Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014
Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂
@majusik26 ahoj v brne to vyde okolo 1000 eur ale zavisi aj od toho ci budes mat isci, pisci a ake lieky. Ale za isci, pisci a doplatok za lieky platis aj na sk a nie su to male sumy. Mna Brno vyslo 1800 eur ale ja som tam mala toho viac a i drahe ivfuzie tak sa to nazbieralo. Ale stalo to za to cakame dvojicky a dufam ze aj uspesne sa to skonci lebo ja som po 3 MA. Drzim ti palce
ahojte babulky tak dne maaaam najkrasi den mojho zivota prave mi oznamili ze som tehotna vysledky mam pozitivne na buduci tyzden mam ist na sono tak sa nechame prekvapit kolko drobcekov tam bude tazko opisat pocity ale tesiiiiiiiim sa 🙂 Vyslo nam to na 1 IVF.prajem kazdej aby mali takyto den ako ja
@majusik26
ahoj, ja som bola na IVF v Iscare v Martine. Vyslo nas to okolo 1200 Eur, s tym, ze zakrok nam preplatila poistovna. Za lieky som zaplatila 420 Eur a za metodu ICSI, predlzenu kultivaciu, zamrazenie zvysnych embryjok a uskladnenie na 1 rok 650 Eur. Plus este samozrejme vydavky na cestovne a tak....Na schvalenie z poistovne union som cakala 2 mesiace...Drzim palce...
este som zabudla povedal mi ze mam 1980 hcg a ze je to uplne krasne
@gaga83 ahoj, nasla som ta v tejto teme, citam, ze sa ti zadarilo v reprofite a cakas 2-ky. Gratulujem!!! Pises ale, ze si po 3 MA, tak sa ta chcem opytat, som tiez po 2 MA, a rozhodli sme sa s mm pre IVF s PGD, moj manzel ma zhorseny spermiogram a ja najdene protilatky proti embriu (imuno problem). Prosim ta, akou formou ste riesili IVF? Mali ste aj PGD? A citam, ze ste riesili aj nejake infuzie? Neboli to nahodou intralipidy? Sorry, ze sa tolko vypytujem, ale trochu som sa poucila, ze sa nesmiem prilis spoliehat na lekarov tak sa snazim zistit co najviac info. Dakujem
@gaga83
ahoj, dakujem za opytanie. 😉 . Mam sa zatial dobre, hned som si aj poklopala po stole, nech to tak aj vydrzi... Este som nebola na nejakom inom speci vysetreni, ale toho 18.12 mi budu vraj robit nejake konkretnejsie screeningove vysetrenie, som citala na nete, ze medzi 11 - 13 tt sa robia taketo vysetrenia na zistenie nejakych vrodenych deformacii. Tak snad nam vsetko dopadne v poriadku...dovtedy musim len cakat...
@vojackova Isto je to dobre, ved si tehulka a je to pekne cisielko... 😉 Citala som tu na MK,ze niektore baby mali vyssie Hcg a cakali jedno a naopak tie co mali nizsie tak cakali dve, je to individualne... Ja som mala na 18.den po ET hcg cez 4000 a zatial to vyzera na dve, jedno srdiecko bolo potvrdene na 100% a to druhe nebolo iste,uvidime v piatok... Kazdopadne drzim palceky
tak na 14 den od vkladu 60 hcg ,je dost nizke tak mam prist o 2 dni na kontrolne testy ci sa uvysuje.tak uvidime ako to nakoniec dopadne ale verim ze dobre
caute ja uz neverim nanic som po iui a nic zbytocne peniaze vlozili mi do maternice priamo jeho spertmie a nic vzdavam to

@gaga83 a v brne sa plati asi kolko