Parťáčka po ET/KET
Ahojte. Dnes som bola na dalsom KET. Boli sme si po surodenca. Ktora z vas bola tiez na vklade alebo s v blizkej dobe chysta? 😉 Podporme sa navzajom 😍
@jana_435 my sme si prešli všetkými tými vysetreniami. Dokonca sme boli v Po na reprodukcnej imunologii a môžem len odporúčať 👌 doktorka bola veľmi milá. Chvalabohu, nezistili nám nič 🙏 je len že, niekedy je pár úplne v poriadku, čo potvrdia aj vyšetrenia a jednoducho to neide :( a co ja viem, je veľa párov, ktorí majú všetko v poriadku a proste im to nejde.
@jana_435 no ved dakujem pekne ze len 🙈🙈 no tak vzdy je lepsie napisat priamo na kliniky a cl9vek to ma cierne na bielom. inak tie NK bunky z maternice to zase robia nejaky ster? podla mna mi to mozno urobia uz teraz zajtra lebo maju robit aj nejaky ster. No priechodnost mam uz zistenu od 2018 kde mi prefukovali vajcovody a pravy je ko uplne a lavy sa im prefunknut dal. ale ci je stale oka neviem. skusim sa ich opytat zajtra.
@matka98765 ano je to tak. Je vela parov co ma vsetko v poriadku ale sa im nedari. Drzim paste na piatok a aj ked sa to tazko povieml treba hlavne klud. aj ked su to vzdy najdlhsie 2vtyzdne. ake ja aom tiez prve 2vklady bola nervozna a stresovala. pri tretom som to brala inak, v podstate s9m do toho sla a tym ze bude zase dalsi neuspech co sa potvrdilo.
@jarrys tak to mi je ľúto :( je to smutné, nikto nevie čím si žena musí prejsť v našom prípade :( len bolesť, zúfalstvo, sklamanie..... keby Boh mohol každej jednej z nás dopriať bábätko 🙏🙏🙏 každej jednej to prajem. Po finančnej stránke ani nehovorím, ako je to náročné. Človek toľko energie, toľko peňazí dá... a v podstate nemá ani istotu, že to naozaj vyjde.
@matka98765 no ano sklamanie a smutok.Nehovoriac o fyzickom a psychickom vycerpani akp aj financnom. ani z jedneno hladiska sa to dlhodobo tahat neda.a prosim ta ak maa urobenu gwnetiku tak ta kolko stala? a hemato ta v pohode vysetrili?
@jarrys na hematologii sme vôbec nič neplatili a ani na genetike. Tam sme sa len klasicky objednali, je pravda, že sme čakali aj 2 mesiace za vyšetrením, ale sa mi zdá ze tam sme nič neplatili, ak áno, tak len minimum. Najviac nás vyšla reprodukcna imunológia, tam sme za vysetrenie platili, plus boli nejaké špeciálne odbery, za jeden odber som ja ako žena platila 50 eur, muž platil cca 25 eur, a potom ak mal ísť muž na kontrolný odber asi po mesiaci, tak za ten istý odber už pýtali 70 eur, vraj ceny šli hore... ale to sme už viac ako pred rokom boli, možno aj rok a pol. Na reprodukcnej Vám ešte budú odporúčať ich vitamíny pre muža, na zlepšenie spermií v cene okolo 50 -70 eur.
@matka98765 no moj partner mal spermiogram dobry. ked som sa pytala ci ma brat stale vitaminy co bral tak doktor v CAR povedal ze ma velmi dobre vysledky a ze je zbytocne aby uzival cokolvek naviac. ja uvidim ako to dopadne teraz a potom uvidim co a ako dalej ak by sa zase nepodarilo.
@janulka1351 ja som bola tiez na druhom KET ale 7.7. 2022, som v plnej zvedavosti ze ako to dopadne...ci sa zadari....tysi v kolkom tyzdni
@jzuzka ja som bola na druhom ket 5.7 takže tiež som v očakávaní. Ako sa cítiš? Kedy ideš na krv? Aký máš z toho pocit? Silno držím ✊️✊️✊️✊️aby všetko dobre dopadlo 🙂
@jarrys aj môj muž mal ukážkový spermiogram 🙂 ale nukali mu, aby si aj tak zakúpil ich vitamíny, že sú veľmi dobré. Stali tuším 60 eur, samozrejme, sme kupili, ale je to zbytočnosť, tak radšej dopredu píšem, aby ste neboli prekvapení, že aj keď máte krásny spermiogram, že Vás budú núkat 🙂
@jzuzka mne teraz KET ked sme isli pre surodenca nevysiel,tak ja idem na 2.IVF a za tyzden zacinam so stimulaciou-dlhy protokol
@matka98765 dakujem za info. uz akoby clovek neplatil dost okolo toho. ja dufam ze nasledujuci
pokus bude uz uspesny a tym aj posledny. lebo uprimne uz nechcem ziadne vsetrenia a neviem. co. uz aj zo zajtrajska zacinam mat riadne stresy.
@janulka1351 Jani ty mas tiez nizke AMH ked mas az taky dlhy protokol?
@jarrys nestresuj, hlavu hore! Ani sa nenazdas a budeš to mat za sebou 🙂 a po tom zakroku potom máš aký postup?
@matka98765 po nej je naplanovane ze s najblizsou MS co mam dostat 28.7. bude planovany vklad. Este ake tabletky k tomu neviem to ki povedia este ale viem ze spominali ze mi urcite nasadia aj intralipidove infuzky.
@jarrys držím silno ✊️✊️✊️ verím ze všetko dopadne dobre ! Čo chvíľka bude vklad a potom, verím, pozitívny výsledok🙂
@matka98765 dakujem. ja uz po troch neuspechoch som dost ostrazita v pozitivite. toho sklamania a atrachu sa clovek nejde zbavit.
@jarrys ja ti verím, každá z nás to prežíva... ani jedna z nás to nemá ľahké :(
Dievcata, mna porazi mam obavu ze zacnem krvacat, ze dostanem mebzes boli ma v krizoch a v podbrusku ako pred menstruaciou,,,,neviem co robit tak lezim....poradte prosim , mam 5 dni po vklade....😪
@matka98765 , Matka ja sa prave dnes necitim dobre je pravda ze som mala kamosku s dost zivym syncekom u mna....som z toho bola uz vycerpaba a teraz ma boli v podbrusku a krize...neviem co robit mam strach ze to nevyjde...musim vsak mysliet pozitivne...doposial to bolo ok....prosim ta porad
@janulka1351 joj to ma mrzi a obdivujem tvoje rozhodnutie druhykrat absolvovat ivf...ja uz by som asi nesla....mam po druhom vklade a obavam sa vysledku musim vsak byt pozitivna...este mame jedno embryjko ale
@matka98765 na krv idem 21.7. Do Gyn fiv Zilina a ty, aj ja ti drzim palce
@jzuzka Zuzka, aj mňa boli už tretí deň v podbrušku. Včera som mala aj jedno silnejšie bodnutie... taktiež som pociťovala bolest v krížoch. Ja idem na odber v piatok. Ako kázal mi doktor až na ďalší týždeň, ale ja do vtedy asi nevydržím a ak ma byt niečo zlé, tak sa cez víkend budem snažiť vysporiadať s tým. Počítam s horsiou možnosťou. :( 😞 😓 😩

@jarrys tak som zistovala a zistovala 😋 Medzie tie hlavne vysetrenia by malo patrit: Endokrinologia (stitna), Reprodukcna imunologia, Hematologia, Genetika a priechodnost vajcovodov. Hysteroskopia je super, tam ti pozru aj tu priechodnost. Ak este nieco patri medzi zakladne, tak baby doplnte. Potom su take este navyse veci ako era vysetrenie na implantacne okno a nk bunky z maternice (nie z krvi). No a pytala som sa aj na tu reprodukcnu imunologiu a vraj je to v Nitre to iste ako v Presove. Ze v Nitre robia aj tie NK bunky z maternice, ale je to vysetrenie navyse, ktore si treba priplatit, takze v zasade je edno kam clovek pojde 🙂 len v PO je to o 335e lacnejsie 🙂