icon

Parťáčka po ET/KET

janulka1351
20. jún 2022

Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍

jarrys
20. sep 2022

@janulka1351 tak cytologia z Cin 3 a Carcinom in situ je teraz cista a vyska CIN1. Sestricka povedala ze nechape co sa stalo. Ze asi zazrak 🙈🙈 tak mi spadol velky kamen zo srdca. a teraz dufam ze dostanem aj z genetiky pozitivne spravy. a ty sa mas ako? ako sa citis? kedy ides na k9ntrolu?

janulka1351
autor
20. sep 2022

@jarrys jeeej parada tak super spravy 😊 tesim sa s tebou velmi 😉 este teraz genetika aby dobre vysla a zase to bude dalsi super krok dopredu 😉🙏🍀
Ja sa citim celkom fajn zatial,lieky beriem ako kazali aj teda este tu cviklovu stavu,ananas. Zatial ma len obcas bolelo podbrusko a krize. Najma teda tie prve dni po vklade tak uvidim. Uz dnes musel ist muz do prace tak uz s malym opat cely den do vecera len sama. Kontrolu mam az v piatok 30.9 takze este sa dost nacakam.

janulka1351
autor
21. sep 2022

@jarrys ahoj ja som prave teda mozno cca pred hodkou zacala spinit,za chvilu si mam davat progesteron a rano bude volat hned do centra. Este je to dnes len 5dpt...zajtra ked budem volat do centra je to 6dpt ale uprimne strasne sa bojim...takto skoro som este nespinila a MS by som mala dostat v pondelok tak sa velmi bojim

jarrys
22. sep 2022

@janulka1351 mozno len spinis ze sa uhniezduje. To je este skoro spinenie na MS ak mas dostat az v pondelok.

janulka1351
autor
22. sep 2022

@jarrys to ze je to na MS este skoro som si hned aj ja pomyslela. Ako teraz rano uz spinenie nebolo,ale pre istotu som aj tak zavolala do centra bo v noci bolo aj krvave ale len po utreti od vtedy nic. Tak kazali ze zvysit progesteron na 3x1 skusit kludovy rezim,aj ked pri malom ze asi nie vzdy to pojde. A presne povedala koordinatorka ze to moze byt z uhniezdovania.
Mne sa to zdalo dost neskoro z uhniezdovania ale ma ukludnila ze to moze byt,tak snad. Ja som si vynimocne od strachu aj testy spravila. Rozne znacky (kedze som mala len taky mix doma) ale duch tam je... tak uz sa len modlim aby sa to skutocne uhniezdovalo 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Vyplasilo ma to ale riadne.

jarrys
22. sep 2022

@janulka1351 hlavne klud. a otestuj sa na 10den. To uz test ukaze vysledok viacmenej isty. Do vtedy hlavne klud.

janulka1351
autor
22. sep 2022

@jarrys myslim ze maly ma tak zamestna ze nebudem stihat extra na to mysliet a pokial uz spinenie nebude budem o to viac kludnejsia. A viem ze testy este nemusia nic znamenat ale kym mi nezavolali z centra naspat tak z toho strachu som musela skusit. Radsej ale nech vedia o vsetkom. Za normalnych okolnosti by som test az na 12ty den robila

jarrys
25. sep 2022

@janulka1351 ahoj, tak ako sa mas?

janulka1351
autor
25. sep 2022

@jarrys ahoj tak od toho spinenia zo stredy na stvrtok testujem kazdy den 🤣🤦‍♀️ stale kontrolujem ci tam ciarocka je a ci silnie. Neodolala som a uz som potom musela. Kupila som si v akcii tie dr max testy 2+1 zdarma a kazdej skatulke boli 2ks...tak parada mam 6 testov a ciarocka zatial silnie 😊
Testy na foto su od stvrtku do dnes zoradene.
Obcas ma boli podbrusko,obcas krize,chvilami uz citim nechut k jedlu a potom taky zaludok akoby na vode.
Muzovi zial prepina asi od nervou,nervozny je uz asi piaty den jak besny pes,tak ako uplne ze fasa. Co potrebujem klud tak mozem snivat. Svokra sa nam zas starala do vychovy tak ako ze krasny vikend.
Ty sa mas ako? Ako sa citis?

jarrys
26. sep 2022

@janulka1351 no tak gratulujem 🙂

janulka1351
autor
26. sep 2022

@jarrys dakujem 😊 Ja to este stale beriem s rezervou a obavou tak este sa moc netesim len tak trosicku. Pockam co povedia v piatok ale verim ze bude vsetko dobre. Bojim sa aby som nezacala spinit a podobne,aby to nestiahlo aj embryjko so sebou a teda ze ci bude v piatok dostatocne velka hodnota HCG. Ale testy si robim kazdy den.

jarrys
26. sep 2022

@janulka1351 no ved piatok je tu uz cupi dup. A mas pravdu, ja som tiez po prvom vklade a tom ako to dopadlo uz velmi opatrna v teseni dopredu. ale tebe to urcite dopadne na vybornu.

janulka1351
autor
26. sep 2022

@jarrys no ved jasne sama som zvedava co bude v piatok a uz aby to bolo...cakanie je najhorsie...ved prave ze ak neratam tento vklad kedze vysledok este isty neni...tak som mala zatial 3 vklady a z toho 1 uspech tak som opatrna...a takto skoro ze testovat uz od 6teho dna som nerobila este vobec 🤣 za normalnych okolnosti by ma to ani len nenapadlo ze tak skoro testovat 😁 ale zas musim verit ze sa budem aj v piatok tesit 🙏 ty sa ako citis?

jarrys
27. sep 2022

@janulka1351 no akurat sa citim akoby na mna choroba liezla ale som pred MS tak to mozeme byt aj z toho. Zajtra by som dostat. No a dostala som sa do fazy kedy nam velku nechut na lekarov. Uprimne uz chcem aby bolo po tom. No a som dost unavena lebo okrem bytu riesim aj psika. Vyskocili mu medzistavcove platnicky, ostali mu zadne packy bez citu, boj o zivot. Bol na operacii a teraz s nim cvicit kazdy den niekolkokrat a cakat ci sa mu vrati citlivost alebo nie a byt opatrny lebo 6tyzdnov je este v rekovalensencii po operacii.

jarrys
30. sep 2022

@janulka1351 no tak ako si dopadla dnes? Dufam ze dobre spravy 🙂

janulka1351
autor
30. sep 2022

@jarrys ahoj ano dobre spravy. 😊😍Bolo vidno 3mm gestacny vacok. Svacova tam videla uz aj bodku ale ja ju na fotke este nevidim,tak len verim ze tam je. HCG 1368. A testy mam pozitivne riadne. Dalsiu kontrolu mam o tyzden v piatok 7.10 tak uz len nech sa pekne drzi 🙏🙏🙏

jarrys
30. sep 2022

@janulka1351 gratulujem 🙂

jzuzka
30. sep 2022

@janulka1351 aj ja gratulujem, to je radostna sprava ze sa zadarilo...drzim palce

janulka1351
autor
30. sep 2022

@jarrys dakujem velmi pekne 😘 ty sa ako citis? Ja som dnes unavena uz teraz. Postihala som dnes toho dost,len este bude treba maleho obriadit a uspat 🥵

janulka1351
autor
30. sep 2022

@jzuzka dakujem 😊😍🥰

jarrys
30. sep 2022

@janulka1351 no neviem,mam sa tak chvilku hore chvilku dole. Hlavne psychicky. Fyzicky sa snazim davat dokopy pomalicky. Psychicky je to ale uz horsie.

janulka1351
autor
30. sep 2022

@jarrys to ti verim. Ved ak si dobre spominam teraz niekedy by si mala tusim na genetiku volat ci uz mate vysledky. Budes mat dalsi krok dopredu a verim,ze snad uz budu. Drzim ti velmi palce. Ja sa napriklad strasne bojim ze mi bude parkrat tak zle ako predosle tehotenstvo. Z nicoho nic ma zacalo bpliet strasne v trojuholniku medzi prsiami a v tom istom mieste aj vzadu na chrbte a az tak ze som sa nemohla poriadne nadychnut,ani pohnut ani nic. Asi 5x sa mi to zopakovalo s roznym rozostupom a aj sanitka ma brala a neprisli na to ze preco. A ako same prislo tak same odislo a bolo fajn...maximalne mi dali nospu alebo novalgin pichli a to bolo vsetko. Ale uz by som to nerada zazit.

22stanka22
1. okt 2022

Ahojte žienky 🙂 ste tu niektorá, ktorá budete mat vklad v októbri? Aby sme sa vzájomne podporili, bude to už môj 3. vklad.

jarrys
1. okt 2022

@22stanka22 ja nie. Ja teraz pauzujem a robim vysetrenia. Kedze v auguste som mala svoj 4ty vklad a zase nic.

jarrys
1. okt 2022

@janulka1351 ano buduci utorok mam skusit zavolat tak dufam ze uz budu. a18teho zase konzultacia s doktorkou k vysledkom z hematologie

janulka1351
autor
1. okt 2022

@jarrys myslis 4.10 alebo 11.10? Mne sa dni tak splyvaju ze ja nonsyop pozeram do kalendara. Dufam ze uz budes mat vysledky a bodaj by boli dobre 😉🙏🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀🍀🍀

22stanka22
1. okt 2022

@jarrys jasne chápem, tak my už mame viac menej všetky vyšetrenia takze už veríme, že to bude úspešne, aj embryjka sú už po genetike 😊 a kam chodíš? Aké vyšetrenia ta ešte čakajú?

jarrys
1. okt 2022

@janulka1351 4.10. tento utorok co bude.

jarrys
1. okt 2022

@22stanka22 endonrinologiu uz mam aj vysledky. A 4.10. si mam skusit volat na genetiku ci uz su vysledky. a 18.10. mam konzultaciu s doktorkou lebo budu uz vysledky. a reprodukcnu imunologiu mane vysetrenie az 29.11. ale uz ma po pravde nebavi chodit po lekaroch.

22stanka22
1. okt 2022

@jarrys ach verim, viem čo to je, tiež som si tým všetkým prešla a to čakanie bolo pre mna ešte horšie. To po 4 neúspešných vkladoch začali riešiť tieto vyšetrenia? Ja som bola po 2 IUI a jednom ET a potom sme toto všetko absolvovali tiež.