icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

mig219
15. nov 2012

@pancuska 🙂 sa nestresujem, len som nedockava, snazim sa sama pred sebou dokazat ze vydrzim neist kupit ten test 🙂 🙂

rojica
16. nov 2012

@sarah00 ďakujem 🙂

maruskaaaa
16. nov 2012

@gelinka75 Ahoj moja, tak ako si dopadla dnes v GF? Všetko v poriadku? 🙂

dagmar25
16. nov 2012

@pancuska ahojky ako sa citis? Dufam, ze vsetko ok a pekne vela oddychujes 😉 ja sa uz neviem dockat, v stredu zacinam pichat a uz zacinam mat trocha stresy...

pancuska
16. nov 2012

@siinda my sme spolu vsetky 3 v kontakte akosi sme si tam sadli a tak sa kontaktujeme stale 🙂 sak ked ho poznas (Harbulaka) vyskusaj sa s nim dohodnut ci by ti neurobil vklad!!Ja som mala stastie ze tam bol on,ked som ho uvidela bola som stastna!!! vyskusaj pit ten caj ale potom pred KET uz nie..... 😉

pancuska
16. nov 2012

@mig219 test by ti este nic neukazal......pocitam ze az od 6dna aj to len duch by tam bol.....no neviem aky je rozdiel medzi nervozitou a stresom 😀

pancuska
16. nov 2012

@dagmar25 ahoj moja.....dobre sa mam,davam pozor na to co robim a tlacim do seba vitaminy prirodne a surovom stave 😉 len ma stale boli ten pupok po laparke....musim nieco postudovat....no najskor budeme mat pondelok,to bude pre mna dalsi napinavy den a potom pride streda a to bude zasa pre teba.....uz aby to pichanie bolo za tebou,ale urcite nebudes plakat 😉 sak sme nejake baby nie? 😉 😉 😉

mig219
16. nov 2012

@pancuska sak sama neviem 😵 😵

gelinka75
16. nov 2012

@maruskaaaa tak uz vsetko v poriadku som doma a lezim, ale nebolo mi vsetko jedno, museli aj sit ☹ bolelo to jak svina cely ten zakrok aj som sa im tam zlozila od bolesti a zufalstva som revala na stole 😀

maruskaaaa
16. nov 2012

@gelinka75 júúj moja, to mi je strašne ľúto, že ťa takto trápili. A čo šili? No poviem ti, si odvážna, klobúk dole moja. A v pichaní pokračuješ že? 🙂

gelinka75
16. nov 2012

@maruskaaaa hej dnes mi pichli prve stimulacne lieky, o tyzden mam kontrolu folikov, takze to pokracuje.. 😝 sili ten pich co mi tam spravili, lebo to dost krvacalo som citila ako zo mna leje

pancuska
16. nov 2012

@mig219 daj si na monitor babinko a ako keby uz bolo tvoje 😉

lusipe
16. nov 2012

@gelinka75
jezis moja, to mi je strasne luto, si hrdinka... 🙂...a je dobre teraz po takom zakroku aj hned stimulovat a ist na to?...nie je lepsie si dat pauzu?

given
16. nov 2012

@gelinka75 Uf, som rada, ze si to dnes vydrzala a tesim sa ze pokracujes dalej so stimulkou!

pancuska
16. nov 2012

@gelinka75 ale mas to za sebou a fakt klobuk dolu ze si to zvladla takto dobre!!!aj ked je mi luto ze si musela tak trpiet,no teraz uz bude len dobre.....pekne odpocivaj,zasluzis si to!!!

gelinka75
16. nov 2012

@lusipe nemam cas na pauzu 😀 ved oni to chcel teraz odpichnut, aby mohla pokracovat stimulka, inak by sa mi tam foliky netvorili a cysta by rastla dalej..ak pokracujem snad vedia co robia

gelinka75
16. nov 2012

@maruskaaaa @pancuska @lusipe @given dakujem baby, citim sa akoby ma presiel tank, zakrok robil harbulak,inak bol celkom fajn ma tam utesovali, aj sestricka bola zlata

maruskaaaa
16. nov 2012

@gelinka75 ty kokos, až mi zimomriavky behajú po chrbte. Normálne ťa obdivujem. Ja už by som bola odkvecnutá na zemi 😒

gelinka75
16. nov 2012

@maruskaaaa no ja som to vychytala, uz rano som mala problem s dipherelinom aj som dost krvacala aj modrina sa tam crta. dnes je den blbec

mortiiss
16. nov 2012

@gelinka75 jejda, kočka. Co to citam ? Co to Ty mas za problemy, chuda moja. Tvoje babatenko bude skutocne oddrete. 😒 Dufam, ze coskoro pride a bude uzasne.

mig219
16. nov 2012

@pancuska mam škvrňatá vycapene na chladnicke a aj na mobile ako tapetu 😵 😵 a rozhodla som sa ze to vyjde takze ina moznost neexistuje, ty sa ako citis?

@gelinka75 to ti vyberali tu cystu? a preco nie v narkoze? tusim som tu zopar stranok chybala tak neviem vsetko, si neuveritelna, klobuk dolu!

gelinka75
16. nov 2012

@mortiiss aj ja dufam, aj sestricka povedala, ze ja som vychytala vsetky kompikacie zaradom.. 😠

@mig219 nevyberali ale odsavali, to nerobia v narkoze

lusipe
16. nov 2012

@gelinka75
hej to chapem ze musela ist von, lebo by sa ti netvorili folikuly...ale preco takto bez narkozy a preco ti nedali aspon mesiac pauzy?...ved telo sa musi dat dohromady... :( a kolko mas rokov, ked nemas cas?
mas moj obdiv, ja by som sa na to nedala 😉 ...velmi ti drzim palce nech sa podari a nech si hned fit...

gelinka75
16. nov 2012

@lusipe lebo by zas narastla...mne uz raz odsavali a do 4 dni bola spät 😉 nema to zmysel, musela by som zas brat antiku a uz mam 10 dipherelinov v sebe

lusipe
16. nov 2012

@gelinka75
jaj snad si si uz vytrpela dost a uz si to budes len a len uzivat 🙂

mortiiss
16. nov 2012

@gelinka75 a Ty mas PCO? preco sa Ti stale robia tie cysty, potvory jedny

gelinka75
16. nov 2012

@mortiiss nemam pco... proste som na ne nachylna a teda nepomohol mi ani ten estrofem ani tie hormony z prvej stimulky, proste privela hormonov

pancuska
16. nov 2012

@gelinka75 odpocivaj odpocivaj odpocivaj......posielam vela vela sil!!!!!! a stastia pfuj pfuj nech uz je to OK....

pancuska
16. nov 2012

@mig219 okrem toho ze by som len curala a spala sa mam dobre 😉 tak ked mas vsade tak nikde nie je chyba.....inak tie baby co boli so mnou na vklade aj na odbere tak vsetky 3 sme tehulky.....takze neboj .... 😉

mortiiss
16. nov 2012

@gelinka75 a teraz zacinas teda hned stimulku ?