Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014
Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂
ahojte baby, ja som mala vklad 26.10., sme pozitivni 🙂 , ale zatial vidno iba prazdny vacok bez plodu 😖 , tak len dufam, ze to preto, ze este bolo skoro.....bud. tyzden idem na kontrolu tak sa uvidi....snad sa zbytoce stresujem.......drzte sa vsetky 😀
@santamonica ahoj, vitaj medzi nami, tesim sa ze pribudla k nam dalsia tehulka😀. Do akeho centra chodis?
@santamonica no ja si myslim ze to je skoro. dr robia skoro dva tyzdne po vklade a vtedy vidiet len vacok, asi az dva tyzdne potom je vidiet aj srdiecko. drzim prsty
Ahojte,tak aj ja sa pridavam k vam,vklad som mala 15.10. a vyslo nam to na prvy krat 🙂 sme v 9tt a termin mame 3.jula. Drzte sa vsetky 🙂
@santamonica neboj určite to je ešte skoro a videl ti žltkovy vak ?
@santamonica a ku komu chodis? A kedy ides najblizsie na sono? Bude vsetko ok uvidis
@santamonica tak ked pojdes tak sa spytaj n ten vak... drzim ti palce.,..
ahojte, prepacte neviem kde a koho sa opytat, ale podarilo sa vam to na prvy krat? ja sa chystam na IVF v 01-02/2014 a mam dost strach.
Ahojte pridávam sa k vám.Zajtra t.j 25.11.2013 o 11:30h ma caká vkladanie dvoch vajicok .zatial sa drzte budem informovať Ahojte
Dievčatá, všetkým Vám držím veeeeľmi prsty, nech stískate svoje uzlíčky... nám sa síce cez IVF nepodarilo, ale nejakým zázrakom sa zadarilo prirodzene.
Ahojte babenky, Som tu úplne nová a momentálne stimulujem 7 deň. Vybrala som si Reprofit Brno, zajtra sa dozviem veľkosť a počet folikulov a termín odobratia vajíčok. 🙂 Mali ste po tomto zákroku bolesti?
Ahoj vklad dopadol super doktor povedal ze mam krasnu maternicovu vystelku embrijka boli 100% tak uvidime

@zelenagw na ja spim casto... aj cez den dva krat.. 😀 😀 😀 bolia ma prsia a brucho... a som nafuknuta ako balonnnnnnnn