icon

Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014

denulka85
23. nov 2013

Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂

Strana
z12
dundul
28. jan 2014

@adulka1979 to je dost pozde, nie? Po potvrdeni srdiecka uz davaju, no je to individualne. Skus zavolat tej zubarke, nech ti spravi prehliadku a zapise to fodatocne do knizky.

mayama
10. mar 2014

Ahojte ja som 2 den po Et,kedy ste si robili tt??? a kedy ste ´mali taky pocit, že to vyšlo. diky

mayama
11. mar 2014

Ahojte opať sa obraciam na vas skúsenejšie, bo mam akýsi nedobrý pocit. Doktori mi pri stimulácii, po odbere a po Et kazali vela piť a jest bielkoviny aby som nemala OHSS, tak som teda pila a jedla, Mala som len malučko tekutiny v maternici a trocha zvačšené vaječníky, nafuknuté bruško zmizlo a aj bolesti hned 2 dn po ET, je to normalne, teda mam na mysli to, že vraj prvým znakom tehotenstva je aj narastajúci OHSS, tak teraz neviem či som ho mala alebo nie, či je v poriadku aby sa mi z hodiny na hodinu polepšilo, predtým som bola nafuknuta ako balon a boleli ma vaječníky. Dnes 3 den po ET uplne nič, bojim sa že dostanem mrchu, lebo ma bolia prsia a potím sa / t.j. moje iste znaky že príde svina jedna/. Je mi podozrive že nemam žiadne bolesti.dakujem za vaše vyjadrenie

adulka1979
11. mar 2014

@mayama Ahoj, ja som po ET nemala OHSS, veľmi veľa som pila, stále som sa nalievala tekutinami. Tiež mi bolesti brucha ustúpili za dva-tri dni. Prsia ťa môžu bolieť aj z Utrogestanu ak berieš. Potiť som sa potila aj ja. Mysli pozitívne, a všetko bude dobré. U mňa to vyšlo. 🙂

mayama
11. mar 2014

oOOOOOO ďakujem pekne, nalakala som sa kedže tie problémy zmizli ako para nad hrncom. Vieš, jedna moja sestra mala od začiatku všetky možne teh. priznaky a druha je práve v 8 mes. a nič ani nevie čo je to vracanie, bolest, prsia. Tak ja posledna som asi ten stred, ale obdive mali prir. teh. Ja som tiež ok, ale manžel nie. A na kolky krat ti to vyšlo???? ja sa stále utrvdzujem že zatial som mala všetko super, embrya super aj sa rýhovali, maternica ukažokova, hormony ok, všetko poctivo dodržujem tak hadam to dobre dopadne, Ale teraz ked sa citim ok, tak neležim ale fungujem takom normal. tempe, ale nenamaham sa. Hadam mi to neuškodi.
A ty si si robila test na koľky deň, neviem stale ma to láka že by som skusila na ten 10???

mayama
11. mar 2014

@adulka1979 oOOOOOO ďakujem pekne, nalakala som sa kedže tie problémy zmizli ako para nad hrncom. Vieš, jedna moja sestra mala od začiatku všetky možne teh. priznaky a druha je práve v 8 mes. a nič ani nevie čo je to vracanie, bolest, prsia. Tak ja posledna som asi ten stred, ale obdive mali prir. teh. Ja som tiež ok, ale manžel nie. A na kolky krat ti to vyšlo???? ja sa stále utrvdzujem že zatial som mala všetko super, embrya super aj sa rýhovali, maternica ukažokova, hormony ok, všetko poctivo dodržujem tak hadam to dobre dopadne, Ale teraz ked sa citim ok, tak neležim ale fungujem takom normal. tempe, ale nenamaham sa. Hadam mi to neuškodi.
A ty si si robila test na koľky deň, neviem stale ma to láka že by som skusila na ten 10??

adulka1979
11. mar 2014

@mayama Vyšlo to na prvýkrát. 🙂 Ja som netestovala, povedala som si, že ak to vyšlo, krvné testy to potvrdia a nebudem zbytočne stresovať.
Držím palce. 🙂

mayama
11. mar 2014

@adulka1979 Jeeej tak to gratulujem, dufam, že nám to vyjde na 1x, ale asi i ja vydržím do toho 24.03, lebo mam pocit že asi nikdy neuvidim //, tak necham to na tetu z centra, nech mi oznami, že to vyšlo. ďakujem pekne

mayama
16. mar 2014

Ahojte tak dnes som si urobila test/7den po et/, bol tam duch, skúsim zajtra test zopakovať, ved pregnyl už nemôže učinkovať-od pichnutia ubehlo 14 dní. To už dávno vyprchalo????, že????

Strana
z12