icon

Opatovne zmrazenie embryí

vazka1
Včera o 11:45

Ahojte davali ste si niekto v Gynfiv zmrazit 2 embryjka do 1 pejety a potom ste si ich dali po jednom vlozit? Ak ano, ako to dopadlo, bolo vsetko ok? My sme to tak zial z nevedomosti spravili, prve embryjko bolo uspesne vlozene. Museli vsak rozmrazit aj to druhe. Potom ho znovu zmrazili. Rozmyslam vsak, ze ak by sme sa v buducnosti rozhodli pre dalsi vklad, tak ci by toto znovuzmrazenie / znovurozmrazenie malo na embryjko nejaky vplyv. Skoda, ze o tomto vopred neinformuju.

anonym_a338b5
Včera o 12:05

Ani jedlo sa nemá rozmrazovať a znovu zmrazovať, nechápem, ako takto môže fungovať asistovaná reprodukcia. Ja osobne by som už také embryo neskúšala.

anonym_05c75e
Včera o 12:53

Je to embryo a nie embryjko ženy prosím vás a k otázke 1 oplodnené vajíčko do 1 pejety

vazka1
autor
Včera o 18:40
@anonym_05c75e

Je to embryo a nie embryjko ženy prosím vás a k otázke 1 oplodnené vajíčko do 1 pejety

@anonym_05c75e nabuduce predtym nez zacnes mudrovat sa nauc citat s porozumenim. Pytala som sa na nieco ine. A poucat mozes akurat tak svoje deti a nie mna.

vazka1
autor
Včera o 18:44
@anonym_a338b5

Ani jedlo sa nemá rozmrazovať a znovu zmrazovať, nechápem, ako takto môže fungovať asistovaná reprodukcia. Ja osobne by som už také embryo neskúšala.

@anonym_a338b5 trochu odveci porovnavat embrya a jedlo, nemyslis? Keby to bolo uplne nevhodne, tak by to logicky nerobili.

anonym_a338b5
Včera o 18:52
@vazka1

@anonym_a338b5 trochu odveci porovnavat embrya a jedlo, nemyslis? Keby to bolo uplne nevhodne, tak by to logicky nerobili.

@vazka1 Tak pokojne skúste, keď to nie je pre vás úplne nevhodné.

vazka1
autor
Včera o 18:54
@anonym_a338b5

@vazka1 Tak pokojne skúste, keď to nie je pre vás úplne nevhodné.

@anonym_a338b5 ja sa pytam na skusenosti a nie na tvoj nazor. Treba citat a porozumenim.

anonym_05c75e
Včera o 19:04
@vazka1

@anonym_05c75e nabuduce predtym nez zacnes mudrovat sa nauc citat s porozumenim. Pytala som sa na nieco ine. A poucat mozes akurat tak svoje deti a nie mna.

@vazka1 what the... 🤣

ilovepizza
Včera o 20:34

my sme tiez gynfiv a nam to napriklad lekarka hovorila. ale kedze sa to bezne robi, ze idu dve embrya do jednej pejety, tak urcite to opatovne zmrazenie embrya preziju. Je to manipulacia navyse a zrejme aj trosku sok pre to embryo, co ostane, ale neznamena to, ze nebude pouzitelne.