Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014
Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂
@santamonica čítala som tu že vklad si mala 26.10. a kedy si bola na utz keď nebolo vidieť srdiečko, ja som bola na ket 1.11. a dnes som bola na utz a tiež ešte nebolo vidieť, som dosť vystresovaná na sono o týždeň bojím sa aby to nebol zase MA
caute dnes som po oprvej inseminaciii uf tie bolesti ale hadam nam to vyjde
@gaga83 No ja som volala do poisťovne, a povedali mi, že nepotrebujem dopredu nič. Vraj po zákroku zašlem žiadosť o refundáciu a faktúru. Potom som bola osobne v poisťovni tam mi nevedeli povedať dokopy nič tak som znova volala na infolinku Dôvery a znova mi povedali to isté. 😲 🙂 Tak neviem ale už je asi neskoro písať žiadosť o schválenie ked stimulujem. či? Som s toho blbec
Ahoj ja som bola 30.11.2012 a teraz mame doma malu princeznu 🙂
Baby všetky máte nejake príznaky lebo ja nemám ziadne 🙂 a test //
dnes volam o vysledky 🙂
Ja som dnes bola na sono na 8 DC čo stimulujem. Mám na pravom 8 folikulov a na lavom 6, len maternicu mám len 5,5. Už som volala do Brna a čakám čo mi zavolá lekár. 🙂 Som veľmi zvedavá koľko s toho budem mať vajíčok.
@gaga83 Jééj dakujem Ti pekne za radu 🙂 No štiplavé moc neľúbim. A zasa čo si pichám meronal je písané, že alkohol nesmiem. Ale lekár hovoril, že clostyl mi ju znížil a kedže som ho už dobrala tak dúfam, že rýchlo podrastie. 🙂 Som zvedavá na pokyny z Brna čo mi má dnes lekár zavolať . 😵 že kedy pôjdem na odber
Tak v sobotu ráno idem na odber 🙂
koľko emrbyí vám vkladali, baby?
No to bol ked mi volala poobede koordinatorka a popriala mi stastne a vesele 🙂

@gaga83 Dakujem pekne za odpoved 🙂 A môžem sa opýtať ako si to riešila s poisťovnou? Dala si si preplatiť?