Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Ahojte. Neviete kedy sa otvára centrum v Žiline?
Ďakujem
Ahojte kocky, asi je to blba otazka, no co to znamena dlhy a kratky protokol pri IVF? ja som tiez pred IVF...dakujem zakazdu odpoved 🙂 😉
Včera dobrá správa vajíčka priechodné a pregnyl pichnuty ☹
dievčatá, chcela by som sa opýtať, či ste niektorá náhodou dnes nevolali do GF v BA, lebo ja sa od rána neviem dovolať do ambulancie. Ďakujem 🙂
@miskab ahoj no tak to som tehotná . Taká som šťastná 😍😍😍😍
@gabika31121985 jeeeejha supeeeeeeeeeeer gratulujeeem strasne moc z celeho srdca 🙂 supeeer 🙂 tesim sa stebou 🙂 tak sme spolu tehulky 🙂
@miskab áno sme ani som už neverila že budem tehotná. Až je to neuveriteľné. Ale súper. 👍👍👍💞
@gabika31121985 blahoželaaaam... Ja som zatiaľ v očakávaní,n a budúci štvrtok idem na krv.... Aj sa bojím,je to nekonečna doba 😀 dúfam že vás budem nasledovať 🙂
@denulka2706 no budem držať palce a ďakujem. Všetko bude v pohode len treba veriť 😉
Baby poraďte mi, u mňa stimulácia trvá dlhšie a nevyjde mi Gonal, stalo sa to aj Vám,,,ako sa to riešilo???
@barborital00 kuk Samoplatci IVF. Mam nemam lieky. Oslov ponuku cez IP.
@dena22 ďakujem, skúsim.
@barborital00 pripadne ti v car napisu recept a hradis si plnu cenu v lekarni.
Ja mám doma nenacaty Gonal 450 v chladnicke. Nepotrebovala som toľko a celý mi zostal. Ak by si potrebovala, napíš mi a môžeme sa dohodnut, lebo ho aj tak chcem niesť do Gynfivu, či mi ho tam nepredajú. Som z Nitry.
@cucica písala som Ti správu😉
@barborital00 kolko pottrbujes na dopich??
@baby24 už som si zohnala 😉. Ale keby som potrebovala, tak sa Ti ozvem.
@barborital00 okik drzim palceky 🙂
Súrne zháňam Gonal. Prosím pomôžte, ešte dnes. Okolie NR, TO, PE.
@barborital00 moja ja by som Ti posunula ale do SE máš asi ďaleko....
@denulka2706 to je ďaleko.
@barborital00 už som zohlana
@barborital00 už mám

@miskab jasné že dám vedieť a drž sa zatiaľ.