Parťáčka po ET/KET
Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍
@zanajana drzim ti velmi palce aby to vyslo 😉🍀🙏
@zanajana @linda279
Poznam jednu pani ta mala kratky protokol odobratych 6 vajicok, PK vydrzalo len jedno jedine embryo a isla hned na ET a vsetko jej to na prvykrat vyslo a uz ma krasnu dcerku 15 mescanu. Vsetko je mozne. Ja prajem kazdej aby sa jej to podarilo a mala vytuzene aspon jedno dietatko.
@janulka1351 bojim sa, ze to nevyjde. Som vdacna aj za 1 dieta, bojim sa sklamania. Ale som rozhodnuta to skusit v buducnosti 😊
Ahojte 🙂 my ideme na nas prvy KET o dva dni , tak sa tu k vam pridam 🙂 🙌
@jana_435 ahoj super dalsia do partie 😊 ake mas pocity pred KET?
@janulka1351 priznam sa, ze take aj ziadne asi 😀 nervozna budem az zajtra v noci/piatok rano si myslim. Skor mam obavy, aby som niekoho neocikala, kedze tam treba tolko vody vypit 🙈😂 ale jasne, ze sa tesim na nasho sampiona. Len to nechcem asi prehrotit, nech to sklamanie potom tam neboli. Treba sa nejako specialne este pripravit alebo len pridem, vlozia a odidem?
@jana_435 zase az tak vela vody netreba 🙂 staci aby bol mechur plny aj na polku. Nemusi na prasknutie. Ano iba prides, prezlecies, vlozia, 20minut lezis na koze po vlozeni a potom mozes ist 🙂 Vklad celkovo trva asi 5minut. a nemusis sa bat ze niekoho ocikas 🙂 ja som tiez prvykrat mala z toho obavy ze co ak niekoho tam obcikam ale nie 🙂
@jana_435 tak ako ti uz napisala @jarrys netreba nic specialne. Ja som sa po tomto vklade ked som musela ostat lezat na koze nudila 🤣 pri predoslom vklade z ktoreho mam doma synceka tam bola aspon sestricka,ktora si chystala veci co potrebovala tak som aspon mala s kym kecat 😁 ja som bola rada ze mi aspon cele nohy prekryli plachtou bo mne bola dost zima z tej klimy ked som tak len tak necinne lezala
@jana_435 a specialna pripdava tazko povedat...ja som napriklad pri ET nerobila nic a nevysiel....pri KET z ktoreho mam synceka som sa na jednom fore docitala ze treba jest ananas bo tam je bromelain a ze ten dako pomaha uchyteniu a pit pohar 100% cviklovej stavy denne...oboje po dobu 6 dni a zacinala som s tym den pred vkladom....ci ale prave toto dopomohlo sa uchytit neviem....pre mna to bola len ako babska rada,ktora mi v rozumnom mnozstve predsa uskodit nemoze a nemam nou co pokazit...robim to tak aj teraz,tiez som s tym zacala den pred vkladom tak este do piatku ma to caka...a plus tie 2-3 dni som oddychovala
@janulka1351 super, dakujem za infosky. Ten ananas vyskusam, za to nic nedam 🙌 a boooooooooze, dobre, ze vravis. To ja sa tam tiez unudim k smrti. Ale tak dufam, ze ma prelozia na izbicku aspon. Velmi vam/nam vsetkym budem drzat palce, nech si najdeme tie dve // 🤞🤞a nech to pekne vydrzi celych 9 mesiacikov 🍀🍀🍀
@jana_435 za malicko 😉 ja si ananas davam za taku misku primeranu,ja ovocie milujem a este ked je tak dobre vychladeny ananas alebo melon to je este lepsie. Ta cviklova stava je pre mna strasny zabijak,lebo mi to ale ze vobec nechuti a kedze to ma specificku vonu tak mne to proste smrdi. Ale tak vydrzala som 6 dni predtym vydrzim aj teraz nejako 😆 ked to vypije moj maly jak keby som mu dala neviem aku sladkost tak to musim dat aj ja 🤣
@jana_435 a presne ako pise @jarrys musis ostat lezat na koze...ano sice sa budes nudit ale zas bude sa nudit len 20 minut...vzdy lepsie ako napriklad 2 hodiny 🤣 to by som si veru aj zdriemla
Treba ro brat trosku aj s humorom,aj ked sama viem ze to je narocne a zvlast ked ma zena za sebou viac neuspesnych pokusov. Ja sa snazim mysliet v dobrom a pripustat si len dobre spravy. Vsetkym nam drzim palce aby to kazdej vyslo,lebo je to to najkrajsie co moze byt.
Ahojte, tak ja mám za sebou krv a sono a čakať do poobedia kým zavolajú 😔 ja asi umrem dovtedy, doktorka povedala že sliznica je pekná ale viac nevedela povedať, že sa musí čakať na krv ... nemám žiadne príznaky, ani som nekrvácala, čo povedali, že je dobré, tak neviem, bojím sa veľmi, mrazačikov nemám žiadnych 😏
@linda279 Ale prečo tá panika? Veď všetko je v poriadku. Už len vydržať kým zavolajú. Držím prsty ❤.
Dievčatá, a ja som včera večer na 6-ty deň po vklade mala špinenie. Nie veľa, všimla som len keď som si vkladala tabletku a potom trošku na papieri, ale keďže to prišlo presne na deň, keď by som mala dostať menštruáciu, ľahla som si s tým, že teda asi nič z toho, že do rána sa to isto spustí. Ale v noci a ráno a nič, tak ešte snáď mám nádej.
Dzusy nakupene 😀 zajtra mi drzte palce, nech pekne lezim a mocak, nech drzi 💪😁
@jarrys @zanajana tak dievčatá nevyšlo, krv bola negatívna ... som zúfala, neviem ako ďalej, moje 5.IVF, nemám mrazáčika žiadneho a tehotenstvo nedohľadne 😭 verila som, dúfala som, bola som v kľude, všetko prebiehalo dobre znova som sama 😔 držím Vám všetkým palce ja už neviem kam mám isť, asi už ostáva len to Brno, musím zmeniť, všade su super, milí, ale ja asi potrebujem aby nebol milý ale kvalitný 😔 teda hlavne ta embriologia
@jana_435 predsa si si kupila aj tie cviklove dzusy? 😊 neboj zajtra to das na jednotku a drzim velmi palce aby ti to vyslo 🙏🍀😉
@janulka1351 to sa priznam, ze som sa nehecla 🙃ale to preto, lebo to viem, ze nedam. Ze sa z toho skor dogrckam ako to vypijem 😀 ale mam vselijake ananasove, aj mixnute ananasove, aj ciste ananasove. Cviklu zvazujem, ze by som si skor do salatu dala, to mi aj celkom chuti 🙂
@janulka1351 a dakujem!!!❤️
@jana_435 za malicko.... a neboj mne je z toho tiez dobre na grckanie...najprv to predycham....potom sa snazim pohar vypit na ex a hned okamzite zajest rychlo niecim sladkym...teraz povacsine trubicky s vanilkovou prichutou (mali na ne akciu 🤣)... a ananas som si ja nakupila cerstvy a jeme ho doma vsetci traja aj ked to mame 1 ananas na den 🤣 muz povedal ze ak to ma pomoct a chcem ten ananas jest tak on mi ho kupi kolko bude treba 😆 ja cviklu ani v salatoch nemusim mne to proste neberie vobec nikde a moze to byt v akejkolvek podobe

@zanajana teraz sa bojim testovat. Minule som sa testovala lebo som chcela vediet vysledok. Dufala som v pozitivny ale nevyslo. Teraz pre zmenu sa velmi bojim testovat. Mozno si urobim test ale az v nedelu alebo pondelok pre k9ntrolou ktoru mam vo stvrtok.