icon

Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014

denulka85
23. nov 2013

Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂

majusik26
8. dec 2013

@gaga83 a v brne sa plati asi kolko

dukokatka
8. dec 2013

@mayama mne vyslo 1 ivf mame krasnu dcerku 2 ivf nevyslo a teraz 3 zajtra krv dnes poobede slaba ciarka tak som zvedava na zajtra.

gaga83
8. dec 2013

@majusik26 ahoj v brne to vyde okolo 1000 eur ale zavisi aj od toho ci budes mat isci, pisci a ake lieky. Ale za isci, pisci a doplatok za lieky platis aj na sk a nie su to male sumy. Mna Brno vyslo 1800 eur ale ja som tam mala toho viac a i drahe ivfuzie tak sa to nazbieralo. Ale stalo to za to cakame dvojicky a dufam ze aj uspesne sa to skonci lebo ja som po 3 MA. Drzim ti palce

gaga83
9. dec 2013

@zelenagw
@dukokatka baby ako ste dopadli?

vojackova
9. dec 2013

ahojte babulky tak dne maaaam najkrasi den mojho zivota prave mi oznamili ze som tehotna vysledky mam pozitivne na buduci tyzden mam ist na sono tak sa nechame prekvapit kolko drobcekov tam bude tazko opisat pocity ale tesiiiiiiiim sa 🙂 Vyslo nam to na 1 IVF.prajem kazdej aby mali takyto den ako ja

trulinka
9. dec 2013

@majusik26
ahoj, ja som bola na IVF v Iscare v Martine. Vyslo nas to okolo 1200 Eur, s tym, ze zakrok nam preplatila poistovna. Za lieky som zaplatila 420 Eur a za metodu ICSI, predlzenu kultivaciu, zamrazenie zvysnych embryjok a uskladnenie na 1 rok 650 Eur. Plus este samozrejme vydavky na cestovne a tak....Na schvalenie z poistovne union som cakala 2 mesiace...Drzim palce...

vojackova
9. dec 2013

este som zabudla povedal mi ze mam 1980 hcg a ze je to uplne krasne

trulinka
9. dec 2013

@vojackova
Blahozelam a prajem stastne a bezproblemove tehulkovanie az do porodu. 🙂

vojackova
9. dec 2013

@trulinka Dakujem velmi pekne 🙂 🙂

bradik
9. dec 2013

@vojackova Krasne cisielko,brahozelam a zelam krasne tehulkovanie 😉

vojackova
9. dec 2013

@bradik dakujem pekne moze to Znamenat pri takom vysokom hcg ze budu dvojcatka ?

gaga83
9. dec 2013

@vojackova gratulujem a tesim sa mas krasne hcg zeby boli dve? Dost vysoke je;)

bradik
9. dec 2013

@vojackova A ktory den po ET si bola na krv? LEbo je dost vysoke

gaga83
9. dec 2013

@trulinka ahoj ako sa dari? Chcem sa spytat uz si bola na nejakom vysetreni okrem normalneho sona?

jessie222
9. dec 2013

@gaga83 ahoj, nasla som ta v tejto teme, citam, ze sa ti zadarilo v reprofite a cakas 2-ky. Gratulujem!!! Pises ale, ze si po 3 MA, tak sa ta chcem opytat, som tiez po 2 MA, a rozhodli sme sa s mm pre IVF s PGD, moj manzel ma zhorseny spermiogram a ja najdene protilatky proti embriu (imuno problem). Prosim ta, akou formou ste riesili IVF? Mali ste aj PGD? A citam, ze ste riesili aj nejake infuzie? Neboli to nahodou intralipidy? Sorry, ze sa tolko vypytujem, ale trochu som sa poucila, ze sa nesmiem prilis spoliehat na lekarov tak sa snazim zistit co najviac info. Dakujem

bradik
9. dec 2013

@zelenagw Tak ako si dnes dopadla? Nenapinaj 😉

vojackova
9. dec 2013

@bradik bola som v 14 den po ket masn stym nejaku skusenost pytam sa lebo neviem ci je to dobre alebo nie vkladali mi dve vajicka

vojackova
9. dec 2013

@gaga83 no ved toto prave neviem a kolko byva pri hcg pri jednom 🙂

trulinka
9. dec 2013

@gaga83
ahoj, dakujem za opytanie. 😉 . Mam sa zatial dobre, hned som si aj poklopala po stole, nech to tak aj vydrzi... Este som nebola na nejakom inom speci vysetreni, ale toho 18.12 mi budu vraj robit nejake konkretnejsie screeningove vysetrenie, som citala na nete, ze medzi 11 - 13 tt sa robia taketo vysetrenia na zistenie nejakych vrodenych deformacii. Tak snad nam vsetko dopadne v poriadku...dovtedy musim len cakat...

bradik
9. dec 2013

@vojackova Isto je to dobre, ved si tehulka a je to pekne cisielko... 😉 Citala som tu na MK,ze niektore baby mali vyssie Hcg a cakali jedno a naopak tie co mali nizsie tak cakali dve, je to individualne... Ja som mala na 18.den po ET hcg cez 4000 a zatial to vyzera na dve, jedno srdiecko bolo potvrdene na 100% a to druhe nebolo iste,uvidime v piatok... Kazdopadne drzim palceky

vojackova
9. dec 2013

@bradik juuuuj tak to je skvele tak drzim palceky ale nas bude na buduci rok ja idem na sono v pondelok tak uvidime co mi poedia tak drzim palceky 🙂 🙂 a odkial si

bradik
9. dec 2013

@vojackova No budem drzat palce na sono, ja som uz tiez zvedava co v piatok uvidi 😉 , i ked tesit sa budem tak ci tak... Som z BA a ty?

vojackova
9. dec 2013

@bradik aj ja som s BA so Slovnaftu jeej super

vojackova
9. dec 2013

@dukokatka ahoj moja tak ako si dopadla 🙂 🙂 🙂

gaga83
9. dec 2013

@bradik moja a ty sa ako citiš? Som zvedava či budu dvaja dropci v poriadku. Ja mám sono až 1912 do vtedy ma porazí.

dukokatka
9. dec 2013

tak na 14 den od vkladu 60 hcg ,je dost nizke tak mam prist o 2 dni na kontrolne testy ci sa uvysuje.tak uvidime ako to nakoniec dopadne ale verim ze dobre

sadoney
9. dec 2013

@zelenagw ako dopadol vysledok? dufam ze tak ako si chcela :o)

gaga83
9. dec 2013

@dukokatka duram ze hcg bude rast;) drzim prstoky

sakira33
9. dec 2013

caute ja uz neverim nanic som po iui a nic zbytocne peniaze vlozili mi do maternice priamo jeho spertmie a nic vzdavam to

mayama
9. dec 2013

@dukokatka Držim palčeky nech to vyjde, ale asi to aj vyšlo, ked maš slabučku čiaročku 🙂