icon

Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014

denulka85
23. nov 2013

Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂

trulinka
8. jan 2014

Ja mam skvelu gynekologicku, co ku nej chodim uz od 18-tky, dobre ma pozna, ona mi aj odporucila Car v Martine, ked sa nam nedarilo otehotniet a aj sa velmi tesila, ked sme zisitili, ze som tehotna. Lenze v poslednej dobe sa u nej v ordinacii strieda aj s tymto somarom lekarom, lebo ze on je nejaky odbornik na screening, cize v urcitych tyzdnoch tehotenstva, ked su potrebne nejake merania babatka a pod., chodime ku nemu. Velmi nerada by som odtial odchadzala prave kvoli nej, lebo je velmi zlata. Tak snad len tychto par vysetreni budem musiet absolvovat pri tomto somarovi. A smolu som mala, ze aj na pohotovosti mal sluzbu akurat on.... 😠 . Takyto ludia arogantni by nemali byt lekari, kde sa vyzaduje aj urcity ludsky pristup!

dukokatka
10. jan 2014

dnes som bola na sono,doktorka ma nepotesila lebo nevidela akciu srdiecka.odber som mala 25.11 a vklad 28.11.Nechapem to ze mi je je zle od zaludka ale nevraciam a mam aj vecsie brucho.v utorok mam prist na kontrolne sono.

katulka25
11. jan 2014

@dukokatka a to si bola prvy krat na sone od vkladu?

dukokatka
11. jan 2014

niebola somaj23.12 ,tam bolo vidno dutinku 12mm,bolo vsetkook

denulka85
autor
12. jan 2014

@dukokatka a kolky tt by si mala byt ? A plod vidieť ? Aj žltkovy vak?

katulka25
12. jan 2014

@dukokatka no ale to uz srdiecko malo byt. ale niekomu ho vidno az neskor, takze sa neboj. kedy mas ist opat na kontrolu?

dukokatka
12. jan 2014

@katulka25 v utorok idem potom dam vediet.

katulka25
12. jan 2014

@dukokatka ak drzim silno prsty

miha32
13. jan 2014

Ahoj kocky, tiez sa k vam hlasim. Chodila som do Heliosu a teraz som v 15 tt. 🙂

denulka85
autor
13. jan 2014

@dukokatka drzime ti tu vsetky palceky na dobre spravy 🙂

dukokatka
14. jan 2014

tak nedopadlo to dobre vak bol 23mm tehotenstvo prebiehalo ale bez plodu bez krvacania.bola som na zakrok krvacam ale nic ma neboli.mame este 3 mraziacikov a 1 krasnu dcerku doma to mi dodava chut zit dalej ,boli ma to ale horsie by bolo ked by bilo srdiecko a potom by prestalo ,to je vescsia rana.

zuzzi08
14. jan 2014

@dukokatka to mi je ľúto ☹ , ale na druhý pokus to určite vyjde a dočkáte sa druhého bábätka. Držím palce do ďalšieho boja.

denulka85
autor
15. jan 2014

@dukokatka moja je mi to veľmi ľúto takze predsa to bola anembryomola ?

dukokatka
15. jan 2014

@denulka85 za 7 dni mam mat neakyvysledok ,brali na rozbor ale urcite to si myslim.od zaciatku mi to bolo podivne ze som mala tak nizke hcg na zaciatku.neviem po akej dobe mozem ist na ket?o mesiac mam prist na kontrolu k doktorke

mayama
15. jan 2014

@miha32 Ahoj miha, prosim ta o jednu odpoved, ja tiež chodim do Heliosu, v decembri asi okolo 11.12 mi odsuhlasila zdravt. IVF, hned na to som volala do Heliosu, že kedy mame isť na kontrolný sperm. a ja na kontrolu št. žlazy, ale vraj mi budu volať/ daka pani koordinátorka/, ale dodnes sa mi nikto neozval. Neviem teda či mam ešte čakať alebo opať sa im ozvať. Ako dlho sa teda čaka??? teraz dokonca mi menzes meška vyše 2 tyžd. test bol negat. chcem isť ku gynde, že čo sa deje. Neviem či som si robila test priskoro, lebo žiadne príznaky menzesu nemam.
Teraz neviem čo s tým Heliosom, kedy ma začnu riešiť ohladom toho IVF. Dakujem za odpoveď.

denulka85
autor
15. jan 2014

@dukokatka ja som mala kyret v aprili pockala som mrchu co prisla o 6 tyzdnov a od druhej mrchy som uz brala extrimax kazdy dr povie nieco ine... hlavne ti sa musis citit nato a nie iny, lebo mna to strasne polozilo

dukokatka
15. jan 2014

@denulka85 no ja to beriem tak Boh dal a Boh vzal,,nie je to moja vina ,Horsie by to bolo ked by srdiecko bilo a potom prestalo,ale ono vobec este nebilo.teraz si oddychnem.6 2 ma dcerka 3 roky tak oslavime a potom v marci ,aprili sa na to dam.

denulka85
autor
15. jan 2014

@dukokatka veľa štastia ti prajem

miha32
16. jan 2014

@mayama Ahoj, no mna objednali vladtne hned ked som zavolala, ale my sme nesli ani na stitnu zlazu, ani na spermiogram, ten sme mali dobry uz pri prvej navsteve, pred schvalenim. Radsej tam zavolaj a budes vediet, co dalej. Nam to schvalili v auguste, v septembri zaciatkom som tam volala a 29 oktobra uz mi zaviedli embrijko a to sa ujalo. 🙂 Drzim palce.

gaga83
16. jan 2014

@dukokatka je mi to luto, viem co prezivas ☹ . Pekne si oddychni a sup pre mrazacikov, drzkaj sa

trulinka
22. jan 2014

@dukokatka
To ma velmi mrzi, drzim palce do dalsieho kola. Fajn, ze mate mrazacikov.....

zelenagw
22. jan 2014

Ahojte kedy sa to chodi na 3D ??? mna by uz aj zaujimalo co je v brusku 🙂

adulka1979
22. jan 2014

Ahoj dievčatá, kedy vám lekár dal tehotenskú knižku? Mne ju dá až v 15tt... nie je to moc neskoro? 😒

gaga83
22. jan 2014

@adulka1979 ahoj na som ju dostala v 11 tt. Kazdy doktor ju dava inac.

denulka85
autor
23. jan 2014

@adulka1979 ahoj ja som dostala hned po potvrdení srdiečka cca 8 tt

adulka1979
27. jan 2014

@gaga83
@denulka85
Ahoj dievčatá, boli ste už aj u zubára? Kedy treba ísť? Mne dá lekár knižku až v 15tt, tak dovtedy mám čakať? Lebo vraj prehliadku treba do knižky zapísať... Ďakujem za odpovede.

evicka46
27. jan 2014

Viem že tema s tým nesuvis ale ked už ste po uspešnej ivf a nepotrebujte utrogestan kupim už sa na SR nedodava idem na 2 ivf vo štvrtok a mam posledne 5 tbl Dakujem za pomoc.

denulka85
autor
27. jan 2014

@adulka1979 ahoj no to neviem asi gyndos povie nie ? Počula som ze zubarovi treba ist ale kedy to neviem

dundul
27. jan 2014

@adulka1979 ahoj mne kazala zubarka prvy a treti trimester 🙂 a tt preukaz dom dostala v 8.tyzdni 🙂

adulka1979
28. jan 2014

@dundul Neviem prečo mne až v 15tt dá tehu knižku....
Ale asi zavolám zubárke a spýtam sa jej, čo povie, či mám čakať na knižku, lebo dnes som 11+5tt, tak pomaly sa mi končí 1. trimester....