Parťáčka po ET/KET
Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍
@jarrys moze aj to byt ze vela tabletiek ti trosku sarapatilo a teraz ked mas menej bude lepsie 😉 bodaj by to tak bolo. Ja idem dat malemu prave skusit sulok kukurice ze ci bude vediet hryzkat 😁 hej pri odplienkovavani je este viac stale co robit ako bezne.
@janulka1351 no uvidim ale uz citim ze zacinam byt zase nastartovany zurivy pes z tych hormonov. Na mna tie hormony velmi zle posobia.
@janulka1351 no ako sa mas? MS uz prisla?
@jarrys ahoj ano vcera konecne dosla a dnes som bola uz v centre na sono a krv...tak uz hned aj dnes pridavam k dipherelinu tie druhe injekcie meriofert
@jarrys konecne sa posuvame dalej a zajtra uz budem volat na inetnerne nech sa na predoperacne objednam
@janulka1351 tak super. Tak zas o krok dalej. Ja uvidim v pondelok co mi povedia a co a ako dalej. tak som zvedava.
@jarrys no to hej len bude umenie vybavit interne predoperacne....Detko mi nedviha,Okalova v BB maju buduci tyzden dovolenku,moja vseobecna ma aj teraz aj cely buduci tyzden dovolenku....idem prave pozriet si robi Matuscakova a od koho bude potrebovat vymenny listok (ci bude moct aj od gynekologa byt) a dufam teda ze nebude potrebovat zdravotnu kartu bo to uz fakt neviem ako spravim...slahne ma a to teda obvolavam a vybavujem uz od vcera
@jarrys a tiez mam teraz najblizsie kontrolu v pondelok
@janulka1351 no to ako ja pred mesiacom a vtedy vsetci dovolenky. Nakoniec som vybavila ale zaplatila 40euro. Vymenny ti nedali na klinike? od gynciara by tiez mal byt oka vymenny listok.
@janulka1351 skus Mudr. Sihelska ta robi ale za 40euro
@jarrys na klinike mi dali ale chcu aby bol bud od vseobecnej alebo mojho gyndosa...moja vseobecna ma dovolenku cely buduci tyzden...ale szedely uz v pondelok robi tak si od neho pojdem pytat vymenny a nakoniec ma buduci tyzden v stredu vezme Detko na poliklinike...tam uz bola tak nejake zaznamy moje maju rano vezme krv a ekg a potom 3hodky budem cakat na vysledky a potom ma vezme Detko dnu spravi popis a som vybavena
@janulka1351 no tak super si nakoniec vybavila 🙂
@jarrys no podarilo sa ale priznavam ze som uz bola zufala...
@janulka1351 no to poznam. ja som tak bola prrd mesiacom.
@jarrys ano viem pamatam. Teraz sa ako citis?
@janulka1351 no ten estrofen mi dava zabrat aj ked menej ak9 minule lebo mam mensie davky. Mala som blbe dva dni co som bola uplne psychicky na dne ale sla som na vikend na joga pobyt a velmi mi to pomohlo.
@jarrys ja som len velmi rychlo nervozna a rychlejsie vybuchnem ako bezne...ale uz mi aspon MS skoncila tak uz len pichat a cakat kedy bude odber. Je fajn ze si nasla nieco co ti pomohlo. Mne teraz ocino pride a hoci s nim budem len par dni uprimne tak sa tesim a taka ulava to bude ze az. Ty ides teraz v pondelok opat do ZA na infuzku pravda?Infuzky su v pohode?
@janulka1351 infuzky su v pohode. Akurat mi tecie. Sono tiez v pohode ze vsetko vyzera super tak mam pokracovat s estrofenom a od stredy prolutex a amelgen. a buduci pondelok KET. No tak jedna nervozita co som sa bala ci je vsetko oka, presla. a teraz nastupi dalsia z KET.
@jarrys jeej super. Parada,len nech to pekne pokracuje dalej a v pondelok pri KET budem drzat riadne palce aby to pekne vyslo. Ja som dnes bola na sono a krv tak zatial cakam ze co budu volat. Folikuly rastu zatial pomaly ale tak este po 4 dnoch injekcii Meriofertu nemozem cakat hned neviem ake zazraky. Teraz vyzera ze najblizsia kontrola vo stvrtok.
@janulka1351 neboj sa narastu. Mne tiez na prvej kontrole nic moc a na druhej kontrole lepsie. A je lepsie mat menej vajicok ale kvalitnych ako vela ale nekvalitnych. neboj nic vo stvrtok budu dobre spravy 🙂
@jarrys no sak ved to jasne,hlavne nech pekne postupne rastu a presne ako pises ze radsej menej a kvalitnych...len sa obavam ze mi dvihnu davku...to riedenie je celkom dobra fuska 🤣
@jarrys tak dobre som povedala kontrola vo stvrtok a davku mi dvihaju na 300iu cize 4 prasky meriofertu...ach to nie som nadsena ale uz to nejako dotiahneme..
@janulka1351 no tak riadne ti zdvihli. Mne to v ZA nedvihali na maximum aj ked ich hodnoty pustali. Nechceli vytrieskat zo mna vsetko. Ja od zajtra uz idem pridavat rano prolutex a vecer amelgen. Najprv mi cas siel velmi pomalicky a teraz dako mi to zacina utekat rychlo.
@jarrys ja som si aj myslela ze mi budu dvihat bo na sone ich malo naratali a pomalsie rastli. Tak aj doktorka vravela ze pri takej davke tych 225 cakala o nieco lepsiu reakciu...tak vravela hned po sone ze vyzera to tak ze budu musiet dvihnut ale ze moze sa stat ak sa to rozbehne ze mi ju znovu aj znizia, ale nevedela dopredu povedat ako to bude.
A tak hlavne nech to ma ucinok taky ako ma mat...zvladneme vsetko. No uz ked pridavas dalsie lieky to uz aj mne vtedy zrazu zacal cas ist rychlejsie,ale mne sa to tentokrat vsetko dako vlecie.
Ja sa chystam si dnes postacat kornutky bo chcem zmrzlinky robit a upiect dva platy na slonie slzy. Zajtra naplnim a do stvrtku mi to stuhne
@janulka1351 no mne aj ked na prvom sone bol vysledok zly a doktor sklamany ze iba 3folikuly a male tak nezdvihli kvoli tomu ze mam nizske AMH. tak dufam ze sono vo stvrtok dopadne uz super. A kedy by si mala mat odber?
@jarrys neviem ci ty nemas nahodou o nieco nizsie AMH ako ja tak mozno aj od toho zalezi. Tazko povedat. Este nespominali,ze kefy asi by mohol byt odber ale ked som si to ja sama ratala tak si myslim ze buduci tyzden niekedy okolo stredy alebo stvrtku.
@janulka1351 ja som mala 0.43 AMH.
@jarrys ja 1.8 tak mozno aj od toho zalezi. Ale dolezite aby to nam obom dopadlo vsetko v poriadku a podla nasich zelani 😍
Boze mnou tak siju vsetci certi a emocie. Ocino pride coskoro na SK teda uz len par hodin a je tu a ja musim cakat az do stvrtku vecera alebo piatku doobeda kym s nim budem. Ide najprv k jeho rodicom a ja behacky po doktoroch aj zajtra aj stvrtok. Po roku opat prisiel na SK a tak dlho cakat kym s nim vobec na 3 dni budem...je to o nervy,najradsej by som s nim bola kazdu chvilku co bude na SK,bo zase najblizsi rok ho vidiet nebudem.
@janulka1351 a ocino kde byva? no to ti verim ze sa na neho tesis chces byt s nim cim viac. No tak ty mas super AMH. To ja mam strach a hroza a to bohvie kolko mam teraz kedze to bolo merane pred stimulaciou.

@janulka1351 ahahha juuuj no tak to mas. Ale aspin ti cas rychlehsie prejde. Uvidim ako teraz lebo prdtym mi dali 8tbl denne estrofenu a teraz len 4tbl. tak uvidim a mozno sa budem citit lepsie