Otehotneli sme pomocou asistovanej reprodukcie - júl, august 2014
Babenky tuto diskusiu som vytvorila všetkym babam co pomocou asistovanej reprodukcii otehotneli.... 🙂
Ahojte baby. Chcela by som vás poprosiť o niekoľko hlasov pre kamaráta. Súťaž končí dnes o 12:00. Chalanisko z Dubnice súťaží o expedíciu na severný pól a budúci rok sa už nebude mocť zúčastniť. Súperkou mu je jedna dievcina z Estónska tá zburcovala aj Estónskeho prezidenta (naozaj) a má len o 1000 hlasov viac zdielajte tento odkaz kde sa vám dá ak budete také empatické. Včera bol aj na STV1
http://www.rtvs.sk/televizia/program/detail/417...
37min 05 sekunda pozerajte 🙂
@vojackova podľa zákona budeš robiť len denné služby, v tehotenstve sú nočné zakázané. Či ťa nechá na pn, no neviem, ak sa budeš cítiť dobre, nemá ťa prečo nechať na pn. Hlavne si treba uvedomiť, že na pn budeš mať dve vychádzky za deň a dosť chodia po kontrolách, tak neviem, či ti bude doma dobre
🙂
Ahojte, mne sa podarilo otehotnieť po IVF. Prvý klad 24.6.2013, neuchytilo sa embryjko. Druhý vklad 20.9. koneččne sa podarilo. Sme v 14. týždni pomaly rastieme, zajtra idem na krv a sono, pozrieť sa na náš ho drobčeka alebo bambuľku.
Držím palce všetkým dievčatám palce nech im to vyjde!!!
ešte neviem, pretože čakam na vyjadrenie, resp. schválenie od poistovne, ja mam Všeobecnú, jedna kočka z BA mi napísala že ona to mala schválené do 2dni, ale ona je poistená v Dôvere. Doktor mi povedal že to trva 1-1,5, zda sa mi to však pridlho. Skúsim tam zájsť a opýtať sa v akom stave je moja žiadosť, trocha sa poinformujem,, bo rada by som to absolvovala už vo februári. Aj tak v januári musim ist na endokrinologiu a manžel ešte na jeden spg. mne menzes vychádza vždy začiatkom mesiaca, tak januar asi nepríchadza do úvahy.
@gaga83 ved som si zadala datum a podla neho mi to ukazuje ze som v 8tt ale to je uplne fuk nech si ukazuje co chce aj o den neskor som si dala aby mi ukazovalo 7tt a aj tak mi ukazuje 8tt
@bradik dalsiu kontrolu mam 30 teho na 10tt a mm si to vyziadal ze chce aby sme isli mne by stacilo aj 12t 🙂 no ale to s nim je tazko 🙂 tak pojdeme zaz 🙂
nerozumiem tomu v pondelok som si robila test bola slaba ciarka ale dnes rano som si robila test bola este slabsia.v pondelok mi brali krv hcg 60 v stredu mi brali krv hcg 150.tak mam dalej brat liekya 23 na sono
@gaga83 Ahoj,tak mi mame nakoniec iba jedneho mrnuska, potvrdil to aj dalsi lekar... A dalsia kontrola az 17.1.,kedze ma lekar dofcu 🙂 ,tak to bude dlha doba.. Ozaj ty beries prednison vsak? Dokedy ti ho kazal lekar z Brna brat? Beries ho preventivne ci ti nasli nieco? Mne kazal do 15tt, co sa mi zda dost dlho.
@bradik som rada ze je mrnus v poriadku;). Skoda ze nie su dvaja☹. Ja beriem prednison preventivne a mne doky pisal ze vsetky lieky urcite uzivat do 12 tt a potom mi povie ako dalej vysadzovat postupne lieky. A uz to robil nejake odbery ? Ja idem 19.12 na sono a potom ak bude vsetko ok v novom roku sa potom uvidi co dalej. Tak u mna doky sa neponahla s nicim kedze mam 3 Ma a vzdy to bolo okolo 8- 10 tt. Akurat na hematologiu chodim kazdych 5 tyzdnov na krv kedze beriem fraxik takze 30.12 kontrola.
viem ze je to tema ze uz ste otehotneli no podarilo sa to niekomu v Sanatoriu SPLN v Košiciach dnes sme tam boli s manzelkou a umele oplodnenie je jedina moznost aby sme boli traja 😒
@gaga83 Tiez uz som sa zacinala tesit na 2 , ale rada budem aj tomu jednemu, len nech je v poriadku. Ja ho beriem tiez preventivne, len Marcel kazal ze do 15tt a utrogestan postupne vysadzovat od 10 tt. Nerobil mi zatial nic a kedze ma dofcu, tak najblizsie idem az 17.1., to si myslim, ze uz by mohol spravit nejake vysetrenia. Tak daj infosku ako si dopadla na sono
Ahojte tak som po prvom sone dnes nam dokotor oznamil ze mame jedneho drobceka a silneho s tym Hcg 1980 druhe vajicko sa nam neudrzalo ale sme statsny ze mame silneho drobceka a moc sa tesime urcite bude tak silne ako keby boli dvaja 🙂

Ahojte babulky!Mam jednu otazku..Chcela by som vediet vas nazor.Vopred dakujem za vase odpovede.Myslite si ze by som mala ist od zaciatku na rizikove tehotenstvo pracujem na pumpe na dve smeny denne a nocne po 12h.Neviem ci mam ostat pracovat kedze tato praca je dost pracovnym casom narocna.:-/Myslite ze ma gynekologicka odporuci sama alebo to nemam riskovat a dat sa od nej radsej vypisat sama.Dakujem za vase nazory.