Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Dievčatá chcem sa spýtať po vklade ste išli do roboty alebo ste zostali doma ? Mám dosť namahavu robotu a neviem čo mám robiť do kedy mám zostať doma ?
Ahojte chcem sa spýtať že keď mi zostali celé balenia injekcie,co stým? Keď to vrátim do lekárne vracajú aj nejaké peniaze za tie neotvorene?
@denulka2706 spytaj sa v GF ked pojdes na vklad,ja som vracala jednu krabicu a vratili mi sumu za ktoru som ich kupovala 😉
@mataa123 oki ďakujem...a to si vracala do lekárne?
@denulka2706 ale ponukni tu na MK, je tu vela dievcat co podstupuju ivf ako samoplatkyne a budu radi ak za lieky zaplatia len doplatok, ktory si platila ty a nie celu sumu bez uhrady poistovne...ake injekcie ti zostali?
@denulka2706 nie do lekarne,sestricke co mi brala krv na kontrole.
@gabika31121985 ja som na druhy den sla do prace...robim v kancelarii tak som myslela ze ziadny stres nebude....a hned od druheho dna po vklade sa to vlieklo...sefovci mali uzasnu náladu a s kazdym z nas mali nejaky problem....mozno by som ostala na tvojom mieste doma....aj ked ktovie od coho zavisi uhniezdenie...niekto robi a v pohode...niekto je doma a v pohode a niekomu sa nepodari ani tak ani tak
@lilyianka domna stále husti muž nech zostanem doma . Normálne mám toho dilemu.
@wewika1 jeden celý gonal 900 ,luveris tuším 4 krabičky. A jedno celé balenie diphereline
@gabika31121985 ak mas namahavu robotu tak zostan doma! Aj ja som tak urobila a bola som doma este dalsich 9 mesiacov a potom tak dalej 🙂 tiez som mala namahavu robotu vo firme....ziadna kancelaria....
@denulka2706 ahoj ,ja som to vracala v gynfive tej hlavnej sestricke...na recepcii som to povedala a ona potom prisla...vratila mi peniaze...len to bolo 3r dozadu no myslim ze to tak funguje aj teraz 😉
@lilyianka tiez som dufala ako ty...preto som chcela vediet ten hormon HCG od jeho vysky zavisi stav tehu ...ak sa to vobec ,nemala by si nic...ak aspon a ze to odislo tak aspon nejake HCG by tam bolo...ale odporucam ti pit caj Gynastan, kupis ho v lekarni...je to zensky caj na podporu zenskych organov!a ak pojdes na KET tak pit az po dobu ketu...
@pancuska a pn ti kto vypísal ? Obvodný alebo tvoj gynekológ ?
@gabika31121985 PN mi vypisal moj gynekolog....neoplati sa dat vypisat u obvodaka lebo budes musiet aj tak chodit ku gyn na kontroly a u obvodaka nemozes tak dlho marodit ked si tehotna....ja som bola u gyn na pn hned ako mi zistili v GF ze som tehotna! Ja som mu povedala kde pracujem a co mam aku napln prace a hned ma vypisal...
@pancuska no skúsim za ním ísť a uvidím čo mi povie. A ďakujem. 😉

@baby24 nie, nerobia tam to co v NR. taku bunkovu imunitu robia LEN v NR