icon

Parťáčka po ET/KET

janulka1351
20. jún 2022

Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍

jarrys
7. júl 2022

@janulka1351 dnes mas konzultaciu v CAR ze?

janulka1351
autor
7. júl 2022

@jarrys ano ano dnes 10.30

jarrys
7. júl 2022

@janulka1351 tak daj vediet ako si dopadla. ja uz necg mam po strede kurnik.

janulka1351
autor
7. júl 2022

@jarrys uz som konecne doma. Maleho mi nemal kto strazit tak musel ist so mnou tak s nim to vsetko dlhsie trva kym obeham. Konzultacia dopadla dobre. Budem mat dlhy protokol. Takze zacinam Duphastonom od 19.7. Od 26.7 zacinam pichat Dipherelin a niekedy medzi 2.8 az 4.8 by som mala dostat MS tak potom volam,povedia kedy na krv a pridavat budem Meriofert 225 jednotiek zatial a potom uvidia podla toho ako budem reagovat.

marinecka95
7. júl 2022

@janulka1351 dipherelin mám celú krabičku ak by si chcela 🙂

jarrys
7. júl 2022

@janulka1351 tak vidim ze uz zmenili postup lebo ked som bola ja tak vsetkym hromadne len Bemfolu a decapepthyl naordinovali. ja som rada ze si mesiac oddychnem od vsetkych hormonov.

janulka1351
autor
7. júl 2022

@marinecka95 toho mi dali rovno 4 krabicky po 7 injekcii. Dakujem ale za ponuku,ked by mi chybalo tak by som ti hned pisala,ak ho budes mat este dovtedy 😉

marinecka95
7. júl 2022

@janulka1351 ok 🙂 veď ja len, že mi zostal doma a ak niekomu pomôže budem rada

janulka1351
autor
7. júl 2022

@jarrys v 2020 roku som mala Bemfolu aj ja. Ako mojmu chlapovi sa celkom pacilo ze sme nemuseli vtedy miesat prasky ze to stacilo len pichnut...ale tak zvladli sme vtedy a zvladneme aj teraz...ved voci tomu aky som ja mala porod tak je toto uplne nic.
@marinecka95 jasne ved ja dakujem za informaciu a ked mi bude treba este tak ti kludne napisem. Uz som si to aj do mojho zositka poznacila,ze ak by mi chybal tak ty mas 😉 skleroza neboli 🤣

jarrys
9. júl 2022

@jana_435 ahoj tak ako? uz si bola na kontrole ci ides v pondelok?

jana_435
9. júl 2022

@jarrys ahoj, boli sme v piatok. Negativne :/ Porobime si vysetrenia a pojdeme skusit dalsi vklad. Ale poviem vam, baby, ze obdivujem kazdu jednu, ktora si tymto prechadza a po kazdom neuspechu ide do toho opat. Zelam nam vsetkym velmi vela sil ❤️

marinecka95
9. júl 2022

@jana_435 to ma mrzí, nevzdávame sa, my ženy sme silné a pre bábätko urobíme čokoľvek 🙂 držím palce do ďalšieho boja

jana_435
9. júl 2022

@marinecka95 dakujem krasne 😊🤞

zanajana
9. júl 2022

@jana_435 Veľa síl do ďalšieho boja. Možno to bude dlhá cesta, ale verím, že nakoniec bude úspešná ❤.

jarrys
9. júl 2022

@jana_435 to ma mrzi. Drzim paste a buduci vklad urcite vyjde. A ktore vysetrenia si ides dat urobit?

janulka1351
autor
9. júl 2022

@jana_435 prave citam ze ti to tiez nevyslo. Boze tak ma to mrzi,vela sil ti prajem a vela stastia do dalsieho boja 😉🙏🍀

jana_435
10. júl 2022

@jarrys v zasade by sme chceli vsetky. Genetiku, reproimuno a hematologiu. Stitnu mam. Nechcem chodit na vklady ako na klavir a minat si embryjka, ak by nam nshodou nieco bolo. Mozno mi budete vediet v tom poradit - reproimuno v NR a v PO robi tie iste vysetrenia alebo NR robi nieco navyse? Neviete nahodou?
A dakujem vsetkym ❤️ Zivot ide dalej, pojdeme zas a raz sa isto podari 😊🤞

jarrys
10. júl 2022

@jana_435 ja v tomto poradit neviem lebo som na vysetreniach nebola. Viem ze NR robi reprodukcnu imunologiu a jedna znama mi vravela ze tam boli velmi mili. a viem co baby spominali te hematologiu nechcu vysetrit skor ako po 3och potratoch vo vyssom stadiu. Ze ich na hemato odbili.

jana_435
10. júl 2022

@jarrys aha, s tym hemato som to nevedela. Kazdopadne aj tak skusim v pondelok zavolat na to hemato a zistit, ci ma nevezmu. Hoc aj ako samoplatcu alebo akokolvek. Mne pride strasne hlupe ist minat tie drahocenne embrya a nemat tie vsetyk vysetrenia. Na reprodukcnu som uz objednana do Nitry a na genetiku uz mam tiez vymenny. Dam vediet, ci ma na hemato zobrali.

jarrys
10. júl 2022

@jana_435 daj urcite vediet. A na genetiku kam pojdes? a daj info prosim ta za kolko ta objednali aj na repro a aj na genetiku a tiez ako to tam je. Moze rovno aj po stimulacii alebo je tam nejaka pauza od stimulacky alebo nepodareneho vkladu?

jana_435
10. júl 2022

@jarrys na repro sa nesmie ist 8 tyzdnov po IVF alebo potrate. Genetiku este nemam vybratu. Ta repro v Nitre stoji 450e 🙈. Prave preto riesim aj ten Presov, lebo tam ne to vraj za 70e. Len musim este dohladat, co vysetruju tam a co v Nitre. Lebo ten cenovy rozdiel je obrovsky. Imunovital v BA som zavhrla z roznych dovodov.

jarrys
10. júl 2022

@jana_435 a ako potrat beru aj neuspesny vklad? o BA som citala nie dobre recenzie. Pochvalovali si Presov. A NR musela zdraziet lebo ked tam bola znama v januari ci februari tohto roku tak stala len 300euro. daj vediet prosim ta ak zistis rozdiel medzi repro NR a Presov. No mne v CaR teraz idu urobit hysteroskopiu a s dalsou MS vklad. No a tiez mi okrem 8neho idu dat aj intralipidove infuzky ktore sa prave davaju ak nieco sa zisti na repeo imunologii. Daju mi to aj bez toho ze nemam repro. imunologiu aby mi usetrili cas a tiez peniaze.

jana_435
10. júl 2022

@jarrys toto mi napisali: “ Minimálne 7 dní pred odbermi musíte byť obaja zdraví, lieky proti teplote ani proti bolesti, pauza po ATB min. 4 týždne.
8 týždňov pred termínov už nemôžete absolvovať žiadne umelé oplodnenie, insemináciu a pod., tiež po potrate musí byť pauza 8 týždňov.” A pomylila som, nie 450, ale 405e. A hysteroskopiu ti preco idu robit? Ja som si povedala, ze si asi radsej porobim vysetrenia, ale ze nebudem minat embryjka len tak. Mame uz len dve. Ak pojdeme do dalsieho ivf, tak uz dam aj geneticky embryjka vysetrit.

jarrys
10. júl 2022

@jana_435 hysteroskopiu lebo 1vy vklad skoncil potratom. A 2hy a 3ti skoncil neuspesne. Tak idu skontrolovat ci je vsetko v poriadku v maternici, ci tam nie su polypy alebo zrasty alebo nieco ine co by fyzicky sposobovalo ze som to nedala do uspesneho konca. Tiez pozru aj sliznicu ci nie je chyba v nej a ci je dostatocne velka. a vezmu aj stery z vnutra maternice ci nema maternica obrannu reakciu proti embryjkam. ganetiku embryjok som aj ja rozmyslala len je to velmi drahe. a uz to zacina byt dost financne narocne vsetko.len ci sa aj neuspesny vklad berie ako potrat co sa tyka repro imunologii. a potom daj prosim info ako to je na genetike.

jana_435
10. júl 2022

@jarrys ta hysteroskopa je super, to Ti pozru vsetko a ak by nieco bolo, tak rovno aj odstrania. To by som si tiez dala casom spravit, ak by nevysli dalsie vklady. No, ano, je to strasny extrem, co sa financii tyka. Preto riesim aj ten presov, ze preco je lacnejsi ako ta nitra :/ A co sa tych potratov tyka, tak my nemame za sebou ziaden, iba biochemko, no vypytala som si vymenny listok aj tak a idem tam. Takze urcite trvaj na tom, nech Ti daju v CAR vymenny listok - aj na hemato, aj na genetiku, aj na stitku, aj na reproimunologia. Mne nedava proste zmysel chodit bkladat tie embryjka, ak mozem mat nejaku prkotinu, ktoru vieme odhalit. A aj na genetiku sa da ist este pred ivf, lebo ved tam sa skuma genetiku paru, ze ci vobec mozete mat babatko spolu, aspon ja to tak chapem.

jarrys
10. júl 2022

@jana_435 priznam sa ja sa uz zacinam stracat vo vsetkych tych vysetreniach. A dufam ze tento vklad uz vyjde. sice mam este dvoch mraziacikov a teda dva pokusy ale dufam ze najblizsi vyjde. a ak nie tak neviem ako dalej by som postupovala lebo som uz velmi unavena z tohto celeho, fyzicky, psychicky ale aj financne.

jzuzka
12. júl 2022

@jarrys ahoj , citam tu ze si bola v Gyn Fiv v Ziline na vklad , ja tiez uz druhy a to dna 7.7. 2022, ty si sa citila ako po vklade, a podarilo sa ? Ja som tiez spokojna s gyn fiv...nic radsej nerobim ani neupratujem , dnes mam 5 den po vklade...mam nadej ze to vyjde , aj tebe dali estrofen a progesteron uzivat? Mne ano....dufam ze nejak tieto liekyneovplyvnuju vysledok testu...kedy si bola na vklad vlastne ?

jzuzka
12. júl 2022

@jarrys mas pravdu aj mna to vycerpava cely proces, ale ked tento boj vydrzime tak nas caka krasne prekvapenie dietatko, myslim ze to stoji za to vydrzat, my mame este jedno embryjko - blastocystu zmrazene

jarrys
12. júl 2022

@jzuzka do Gynfiv ZA som presla z Heliosu BB kde som mala prve IVF a len jedna blastocysta a vklqd vysiel ale prisla som o babtko. V maji som absolvovala dalsie IVF ale uz v Gynfiv a podarili sa 4blastocysty. Mala s9m rovno aj ET cerstvy vklad ale neuspesny. A 17.6. s9m bola na KET ale tiez neuspesny koniec. V juni mi nasadili od prveho dna menzesu estrofen 2krat 4tbl denne a tyzden pred vkladom pichala prolutex 1xranno. Utrogestan nereagujem dobre. Teraz idem zajtra na hysteroskopiu a hned z nasledujucou MS planovat dalsi KET. Ale co mi vsetko nasadia neviem este. Urcite intralipidove infuzky a zvysok neviem.
Ja som velmi spokojna v Gyndiv. Chodim ku Galovi. Pristup je tam super a aj odbornost sa mi paci.
Estrofen ani progesteron neovplyvnuju pozitivitu tehu testov. Po vklade som sa citila dobre. Nemala som ani pocit na menzes, aj prizbaky tehotnosti boli ale na 10DPT a 11DPT test negativny a dalej som ani nerobila lebo na 13den mi vysla negativna krv.
Ku komu chodis do ZA?

matka98765
12. júl 2022

@jarrys ahoj, ja som dnes 8 deň po vklade. Prvý vklad som mala v marci, žiaľ, už na tretí deň som dostala špinenie a samozrejme aj výsledky boli negatívne. 😪😪😪Po rozhovore s embriologickou, vraj bolo geneticky vadne embryo, keď som na tretí deň začala spinit.🤧 Minulý týždeň v pondelok som mala 2 vklad. Modlím sa každý deň, dúfam, že všetko dopadne dobre 🙏🙏🙏 v piatok idem na krv, test si nerobím, nechcem, chcem si počkať za výsledkami v krvi. Mam mierne pichanie v podbrušku, aj sa cítim byť nafuknuta, dúfam ze to nie je náznak ms :/