Oplatí sa absolvovať IUI?
Ahojte. Pred dvoma rokmi sme podstúpili s manželom 3x IUI, po dvojročnom snažení- neúspešne. Manžel mal zlú motilitu A- 20%. Keď sme začali plánovať IVF, otehotnela som prirodzene. Zadarilo sa.
Prešli dva roky a my sa znova snažíme, a znova neúspešne. Manžel si dal urobiť znovu spermiogram, a znova má zlú motilitu A, ale tentoraz 30%. Minimum je 32% aby sme mali vraj šancu.
Je podľa vás zbytočne absolvovať znovu IUI, alebo sa máme rovno informovať o IVF? Budúci týždeň máme konzultácu. Neviem či ísť, alebo sa ešte pokúšať normálne. Predsa len spermiogram máme lepší ako pred dvomi rokmi. A vtedy sa nám nakoniec podarilo. Zasa ale nemáme roky na to, aby sme si mohli dovolit čakať. Ďakujem za každú jednu odpoveď.
@majinka81 ahoj, 33 som mala , ale manžel už 38 preč, čiže je to také, že nevieme čo robiť... Keďže problém je na jeho strane a muži po 30 vraj majú väčší problém oplodniť ženu, no a po 35 to percento ešte klesá... No a ďalším rokom klesá viac a viac... Čiže ja sa aj desím tej jeho 40tky čo sa oplodnenia týka...
Vy máte koľko rokov? Teda ak môžeš povedať...
IUI absolvovať s HyFosy.Dvakrat úspešne.Jedno na prvýkrát a druhé až na tretie IUI.
@majka_3 26nika
Ako ste dopadli u dr. Vondrakovej? Ja tiež k nej chodim inak 🙂
@petkasaurus ja idem zajtra na krv do gyn fiv do Nitri ked bude HCG pozitivne tak v piatok by som k nej chcela ist 😍😍😇
@petkasaurus neviem ako máš na mysli ze dopadli 🤷♀️
@majka_3 ze ci mate potvrdene teho 🙂 som zvedava, nakolko mna toto pravdepodobne tento mesiac cele caka..
@petkasaurus este nie obe ideme az zajtra 😇😍
@petkasaurus 😂😂😂prepáč nepochopila som... Dnes idem na krv, poobede výsledky 😊
Do akého centra ideš? Vondrakovej?
@majka_3 ja chodim do gyncare, ale dr. Vondrakova je moja gynekologicka, ktorej chodim normalne. Tiez mi davala ovitrelle a pod. Gyncare som si ale vybrala, lebo všetko robia pod jednou strechou.
@petkasaurus áno, ak chceš ísť na ivf alebo také tak v gf treba cestovať do BA. To nieje moc dobre... Ale ja som bola len na inseminacii a ta je v Nitre...
Aaa áno, už to mám potvrdene aj z krvi ♥️🍀
@petkasaurus aj ja mam pani dr .Vondrakovu ako gynekologicku a na inseminacii som bola v BA v Gyn Fiv a vcera mi tiez s krvi potvrdili tehu 😍😍😇
@majka_3 veľká gratulácia, to bude radosti 🙂
@26nika srdečne gratulujem, nech všetko dobre dopadne! 🙂
@petkasaurus dakujem krasne 😍😍😇
@26nika budete mat vianočný darček ak sa nemýlim 🙂
@petkasaurus ano veru 😍😍mali poklad 😇😇uz teraz sa ho nevieme dockat 😍😍😇
@mouse14 tak to gratulujem 👍👍👍❤️ Ja som Orave dnes 8 deň po druhej IUI, a popravde musím povedať,že to tak neprezivam ako pri tej prvej 😀
@26nika Gratulujem,👍❤️ dúfam,že nás bude viac takto tehotensky pozitívne ✊✊😍
@hafanana25 Dakujem krasne urcite ano😇 len dufam ze ked 20.4 pojdem na kontrolu ze vsetko bude v poriadku 😇😍
@26nika držím palce ✊❤️ ,aby bolo všetko tak ako má byť 😉😉
@hafanana25 Dakujem kraasne

@majka_3 aha tak to som nevedela no mozno aj ja zajtra ved uvidim ako sa s nou dohodnem dam vediet