icon

Opakovaný neúspech po IVF. Má niekto podobné skúsenosti?

mg1997
Včera o 08:44

Dobry den, prosim mate niekto skusenosti s podobnou situaciou - 2 krat som absolvovala IVF cyklus a vysledok dopadol uplne rovnako, napriek tomu ze som kompletne zmenila zivotospravu, uzivala som doplnky stravy atd. Medzi cyklami bola 1,5 rocna pauza. Prvy krat dlhy protokol odobratych 15 vajicok, 4 oplodnene a vyvoj sa zastavil na 3. den kultivacie. Mam PCOS cize som sa tomu zacala venovat, schudla som, obmedzila som stresovy faktor, menstruacia mi nabehla pravidelne ale stale to nevychadzalo. Rozhodli sme sa pre druhy cyklus IVF, kedy mi lekarka zvolila kratky protokol na zaklade mojich vysledkov a kompletne zmenila lieky. Stimulacia bola uplne super vsetko vyzeralo vyborne citila som sa dobre, odobratych 10 vajicok z toho 5 oplodnenych, krasne sa delili az do 3. dna. Avsak na 5. den ani jedno nedorastlo do štadia vhodneho na mrazenie. Prosim, co este mam zmenit alebo koho kontaktovat aby sme tomu este mohli nejako pomoct? Alebo sa s tym uz rozlucit navzdy, ze moje vajicka su nekvalitne? To mi povedali v CAR. Mam 29 rokov a nechce sa mi verit, ze by vsetky vajícka boli na tom tak zle. Dakujem za odpovede

anonym_a1d205
Včera o 08:50

spermiogram je v poriadku? Zmenil zivotospravu aj muz?

anonym_4ab726
Včera o 09:03

@mg1997 to mi je ľúto, mňa len tak btw napadlo pri týchto ženách, ktorým sa nedarí otehotnieť, že by som im požičala moju dcéru, keď bola malá tá vrieskala nonstop ráno aj v noci - mala nezistenú intoleranciu na laktózu. Potom by ste snáď tak netúžili mať bábätko.

mg1997
autor
Včera o 09:21
@anonym_a1d205

spermiogram je v poriadku? Zmenil zivotospravu aj muz?

@anonym_a1d205 ano z muzovej strany je to ok

anonym_a1d205
Včera o 09:26
@mg1997

@anonym_a1d205 ano z muzovej strany je to ok

@mg1997 skus teda este doplnit vitaminy, omega, D,E, niektorym babam pomaha akupunktura a zenska fyzio, fyzio mam sama odskusane a velmi mi pomohla

anonym_2190a9
Včera o 09:47

@mg1997 pokial ste obaja ok a nedarí sa aj tak, tak jednoducho nie ste kompatibilný.

mg1997
autor
Včera o 09:49
@anonym_a1d205

@mg1997 skus teda este doplnit vitaminy, omega, D,E, niektorym babam pomaha akupunktura a zenska fyzio, fyzio mam sama odskusane a velmi mi pomohla

@anonym_a1d205 vsetky doplnky uzivam, mam o tom cosi nastudovane snazim sa naozaj… pravda je ze zensku fyzio som este neskusala tak to by som mohla

ludmilka2407
Včera o 09:51

Nasadila by som kvapky gynex

mg1997
autor
Včera o 09:51
@anonym_2190a9

@mg1997 pokial ste obaja ok a nedarí sa aj tak, tak jednoducho nie ste kompatibilný.

@anonym_2190a9 ja mam PCOS takze ok to uplne nie je, ale snazila som sa zmenit vsetko co sa odporuca a myslim ze sa mi to podarilo, vysledky mam ukazkove takmer take som nemala ani ked som mala 20 rokov, absolvovali sme vsetky dostupne vysetrenia cez imuno po genetiku proste vsetko co nam odporucili

mg1997
autor
Včera o 09:52
@ludmilka2407

Nasadila by som kvapky gynex

@ludmilka2407 to uz mam za sebou, ziadny vysledok

anonym_a1d205
Včera o 09:57
@mg1997

@anonym_a1d205 vsetky doplnky uzivam, mam o tom cosi nastudovane snazim sa naozaj… pravda je ze zensku fyzio som este neskusala tak to by som mohla

@mg1997 este ma napadlo, nemam skusenost ale za tie roky som spoznala jednu zenu ktorej sa darili len vklady 3dnovych embryi, ako u teba nech ich bolo kolkokolvek neprezili 5-ty den ale ma uz 2deticky, takto

mg1997
autor
Včera o 10:05
@anonym_a1d205

@mg1997 este ma napadlo, nemam skusenost ale za tie roky som spoznala jednu zenu ktorej sa darili len vklady 3dnovych embryi, ako u teba nech ich bolo kolkokolvek neprezili 5-ty den ale ma uz 2deticky, takto

@anonym_a1d205 to som uz niekde aj citala ze tak robia… no v tomto cykle uz je samozrejme neskoro… este nam ostava jeden IVF cyklus ale teda neviem ci do toho vobec ist este treti krat

mg1997
autor
Včera o 10:07
@anonym_a1d205

@mg1997
@anonym_a1d205 mne to pride ze to musi byt jedna z miliona nie?

sisa_s
Včera o 10:14
@anonym_4ab726

@mg1997 to mi je ľúto, mňa len tak btw napadlo pri týchto ženách, ktorým sa nedarí otehotnieť, že by som im požičala moju dcéru, keď bola malá tá vrieskala nonstop ráno aj v noci - mala nezistenú intoleranciu na laktózu. Potom by ste snáď tak netúžili mať bábätko.

@anonym_4ab726 uplne odveci komentar

ludmilka2407
Včera o 10:26
@anonym_4ab726

@anonym_4ab726 netreba davat von vsetko co nas napadne...ten komentar je max.sprosty a nevhodny

anonym_21bae9
Včera o 10:41
@anonym_4ab726

@anonym_4ab726 vies co, ja len dufam, ze si toto neprecita nikdy tvoja dcera, ze si ju vlastne vrieskajucu netuzila mat. Velmi smutne a zaroven velmi hnusne vyjadrenie. Uplne zbytocne,

anonym_a1d205
Včera o 11:48
@mg1997

@mg1997
@anonym_a1d205 mne to pride ze to musi byt jedna z miliona nie?

@mg1997 tak je to prirodzene prostredie, ktovie, ak embrya nedotiahnu do 5teho dna tak preco to nevyskusat, mozno by to stalo za to aspon prekonzultovat s embryologom

mg1997
autor
Včera o 11:56
@anonym_a1d205

@mg1997 tak je to prirodzene prostredie, ktovie, ak embrya nedotiahnu do 5teho dna tak preco to nevyskusat, mozno by to stalo za to aspon prekonzultovat s embryologom

@anonym_a1d205 asi ano… mozem sa na to opytat ked pojdeme na konzultaciu

anonym_e146d1
Včera o 12:20
@anonym_4ab726

@anonym_4ab726 takže ty ľutuješ že sa ti narodila dcéra áno? Keď ju chceš používať ako odstrašujúci príklad materstva.

mg1997
autor
Včera o 12:36
@anonym_a1d205

@anonym_a1d205 a vy ste prosim mali tiez takuto skusenost ?

anonym_a1d205
Včera o 13:47
@mg1997

@anonym_a1d205 a vy ste prosim mali tiez takuto skusenost ?

@mg1997 nie ja som vkladala len testovane embrya to sa bez pk nerobi

anonym_b16c23
Včera o 17:56

Ahoj, drzim Ti palce.
Ale ano, asi si sama uvedomujes, ze ani IVF nie je nijaka garancia. Poznam paryz ktore podstupili niekolko a jednoducho bez uspechov. Alebo paryz ktore podstupili niekolko a az potom sa konecne podarilo....
To je biologia, nie matematika. Nech sa vam zadari.

mg1997
autor
Včera o 20:27
@anonym_b16c23

Ahoj, drzim Ti palce.
Ale ano, asi si sama uvedomujes, ze ani IVF nie je nijaka garancia. Poznam paryz ktore podstupili niekolko a jednoducho bez uspechov. Alebo paryz ktore podstupili niekolko a az potom sa konecne podarilo....
To je biologia, nie matematika. Nech sa vam zadari.

@anonym_b16c23 ano je to tak… chcela som len vediet skusenosti aj inych zien a mozno nejaku radu co dalej 😔

anonym_175f4f
Dnes o 06:24

Ahoj,my sme mali tiez problém síce vklad sme mali ,ale vždy neúspešne. Po 5 IvF sme sa rozhodli pre darované embryo...z toho mame zdravú dceru. A po 8 mesiacoch som si našla pozitívny test s úspešným koncom 🙂. To je moja skúsenosť a možno ti to pomôže stále veriť, že sa to dá 🙂. Držím palce 🙂

mg1997
autor
Dnes o 21:27
@anonym_175f4f

Ahoj,my sme mali tiez problém síce vklad sme mali ,ale vždy neúspešne. Po 5 IvF sme sa rozhodli pre darované embryo...z toho mame zdravú dceru. A po 8 mesiacoch som si našla pozitívny test s úspešným koncom 🙂. To je moja skúsenosť a možno ti to pomôže stále veriť, že sa to dá 🙂. Držím palce 🙂

@anonym_175f4f to je super 😀 akoze vela ludi mi to hovori ze to nie je koniec, asi je to aj pravda ale proste kym neuvidim neuverim, je to tazke