie, ale kým sa k nim človek prepracuje cez milión komentov, na to ja nemám energiu

martaatram
3. júl 2023

Chapem tak drzim palce ❤️❤️

zana90
3. júl 2023

Skúste si na IG pozrieť profil Gynaktiv, zameriava sa aj na konzultácie a podporu procesu IVF

autor
3. júl 2023

@martaatram ďakujem ♥️

autor
3. júl 2023

@zana90 ďakujem, presne ju som medzi časom našla na IG, a tiež aj #pruvodkyneneplodnosti, a ešte aj Hanu Prikrylovu z ditevitano.cz, tak z nich si niekoho vyberiem, kto mi sadne ☺️

kiki68
3. júl 2023

Isla by som presne tymto smerom, citala som s nou nejake interview, dost ma to zaujalo ( hoci ja uz som mama)

autor
4. júl 2023

@kiki68 myslíš Gynaktiv? Myslím že stratiť tým určite nemám čo, keď to vyskúšam, ďakujem ☺️

mircalla
4. júl 2023

@autor Jedine peniaze

kiki68
4. júl 2023

Myslim, ze to bolo Gynaktiv, mne to prislo ako dost uzitocne. Podla mna psychika je 50% uspechu