Otehotneli ste na druhýkrát bez pomoci lekárov?
Ahojte mam na vás otázočku tie ktoré ste už postúpili umelé oplodnenie no svoje vajíčka a priateľove spermie...... A otehotneli ste podarilo sa vám potom na druhý krát otehotnieť bez pomoci lekárov? Ďakujem.
@nini1010 super 🙂
@nini1010 aj ja by som ešte chcela babo.... No bez všetkého toho co som musela podstúpiť ak by sa dalo....
Nam áno, prvé sa nám podarilo až na 7xKET v Brne, a druhé na prvú šupu prirodzene. Aj tak sme už nemali nič zmrazené, tak sme vyskúšali a vyšlo to.
Tiež by som už nepostúpila celú tú torturu s prípravou IVF.
@marinko1988 ano kamoska ľicky s ivf, diag sterilita a za rok dalsiue prirodzene
Ja po 7 x neúspešných IVF, do dvoch mesiacov spontánne bez akýchkoľvek liekov a pod. Keď mal malý pol roka otehotnela som znova spontánne.
prvé IVF skončilo bez vkladu, z druhého máme syna a potom sa podarilo prirodzene. Ale, bohužiaľ, skončilo to potratom a už viac sa nepodarilo ani IVF ani prirodzene.
@marinko1988 nam vyslo prve IVF aj 1 vklad hned
Mali sme 7 zmrazenych embryi, po 3a pol roku ďalší vklad vysiel hned, o chvíľu rodim.
Vy nemáte žiadne zmrazené?
@maminka1986 mala som 2 no zle rozhodnutie a prišla som o ne :( co teraz veľmi ľutujem :(
@marinko1988 hm to ma mrzi :/ drzim palce aby sa prirodzene zadarilo...ivf je veru narocny proces :/
@nini1010 ja som zazila cosi podobne boli sme na prvej konzultacii v ivf centre a tiez som par dni potom nasla // dalsiu sme neriesili a to sa dlhoooooo nedarilo
@maminka1986 to áno náročné pre ženu hlavne to pichanie injekcií
@kulumulu123 Hrozne moc robi psychika.Zena sa roky snazi a chce otehotniet za kazdy cenu.Ked sa rozhodne pre ivf akobybyi vzda,pvie si ok,neda sa,poriesime.to v centre,vyone hlavu a sex si uz len uzuva.Nerobi ho uz za ucelom oplodnenia.A presne vtedy je dokonaly cas na splodenie dietata,telo a mysel pomozu.
Ahoj, aj nám sa podarilo. Mame 2rocneho synčeka z umelého a teraz čakáme druhého prirodzene. Po pôrode mi nabehla ovulácia ktoru som predtým nemala.
áno, prvé máme po IVF, a teda bola to dlhá cesta. Prvý vklad sa presúval, lebo som mala cystu a museli ju odsávať. Druhý vklad vyšiel pozitívne, ale skončilo to v nemocnici a musela som na kyret. Rozmrazenie nevyšlo. Druhý raz vklad nevyšiel. Druhé rozmrazenie vyšlo. Chvíľu to vyzeralo na dvojičky, ale máme len jedného syna. Trvalo to s prestávkou 3 roky. Druhé bábo máme normálne, na prvý pozitívny ovulačný test. Mne robili test na prechodnosť vajcovodov a vyšlo to, že sú neprechodné. Muž mal zasa zlý spermiogram. A aj tak sa podarilo druhé.

Mne nie ale mam znamu presne tento pripad.Ked prisli na vysetrenie kvoli druhemu umelemu oplodneniu zistili na sone ze je uz tehotna.Sok.