Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
IVF
Och tak drzim na zajtra palce 🙂 ja som volala o vysledok a vecer picham 225iu merionalu,bola som doobeda hrdinka,ze si to svihnem sama,ale moja odvaha sa niekde vytratila,tak rozmislam ze nabehnem zase do nemocnice aby mi to pichli 😀 ,len vcerajsi fesak(francuz)mi zabudol povedat ako robi 😀 tak dufam ze natrafim na niejaku jezibabu 😠 .Inac odber krvi modrina ☹ a decapeptyl do brucha ☹ tiez modrina a to mi pichala vyucena sestricka 😔
Och, len som sem nakukla, uz nemam o vas prehlad co vas tu caka...a co nevidim, ty ides zajtra na vec 😀 tak velmi drzim palceky a len im pekne dohovaraj, nech mas potom take rodeo v bruchuako ja 😝 ja im tiez dohovaram, ale neposluchaju 😅 tak nech ta poriadne dohryzu, budem na teba mysliet 😉
dik baby vsetkym 😀 😀 😀 auticko malo pokazenu nozicku tak som vybehla ju dat opravit 😀 😀 😀
darla no vyplach stal za to 😀 😀 😀 mozno preto sa mi potom snivalo v narkoze o sexe 😀 😀 😀
corine aj tak si myslim ze do bruska by si zvladla lavou zadnou a bez modriny 😀 😀 skus, ked ti to pichnu, trosku na ten vpich zatlacit rukou a pomasirovat, ja som si urobila iba tusim dve modrinky zo vsetkych 30 injekcii 😀 😀
janul pevne verim ze budem po tebe opakovat 😀 😀 ak sa mayka neurazi 😀 😀
Ahojte babuľky!
Och, zajtra silno držím palce, aby sa drobčekom u Teba zapáčilo a za 10. dní, aby si nám povedala radostnú novinu, že si tehotná!!!
no mima uvidime 😉
ale ako mame cvicit denne aspon chvilu, tak budeme verit denne aspon chvilu 😉 😀 😀
och neurazim sa. 😀
idem hladat niekde niaku cokoladu 😀 😀 😀 strasnu chut som dostala na banan v cokolade so slahackou asi sa zblaaaaznim 😀 😀 😀 😀
ahojte ako sa mate?
chrumiiii ako ?>> uz je leopsie???
chrumi no ahoj ako sa mas 3 v 1 😀 😀
Ahojte pipinôčky 😀
Ako sa máte?
ano zda sa ze trosku lepsie ale nechcem sa chvalit,lebo minule ked som sa chvalila tak to zacalo znova.
babulka ty si uz 24tt normalne nestiham 😅
och drzim palce
zukrik ako uz ti je lepsie?
Ahoj Chrumi,je mi lepšie,ide mi von len žlč 😒
Ako sa máš ty? a čo babatka?
och len opakuj, bude sranda 😀
zajtra idem na UTZ a krv tak uvidime ako sa maju potvorky male,ale oni asi dobre ked mne je zle,ale ja negrckam mam to vascinou na krajicku ale racsej predychavam a idem spat ,aj teraz sa chystam lebo uz ledva sedim ale daky debili zacali teraz vrtat!!
tak zajtra dam vediet co nove.
jej janula ty ako?Babatka posluchaju uz nie si v nemocke?
chrumi.. heheh od zajtra 25..
a nebooj uz bude len lepsie..
chrumi ahoj. tebe to uz tiez leti. 😉 tak ocakavam nove foto krpcov.
janulka ahojky 😉
zukricek 😉
Jéj, Janulka, Ty si nás došla pozrieť 🙂 ? Pekné od Teba 😀 !
Chruminka, Zukrík, Babulka 🙂 🙂 😉
Ahojte 🙂
Zukrik veľmi som zvedavá na Tvoj zajtrajší utz., či tu budeme mať ďalšie dvojky 🙂
áááá, nočná zmena sa zbieha 😀
Veru, aj ja som zvedavá 😀 , aj na Och, aj Mayka má mať myslím poradňu 😉 .
damy ale sa nam to tu nakopilo 😀 same skratky 😀 😀 😀 ET, UTZ... 😀 😀 😀
mam ja vam dnes niaku dobru naladu 😀 😀 😀 prave volala spoluziacka ze eseje do skoly staci napisat do maja 😀 😀 dalsi mesiac nic nerobenia 😀 😀 😀
tak práve dostávaš za úlohu písať eseje nám 😀 ! Počkaj, vymyslím tému....
no velmi rada katka 😀 zda sa mi, ze tato nocna smena je niaka ticha 😀 😀
ale ticha voda brehy myje 😉 😀
tak tak.. neboj, určite sú tu nejakí tichí pozorovatelia 😀 , však oni sa ozvú 😀
a tá téma... no nič mi nevie napadnúť... že by o ET 😀 ?
oooo katka ani mi nehovor 😀 taka som nahnevana sama na seba 😝 povedala som to iba fakt par ludom asi 4 a od rana mi chodia sms ci uz som oplodnena (som nepovedala presny datum) a uz mi to lezie dost na city 😝 nabuduce budem drzat jazyk za zubami 😝 co bude pre mna tazsie ako prestat fajcit, ale aspon sa o to pokusim 😀 😀
ale s tebou sa o tom kludne rozpravat budem 😀 😀 😀 je fajn ked nemusis vsetko dokola vysvetlovat bo kto tym nepresiel netusi na co vsetkytie injekcie su a ako to vlastne funguje... proste mame taku vlastnu rec mi primarne neplodne 😀 😀 😀 😀
ja Vás potajme pozorujem 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
juj, to je uz tolko hodin, padim domu.
papa holky. 🙂