icon

Ovitrelle a pozitívny test.

lily411
10. feb 2020

Ahojte . Prosím o radu . Dnes je 10 den od pichnutie ovitrelle 250ui , som 6den od et ,a test pozitívny, vkladali mi dve embryjka. Bazalna teplota je 36,8 ,určite budem testovať ešte o pár dni ,ale či sa môžem pomaly tešiť alebo je to ešte z injekcie :/ ..pred9sle dve ivf som mala pregnyl 10000ui a na 6den od et ani duch . Ďakujem za každú info 🙂

lily411
autor
10. feb 2020

@hrasocek12 áno vínko hovorili aj mne ale len máličko aj cviklovy džús 😊... papala som aj ananás, snažím sa odpočívať dnes som mala len prechádzku, ale mám taký pocit sem tam ma tam pichne a taká akoby ,,tam" moc prekrvena...len toho pichania da desim, lebo aj v posve to cítim :/ ... ja sa snažím byť pozitívna a už sme nastavený aj tak že keby náhodou, tak ideme ďalej a skúsime ešte raz ;) máš pravdu psychika je pol úspechu a hlavne podpora blízkych. Ty máš našťastie to ,,najhoršie " za sebou .

hrasocek12
10. feb 2020

@lily411 aj mna inak prve dni pichalo dole a potom to preslo do vajecnika 🤗 to ako si malinka roztahovala po trosicke bublinku 😍 vies co my sme uz boli na prasky z toho lebo obidvaja ani 30rokov a mat dieta bolo pre nas nemozne 😢 kondom ani ziadnu ochranu sme nepouzili odkedy sme spolu boli a po dvoch rokoch vztahu nam bolo divne ze som neotehotnela tak som sla k lekarovi a zacali sme to riesit a bolo to akoby nam dakto dal facku 😒 to je len dobre prechadzky su tiez fajn ja sa snazim uz aj takto pred porodom ale ked mam pravdu povedat uz nevladzem 😁😁 inak ja som nevydrzala testit kazdy druhy den 😁 testila som jak blazon kazdy den vzdy rano z prveho mocu aby som mala istotu ze je vsetko v poriadku 😁 a kazdy tyzden som si po potvrdeni hcg robila ten test digitalny clearblue ci rastie hcg 😁 ako psychopat som bola a manzel ked ma videl ist na wc tak mi stale hovoril ze zase testujes😁😁

lily411
autor
10. feb 2020

@hrasocek12 ja viem ze by som sa nemala tak to sledovať ale to sa nedá 😀.... ja mam teraz 31 ,a riešime umelé od 25 rokov... predtým sa nám tiež cca dva roky nedarilo ... je to na prášky toto čakanie a ver tomu že budem asi taky blázon ako ty a budem testovať aj ja každý deň 😀😀😂 lebo niektoré baby písali že ovitrell mali v tele aj na 12ty deň čo sa mi nezdá moc...

lily411
autor
10. feb 2020

@habibim ďakujem, tak už nech len ciarka silnie a nech je to tak až do testu hcg a mrcha ma obíde veľkým oblúkom 🙂)

hrasocek12
10. feb 2020

@lily411 po ovitrelle nema byt preco ta ciarka never im 😊 ja som si pichala ovitrelle 11.6 minuleho roka 13.6 bol odber a 18.6 sme mali vklad bublinky a mozem ti povedat ze baby co boli so mnou testili hned na druhy den (ja som sa po dvoch sklamaniach uz bala) a nic bielo mali a potom na 4ty-5ty den uz mali ciarky 🙂 ale je ti indivudualne a je lepsie ked si zajtra otestujes hned z prveho mocu 🤗 mne sa na 5ty den po et snivalo ze budem mat v naruci dievcatko a ze som mala dve ciarky na teste a az 7my den po et som sa odhodlala sa otestit s malou dusickou 🤗 a moja vizia sa mi potvrdila ze to bude dievcatko lebo opica sa mi tu hadze uz hodinku ❣️❣️ mna nemal velmi kto podporovat z rodiny lebo som bola s manzelom sama nato 😒 nikto u nas nemal taky problem 😶 ja som sa dozvedela s manzelom v 23 ze budeme mat problem mat dieta spolu ja man teraz 28 a manzel 30 a cakame prve po viac ako 7mich rokoch snazenia 😣 prve 4roky nas posielali kade tade na vysetrenia a zakroky a riesil to gynekolog ale ked uz videl lekar ze nic nepomaha to vzdal a nas odporucil do centra 😊 nebanujem tych penazi lebo to stalo zato 🤗 urcite daj vediet ako vyzera testik rano 💞💞 ja som ms uz nedostala ale slabo ruzovo som spinila na 7my den preto som aj test isla hned urobit ale to nemusi kazda tak mat ale to pichanie dole som mala aj ja ❣️

lily411
autor
10. feb 2020

@hrasocek12 ďakujem strašne si ma povzbudila!!!🥰 ,ja som nemala ducha ani z pregnylu a to som si pichla 10000ui a ani náznak dusika preto sa divim...al3 áno je to individuálne 🙂 jeeej ty si si to pekne privolala ,carodejka haha 😊😂..ja tvrdím, že kto nezažil ani len netuší čo to všetko obnáša a koľko si ženy vytrpia a hlavne koľko sklamaní nás žiaľ neminie ... patrí to k tomu a ver že ja som vďačná za všetky tieto centrá, aj keď to stojí čo to stojí pretože kto by nám pomohol??? Si ešte mladá ns to aby si zahodilašancu mať vlastné bábätko a NASTASTIE sa to podarilo ❤😊..určite ráno testnem, dnes to ani nebolo z ranného mocu..

hrasocek12
10. feb 2020

@lily411 nemas zaco ved od toho sme tu aby sme si dodali sil 🤗 mne tu dost baby niektore pomohli ked som bola smutna alebo naopak sa so mnou tesili ked sa to konecne podarilo 😊 a privolala som si to, no nejak som od toho sna vedela ze to bude babenka 🤗 a ked som sla na sono som lekarovi hovorila ze sa mi po et snivalo ze som mala dievcatko a ze to tak citim, cize ked pozrel sonom a ukazal nam kavove zrnko tak som mu povedala ze ja som to citila 🤗 povedal ze niektore zeny to vedia vycitit 😊 ale kazde babanko je zazrak pre nas isto lebo sme si tolko toho zazili 🤗 mne raz jedna baba tak skaredo napisala ze to ze sme boli na umelom nie je v nicom ine ako klasicke tehotenstvo ale nic som si z toho nerobila, vzdy sa najde niekto kto tomu nechape a ani nevie ake velke su rizika pri ivf a zeny po stimulacii kolko krat skoncia v nemocnici kvoli ohss 😣 ja som mala len mierne ohss a bolesti strasne a vajecniky mam doteraz obrovske a plne vodovych cyst, cakame na porod a prvu ms ak teda vobec pride lebo ja som bez liekov nemala a ak budu na sone tie vodove cysty z hormonalnej stimulacie tak budem musiet do centra do narkozy na odsatie 😣 uz mam za sebou 3x celkovu anestezu a uz by som nechcela na dalsiu ist 😣 skor to sposobila demotivacia ze sme rozmyslali ze ked sa nepodari babo ani na druhe ivf ze by sme to vzdali 😊 lebo vsetkym okolo sa bez problemov darilo aj ked dieta nechceli a nas sa stale kazdy pytal kedy uz budeme mat aj my a nevedela som co uz im hovorit lebo nikto o tom nevedel ze mame vazny problem 🤗 ale nastastie sa podarilo aj ked si myslia vsetci ze prirodzene 😊 hrozne sa nanu tesim a prajem to hrozne aj tebe a hlavne nech uz mas aspon 5ty mesiac za sebou 🤗 ja som sa po tom 5tom uz citila ako vitaz ze sme tak daleko a ani som sa nenazdala a som v 9tom a mam 27dni do terminu 🤗 tesim sa s tebou uz nech je zajtra rano a bublinke nech sa dari ❤️❤️

lily411
autor
10. feb 2020

@hrasocek12 lepšie by som to asi nenapísala... pre mňa neporovnateľne prirodzene tehu a ivf! Rozumiem ,že riziká sú pri každom, ale pri ivfku je ich podstatne viac a to nehovorím koľko si žena musí do seba pchat hormonov aby prišlo konečne vytúžené babenko ❤... dúfam že u teba prebehne všetko bez komplikácií a budete konečne držať vonavucke babenko 🤗🤗🤗 ... ja som ešte zabudla napísať že mne vkladali 8 a 12 bunkove ,či je aj tak mozne aby mi test ukázal ducha tak skoro.

hrasocek12
10. feb 2020

@lily411 kazde embryo sa vyvija inym tempom takze mozne je vsetko 🤗 nasu sme mali pk a na 5ty den bol vklad a tak rychlo sa vyvijala ze nam lekarka rano volala ze musime sa urychlene dostavit o dve hodiny skor nakolko embryo vychadza z obalu uz, samozrejme zapchy, cize ked som prisla v zapche som bola hodinu a pol, plny mechur ze som plakala ked som sla do centra 😊 sla som trocha odpustit ale stale bol preplneny a hned ma brali hore na kozu a vkladali, stihli sme to len tak tak 🤗 a odvtedy je tyzden vpredu 😊 ved len si zober ze ked mas z 7mych embrii som mala na 5ty den 1hatchujucu,3expandovane, 2moruly a jednu vcasnu blastu tak kazde sa vyvijalo inym tempom 🤗 takze aj ked ma niektore menej buniek moze v tempe tak pridat ze preskoci raz dva na vyssie stadium vyvoja ❤️ takze kludne je vsetko mozne, genetika a vyvoj su zahracne a robia divy 🤗❤️ ved to niektore to beru ako samozrejmost mat dieta alebo sa navazaju do ivf a beru to nejako ze sak to je to iste ale nie je 😒 ale nad tym sa uz nepozastavujem ja som si vytrpela pichala injekcie, brala lieky a stale bezat na krv a sona a byt casto sledovana a z vkladu ked ju vkladali tak sa mi vytvoril hematom tak som mala strach aby nestiahol pri krvacani aj babo 😐 ale vela bab dokaze povzbudit a netreba nato mysliet ❣️ uz coskoro budeme drzat a budes aj ty ja verim ze rom 2020 je zazracny otehotnelo velmi vela bab ktore boli dlhe roky na ivf tak neboj ak si dneska videla ciarku bude aj zajtra 😊 ja som si vzdy hovorila ze pokial nekrvacam je vsetko ok ❣️ myslime na teba 🤗 takze ty si vkladala dve bublinky😊 tam mas aj vyssiu sancu na otehotnenie 🤗

lily411
autor
10. feb 2020

@hrasocek12 ano to je pravda 🙂 ja som si dala aj asistovany hatching pre istotu keby sa im nechcelo von tak verím že už sa zabyvali 🤗😀✊... booooze tak vy to máte fakt vymodlene diiiite 🥰👍 ešte ani u teba nebolo a už sa cpalo von ,ešte že ťa pockalo baba jedna nedockava😊😊😊 . Ráno sa určite prihlasim ,teda prihlasime !!! Mne napr mama hovorí načo som na konikovi, ale kto ma pochopí ked nie vy ,baby ktoré ste sI týmto,,peklom" prešli tiež... šak MY vieme ;)

lily411
autor
11. feb 2020

@hrasocek12 tak sa hlásim.... ranný test taký istý ako včera:( ... takže u mňa to tehu zrejme nebude ...robila som si ešte iný ale už neskôr digi pepino a ten úplne negatívny, ja nerozumiem :(( ... u mňa by musel byť úplne zázrak aby som ostala tehu asi . Dnes som 6dpt ak nerátam ET tak 5dpt ....

hrasocek12
11. feb 2020

@lily411 inak ten prvy den ked mas vklad sa nerata tak kludne este ciarka moze vyskocit a to ze si mala test taky ako vcera nemusi znamenat ze to nevyslo 😊skus si mamatest kupit pruzkovy ja som si ten kupovala lebo mal viac farbiva v sebe a lepsie ciarku ukazal 😊 ved aj mne furt manzel hovori ze naco sem chodim ze tu vysedavam a ja mu hovorim vzdy ze tak nemam sa s kym o tom velmi porozpravat ved nikto z mojho okolia a rodiny na umele nechodi len baby ktore boli so mnou v centre alebo tuto na konikovi pochopia 😮 a mas fotku vcerajsieho testu a dnesneho? Vies ze prilozis k sebe aby bolo vidno ci trosku nestmavlo? Lebo niektorym babam vidno rozdiel vo farbe ciarky s dvojdnovym rozdielom a niektorym ked robia kazde tri dni test ☺️ a najlepsie je ked testujes vzdy len jednym druhom lebo kazdy druh testu ma v sebe ine mnozstvo farbiva 🤗 a digi ti takto skoro nemusi ukazat pozitivne a ze v ktorom tyzdni si, mne ukazal az dva a pol tyzdna po vklade 2-3tt a plusko 😏 skor mi nechcel namerat nic aj ked mi test ukazoval pruzkovy ciarky 😐 ja som robila clearblue digitalny ☺️ stale ver ved si len 5d po et lebo den vkladu sa nerata aspon tak som to ratala ja a v centre mi to tak ratali 🤔

sayonara15
11. feb 2020

@lily411 Nestracaj nadej, ja mam 41 rokov a vidis, zazraky sa deju, sice ja uz mam 2 deti 😊 skus testovat este o par dni

lily411
autor
11. feb 2020

@hrasocek12 áno teraz som si povedala ze budem testovať až dva dni pred krvou ... pokým nedostanem ms ,pretože občas ma tak boli brucho ... vieš čo na foto to ani nie je vidno, muž povedal že je hrubsia ako včera či čo. Už to neham tak, čo bude bude .

lily411
autor
11. feb 2020

@sayonara15 ty máš krásne dve // 👍☘ ... len tak ďalej. Kolky si dpt?

hrasocek12
11. feb 2020

@lily411 okis hlavne sa nevzdavaj zo zaciatku to pomalsie stupa ale pokial vidite obaja tam tu ciarku tak neboj je to ok 🤗 hlavne psychika je dolezita ber to ze si tehotna ved aj test ukazal ciarku a aj dneska a chlapi niekedy vidia lepsie lebo my sa bojime tomu verit kym oni su taki ze to vidia uplne jasno 🤗 aj mna bolelo, pichalo vselijako co som predtym nemala 🤗

lily411
autor
11. feb 2020

@hrasocek12 to je pravda, a ten môj vidi len to čo che 😀 ale hej ale beriem to športovo... zatiaľ.

sayonara15
11. feb 2020

@lily411 som 16 dpo a dva dni mi mešká . Ďakujem 😊

lily411
autor
12. feb 2020

@sayonara15 ahaaa áno ty si prirodzene 🙂 ... o to lepšie. A na krv sa kedy chystáš? Gratulujem ti veľmi ❤

sayonara15
12. feb 2020

@lily411 my sme boli v CAR, prvá možnosť bola pichnúť Ovitrelle a plánovaný styk, ak by to nevyšlo, tak by už sme to začali postupne riešiť inak. Dohodnem sa s dr. kedy prísť, ajtak na uzv by ešte nič nebolo vidieť, možno o týždeň - dva. A ty ako ? testovala si dnes? ďakujem ti za prianie 🙂

lily411
autor
12. feb 2020

@sayonara15 ani to je pravda a berieš aj progesteron alebo niečo podobné? Nemáš začo som šťastná že sa ti podarilo ,čo môže žena viac chcieť 🙂 ... nie netestovala som sa ,už som to vypustila z hlavy ,lebo potom na nič iné nemyslím iba ze preco ten test ukázal tak a druhý inak . Ak nedostanem mrchu tak skúsim pred odberom krvi . Inak tebe povedali že z ovitrelle nemôžeš mať poz tt ??

sayonara15
12. feb 2020

neberiem absolútne nič, ja som mala všetko v poriadku, len sa nám nedarilo asi pol roka tak sme tam zašli, partner mal zhoršený spermiogram, tak som začala užívat inofolic a on florandol. Mala som spravený hormonálny profil, amh som mala 1,48 čo je na môj vek super. ani som sa na to neupínala, úprimne poviem, že som ani neverila, že to môže vyjsť takto 🙂 Ked som sa pýtala dr. na ovitrelle nepovedala, že môzem mať pozitívny test, ale v letáku sa píše, že to môže byť 10 dní. schválne som sa otestovala tuším na 7 deň a nič som už nemala, test bol negatívny, potom som mala chvíľku taký slabo hnedý výtok a to ma už napadlo, že sa niečo deje. tak som otestovala, a bola tam slabá čiarka, zatiaľ silnie. Už nebudem testovať viac, pôjdem na vyšetrenie k dr.

lily411
autor
12. feb 2020

@sayonara15 aha takto. No každopádne amh máš super ,ja mám 0,6 a mám 31 rokov ... u nás sú podľa mňa aj nekvalitné vajka, no som zvedavá. Ja som dnes 13 den od pichnutia ovitrelle, 6den po vklade, ale testovať sa nebudem už. Budem to musieť vydržať, len som doma a to mám hlavu stále v tom🙂 .. 2 ivf neuchytilo sa ani jedno ,muž mal zlý spg, teraz ho ma tak pod normou tesne . A okrem splnenia si mala aj nejaké iné príznaky? Neboli ta sem tam brucho ako na ms ? Ja som mala 3 den po ET ostre zapichanie v maternici až som zhikla a steklenie..ale ja mám do ms ďaleko ešte

sayonara15
12. feb 2020

@lily411 mala som kŕče akoby som mala dostať ms, ale nič neprišlo. inak nič,iba prsia ma dosť bolia 😉

lily411
autor
12. feb 2020

@sayonara15 tak super🙂 .. Ja sa neham prekvapiť.

lily411
autor
12. feb 2020

Ahojte . Ešte taká otazocka... dnes momentálne pred chvíľou som začala mať menstruacne bolesti, chvíľami prejdú, ale ide mi to až do nohy a boli ma v ,,nej" ... do ms mám ešte 6 dní, a nemavam tak dlho pred ňou bolesti ... stretli ste sa s týmto niektorá??? :( ...

sayonara15
13. feb 2020

@lily411 nie nestretla, nemala som také bolesti až do nohy, ale týždeň pred tým ako mi mala prísť ms ma už začalo brucho bolieť, mala som pocit, že každú chvíľu dostanem. ako si na tom?

lily411
autor
13. feb 2020

@sayonara15 toto som mala aj ja včera. Dnes zatiaľ ani nie ,ale len ležím. Uvidíme večer. Ja mám cca 4 dní do ms .

sayonara15
13. feb 2020

@lily411 hlavne to chce kľud, nestresuj sa. Ja som bola dnes na krvi, čakám na výsledky

lily411
autor
13. feb 2020

@sayonara15 snažím sa byť kľudne ale poznáš to 🙂 ... A kedy ti budú volať🙂 test si mala krásny tak aj hcg bude super uvidíš ;) daj vediet .