icon

Oplodnenie zo striekačky - skúsenosti

zuzu2708
1. jan 2022

Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či nemáte niekto skúsenosti s domácim oplodnením. Sme lesbický pár a veľmi túžime aspoň po jednom dieťati. Darcu spermií máme, len nevieme presný postup aplikácie. Máme už po tridsiatke a veľmi po tom túžime. Možno pre niekoho čudne, no pre nás asi jediná možnosť. Ďakujem za akúkoľvek radu.

Strana
z3
roobett
Odpoveď bola odstránená
ajko2011
2. jan 2022

@zuzu2708 veď si s darcom jedna zasexujte 💁

hanuskac
2. jan 2022

@zuzu2708 možné je všetko. Moje prve tehotenstvo bolo take ze to vytiahol a aj tak som zostala tehotna a kamska otehotnela z kvapky tuzby. Mozno to bude dlhsie trvat ale drzim palce. Pokial ste zdrave tak by to malo fungovať tak ci tak. Ja keby som bola na vasom mieste asi by som sa vyspala s niekym. Uplne cudzím. Ved vies tinder atd. Ti potom nebudu mat ani sajnu ze si tehotná a nebudud si moct narokovat tym padom.

liusa82
2. jan 2022

A tie čo tu radia že vyspi sa s chlapom len tak,tak vy by ste sa vyspali keby ste lesbičky? lebo ja teda nie.Väčšine je to nechutné teda pokial nie sú bi.A autorka sa ani nevyjadri takže podla mňa tema na rozhádanie

hanuskac
2. jan 2022

@liusa82 ja by som kvoli babatli vsetko spravila.

lasoli
2. jan 2022

@simsalabim ale bed nemusis suhlasit.
Zasa ak tak myslia na dieta a tuzia po nom,tak preco teda sa neobetuju,najdu muza a zalozia si rodinu a maju deti?Ved tak si splnia sen mat deti.Nemusia predsa si plnit len svoje sexualne chutky,mozu sa obetovat a mat deti v rodine,ved nikomu nemusia predsa vesat na nos ze maju chut na rovnake pohlavie.Proste vidis nevedia sa obetovat,radsej chcu sex a nie dieta a rodinu.A potom su tu temy ako sa oplodnit striekackou alebo nahradne matky ,alebo ze dvom teplym vynosi dieta matka jedneho partnera,no toto je chore.

simsalabim
2. jan 2022

@lasoli nemyslim si, ze chcu sex a nie rodinu. Podla mna chcu to, co hetero - lasku, partnerstvo, sex a rodinu. A to, co navrhujes , aby si nasli partnera opacneho pohlavia a mali s nim rodinu… ved to je necestne…ty by si sa ako citila, kebyze potom zistis, ze tvoj muz je ta vlastne oklamal a je na muzov? Alebo ty sama by si sa “mala obetovat” a spat a este aj stravit zivot s niekym, kto ta nepritahuje? Nemusi to byt hned niekto s rovnakym pohlavim, ale kludne niekto, koho by ti vybral trebars otec. Pozdava sa ti to? Mne teda nie. Aj oni su ludia, taki ako ty aj ja. Tuzia po rovnakych veciach a nikomu tym neublizuju. Je smutne, ze v 21.storoci to niekto este vidi inak.

lasoli
3. jan 2022

@simsalabim o kebyze nehladal inde muzov tak normalne,zle by som sa citila kebyze vyhladva muzov,inak nie.

simsalabim
4. jan 2022

@lasoli z mojho pohladu je to smutne, zit s pocitom, ze muz si ma vybral iba preto, aby mal deti.

oblecenie99
4. jan 2022

@lasoli Ale im nejde o naplnenie vlastných sexuálnych túžob. Tu ide o túžbu po rodine. Oni spolu nie sú preto, lebo si užívajú sex len medzi sebou, ale preto, lebo sa ľúbia. A to píšem tak, že tiež mam vlastný názor napr. aj na vynosenie dieťaťa inou ženou, bez ohľadu na to, či je "objednávateľom" heterosexualny alebo homosexuálny pár.

Autorke asi neporadím, lebo tiež mam na tieto veci vlastný súkromný názor (nemyslím tým homosexualitu, ale tu samotnú cestu k dieťaťu) ale neodsudzujem, chápem ze túžba po dieťati vie byť obrovská, bez ohľadu na sexuálnu orientáciu, a ťažko sa viem vžiť do situácie ženy, ktorá po ničom inom viac netúži, lebo ja som to nezažila a mne bolo dopriate, preto rešpektujem.
Napriek všetkom v tom ja osobne vidím potenciálne riziko v tom, že otec by bol v tomto prípade známy, teda by o tom vedel, a mohli by z toho vzniknúť v budúcnosti komplikácie. Ja viem, že rodičom je ten, kto vychoval, ľúbil a staral sa, ale po biologickej a právnej stránke by to boli iba ten otec a žena, ktorá dieťa porodila. Druhá partnerka by nemala nárok v súvislosti s dieťaťom na nič. Naopak, otec áno.

Strana
z3