icon

Parťáčka po ET/KET

janulka1351
20. jún 2022

Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍

janulka1351
autor
22. aug 2022

@jarrys ano zatial celkom dobre spravy a mam volat v stredu o 8.00 tak som uprimne dost zvedava a uz sa len modlim aby stale bolo aspon tych 5 krasnych ako bolo dnes.

jarrys
22. aug 2022

@janulka1351 urcite bude 🙂

jzuzka
22. aug 2022

@ysl ahoj drzim palce , spolucitim s tebou ale neboj mysli pozitivne, kde chodis...ja do gyn fiv zilina

ysl
22. aug 2022

@jzuzka teraz chodim do Reprofitu v Brne, predtym Ginfiv Nitra. Dakujem 🙂 ty si ako na tom? Kolky mas den ket?

janulka1351
autor
22. aug 2022

@jarrys no uz sa ostava len modlit a dufat. Ty sa ako citis?Ja som uz dnes musela fungovat sama a vo vsetkom a cely den sama. Ako bol to zabijak ale nejak som to dala...musela som...trosku mi pomohlo pocasie kedze prsalo sa moc nedalo ist von a extra sa vonku nahanat s malym

jzuzka
22. aug 2022

@ysl no ja som po neuspesnom druhom vklade akurat cakam na menzes za cca 3 dni ....a po nom mam absolvovat jedno vysetrenie hysteroskopiu...a po nej treti posledny vklad, ale mam pocit akoby som bola tehotna , mam velke brusko...dost...no uvidim test ci vyjde....ono bojim sa mimomaternicoveho ale vsak uvidim...

jarrys
22. aug 2022

@janulka1351 ja stale rovnako, zle od zaludka, unavena, dnes poobede som citila bolest v podbrusku ako pred MS ktoru by som za normalnych okolnosti dostala zajtra. a dnes sa mi naliali prsia a zacali ma boliet. tak neviem. Este som netestovala. ak by som tak az cez vikend.

ysl
22. aug 2022

@jzuzka hysteroskopiu ti odporucili v CAR? Ja mam velke brucho od stimulky a aj prsia mam obrovske.. prave mi muz hovori ze take som este nemala :P riadny koktajl mi dali teda .. preco myslis ze by mohlo byt mimomaternicove? Neboj je skoro predbiehat 🙂

jzuzka
23. aug 2022

@ysl ano tam v centre mi odporucili hysteroskopiu...tak mne sa tiez zvacsuje brusko a chuti aj jest vela sladkeho neviem ale strieda sa mi to aj s pocitmi nechute a pocitu na vracanie...tak a ba posledy na sone ked som mala pri druhom vklade pozitivny test hcg 3000a viac ale som krvacat zacala co mi liekmi zastavili na sone stale nic nevideli...tak sa obavam ci nie som aj po tom kontrolnom sone co som mala tehotna , objednala som si krvny test zajtra si ho spravim...a jeden som uz v nedelu robila zaslem foto

jzuzka
23. aug 2022

@ysl zasielam foto testu z nedelu ale je to velmi slabe , fjzycky bolo viac vidiet uvidim ci zajtra zosilnie

jarrys
23. aug 2022

@jzuzka tehotna z vkladu nie si urcite lebo ti kleslo hcg z vyse 3000 na 600. Embryjko je vzdy vidiet na sone. Nema sa kde schovat. ak ho tam nevidia tak bohuzial sa nieco stalo a embryjko odislo. len to trva urcity cas kym sa hcg uplne vyplavi z krvi a mocu.

ysl
23. aug 2022

@jzuzka daj vediet ako si dopladla.. ja uz som v tom niekedy stracam 🙏🙏 ale su to vsetko zazraky .. sono predsa vie zachytit az neskor .. drzim prsteky ❤

janulka1351
autor
24. aug 2022

@jarrys tak dnes je bilancia taka ze tie 2 co boli pozadu sa nepohli ani o kusok takze tie nic....a z tych 5 co boli krasne tak 2 su krasne a mrazia sa dnes a 3 su kusok pozadu tak ostavaju este do zajtra...ale moc neverim ze by to dotiahli...bojim sa ze nie...

jarrys
24. aug 2022

@janulka1351 moja myslim na teba aby to dotiahli. Neboj sa oni to dotiahnu.

janulka1351
autor
24. aug 2022

@jarrys dakujem pekne tak snad hej...ale tak 2 embryja uz mame takze dietatko druhe budeme mat urcite
Ty sa ako citis?

jarrys
24. aug 2022

@janulka1351 no stale rovnako, unavena, zle od zaludka, dva dni naliate prsia hlavne prave a to aj bolestive, obcasne, pobolievanie podbruska a do dnes rana som sa neskutocne potila az som mala mokre veci a to som nebola ani prikryta. tak neviem co to je. este som sa netestovala a do vikendu sa ani nebudem. mozno cez vikend.

janulka1351
autor
25. aug 2022

@jarrys no mne byva v noci tiez riadne teplo a potim sa ale zase my mame dost teply byt a spalnu v najteplejsej izbe. Ale po odbere uz doma mi tak bolo ze som od tepla a bolesti ledva dychala ale za 20 minut mi to preslo. Neboj aj tebe to prejde a zvladnes to 😉 kedy ides na krv?
Ja som dnes teda opat volala na 6.den ale z tych troch co boli pozadu nedorastlo uz ani jedno...tak mame len tie 2 zamrazene co boli vcera pekne inak nic viac....
Z tolkeho poctu co bolo vajicok mi to pride dost malo a dost ma to sklamalo. Ako sa tesili ze super kolko vela vajicok a k comu to bolo dobre...budem sa uz len modlit aby vyslo z toho dietatko bo ak nie tak muz uz dalsi cyklus moc nechce a ze nevie z coho by sme to zaplatili a kedy. Tak sa uz len modlim aby to vyslo ked pojdem teraz v najblizsom cykle. Cakam uz len na MS

jarrys
25. aug 2022

@janulka1351 no to ma mrzi. Toto bol jeden z dovodov preco som tiez odisla do ineho CAR. U mna tiez zo 4vajicok-3zrele-3oplodnene a1embryjko. V ZA z 5vajicok-4zrele-4oplodnene a 4embryjka. na krv mam ist do CAR az 30.8. ale rozmyslam ci nezavolan svojmu gynciarovi ci by mi nevzal krv uz zajtra.
neboj sa urcite vyjde vklad. Jeden z tych dvoch urcite 🙂 verim v to🤞🍀

janulka1351
autor
25. aug 2022

@jarrys ako pri prvom cykle to bolo vsetko fajn...no teraz mam z tohoto vsetkeho dost cudny pocit. Ako modlim sa aby to vyslo a musim v to verit. No uprimne ak by nahodou sa daco stalo tak ja osobne uz Helios moc nechcem.
A to kym pojdes na krv mas uz iba 5 dni,neboj to ubehne ako voda,ani sa nenazdas 😉 a aj ides teda k svojmu gyndosovi zajtra na krv ci nakoniec nie?

jarrys
25. aug 2022

@janulka1351 ee nejdem lebo ma dovolenku od 22.8. do 4.9. vydrbkal so mnou 🙈
no co som si pisala s babami niektorymi tak vrali ze tiez odisli z heliosu lebo ze ked tam boli dva roky dozadu super a ked tam prisli koncom minuleho roka alebo tento rok tak ze uplne ine a cele zle. ze po konzultacii rovno sli inam. ako z 18vajicok iba 2embryjka a drbali do teba dlhy protokol a skoro mesiac si bola na tabletkach je dost slaby vysledok. Ja mam pocit ze tam nie je nieco v poriadku jednak s nastavenim liecby a jednak aj s o0lodnovanik a kultivaciou. V ZA mi doktor hned povedal ze nie je dobre a nie je ani cielom mat vela vajicok ale radsej menej a kvalitnych.

jarrys
25. aug 2022

@janulka1351 tak dnes s9m sa otestovala a zase negativny test. zase to nevyslo. krv mi len potvrdi tento vysledok.

janulka1351
autor
25. aug 2022

@jarrys este nezufaj este stale nadej je 😉🙏🍀
Ved prave ze v 2019 ked sme boli na vysetreniach a v 2020 ked som mala stimulaciu tak to bolo uplne ine. Ako nemozem povedat,ze by bolo zly ku mne,ked som prisla na kontroly alebo k malemu ledze chodil stale so mnou. Praveze mily,usmievavy ale prislo mi to moc dlho a dost akoby natahovanie a tie davky liekov len aby bolo vela vajicok a dopadlo to takto ako to dopadlo... no mam dost divny pocit z toho. Na co konkretne narazas pri oplodnovani a kultivacii?

jarrys
25. aug 2022

@janulka1351 neviem presne mozno n3maju dobreho embryologa. alebo mozno pdflaknu oplodnovanie alebo ja neviem. ved je to divne ze z 18vajicok len 2embryjka. ako lekarky su mile to ano ale odbornost a vyber vhodnodych postupov s tym uz uplne nie som stotoznena.
Jani to uz viem ze ked dnes mam negativny test tak uz bude aj krv. Bolo aj predtym. Uz som sa aj zrutila a poplakala si a uz sa snazim zmierir s reqlitou ze to zase nevyslo a uprimne uz ani nedufam ze sa mi to raz podari.

janulka1351
autor
26. aug 2022

@jarrys tak jeden z tych dvoch embryologov mi pride taky cudnejsi,ale v 2020 bol aj ten v pohode. Ano divne to je. No teraz je uz tazko sa nad tym zamyslat,lebo uz by to bolo len o dohadoch. Uz hlavne aby prisla MS konecne.
Je mi to luto. Kludne si treba poplakat kolko potrebujes,aspon sa ti trosku ulavi. Tazko sa hladaju slova utechy,ked uplne az v takejto situacii ako si ty som este nebola. No verim ze je to velmi tazke pre teba.

jarrys
26. aug 2022

@janulka1351 je Jani a s kazdym neuspechom je to tazsie a tazsie. Nie je to jednoduchsie.
uvidis urcite jeden z tych dvoch embryjok to vybojuje az do konca 🙂

janulka1351
autor
27. aug 2022

@jarrys tvoj muz to ako vnima? Moj mi hovori ci radsej nechcem ist na vklad az niekedy v oktobri alebo novembri ze ked mame len 2 embrya. Ze ci to bude od stimulacie stacit telu iba takato pauza. Ja to ale citim tak ze chcem ist teraz v septembri.

jarrys
27. aug 2022

@janulka1351 moj partner ma do nicoho nenuti a skor to nechava na mne. hlavne na to ako sa citim. on sam mi velkarat povedat ze by som si mala dat pauzu lebo vidi ze ma to velmi unavuje. a teraz ma plne podporil v mojom rozhodnuti ze chcem 2meaiace pauzu a dat sa psychicky aj fyzicky dokopy. dieta, detox, cvicenie, zmena stravy a tiez zameranie sa na ine ochorenie co mam a ktore sa mi vplyvom hormonov co uzivam zhorsili. tiez urobit za tieto dva mesiace co najviac vysetreni. podporil ma v tom na plnej ciare lebo vidi ze uz nevladzem ani ja a ani moje telo po vsetkych strankach.
urob Jani ako to citis. Ak citis ze mas ist na vklad teraz tak chod. Ved ak by to nevyslo stale mate eate jedneho. ty vies najlepsie ako sa tvoje telo citi.

janulka1351
autor
30. aug 2022

@jarrys ahoj no ako sa citis? Ja som vcera zacala najprv trochu spinit a potom aj krvacat jasnou krvou ale na to aky ja mavam slaby menzes tak toto bolo este slabsie. Tak neviem ci to uz ratat ako prvy den alebo este nie.

jarrys
30. aug 2022

@janulka1351 no dnes som bola na krvi a sone tak cakam na zavolanie a ze nemusim pokracovat v liecbe. aj tak viem co zavolaju aj ked na sone ze sliznica je pekna zdvihnuta 15mm a nevyzera ze by mala menstruovat. A lekarka mi povedala ze po KET 10den je skoro na testovanie z mocu. ale aj tak viem ze mi zavolaju ze zase nic.

jarrys
30. aug 2022

@janulka1351 tak volali z CAR a ako som predpokladala HCG negativne.