icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

miskab
2. nov 2016

@gabika31121985
@mataa123 Ahojte babulky tak HCG kleslo na 17 tak je koniec odchadza mi to :(

ria294
2. nov 2016

@miskab ti vážne 😓 veĺmi ma to mrzí, naozaj.... a kedy si bola na krv?

miskab
2. nov 2016

@ria294 dnes som bola a HCG kleslo na 17 :(

mataa123
2. nov 2016

@miskab 😞 je mi to luto,ale nevzdavaj sa!!!raz sa to podari,je to tazke,ale hlavu hore.drzim palce do buducna 😉

bibkak
2. nov 2016

Ahojte baby ak by ste niektorá potreboval, ostalo mi jeden a pol balenia merionalu aj dipherelinu, tri roztoku prolutexu a niekoľko injekčných striekačiek, kľudne sa ozvyte ak by ste mali niektorá záujem a ušetriť aj korunky .... Ja to dúfam že už potrebovať nebudem, tiež som bola nedávno na ivf a pondelok idem na krv a na vyšetrenie do Martina 🙂

ria294
2. nov 2016

@miskab prepác neviem ako to chodí , čo bude teraz ďalej....dúfam, že sa dáš do poriadku a pójdeš ďalej, ak budeš chcieť napíš IP.

miskab
2. nov 2016

@ria294 zajtra idem k svojmu gynekologovi nech mi zoberie krv a pozrie ma , a zavolam do gyn fivu ci sa da ist po menzese na vklad hned teraz alebo musim jeden cyklus pockat vobec neviem ako to teraz bude ci sa to da hned

ria294
2. nov 2016

@miskab prajem ti, aby si to zvládla, budem na teba myslieť, tak mi daj potom prosím vedieť, ako sa máš 💓

miskab
2. nov 2016

@ria294 jasne ze ty dam vediet, zajtra budem volat do gyn fivu co dalej. dufam mi coskoro pride menzes. a ty ako moja ?

ria294
2. nov 2016

@miskab zlatíčko ja som v poriadku, dávam si dohromady hormóny, moja dr mi brala HP, ukázal sa ešte pozostatok zo stimulky. Ale chcela som vedieť aký, bude tento cyklus bez užívania hormónov, tak dnes som 10DC, bola som na folikulometrii a mám na ĺavo dominantný folik 9,8mm a na pravo 14,5mm, tak v pondelok pójdem zase na sono a uvidíme čo bude ďalej. Amh sa mi zvýšilo, tak si to odledujem a ďaĺší cyklus mi chce moja dr skúsiť nasadiť clostil. Tak sa mi drž a dávaj na seba pozor ❤

miskab
3. nov 2016

@ria294 dakujem aj ty sa drz , som z toho hotova 😢

gabika31121985
3. nov 2016

@miskab bože moja to mi je veľmi ľúto. 😢 Ja som si myslela že bude všetko v poriadku. Po tom všetkom čo si si preskakala a prvá kontrola ti vyšla dobre som bola v tom že už bude len dobre. A teraz čo bude ďalej ?

miskab
3. nov 2016

@gabika31121985 bola som u svojho gynekologa , a je to tam aj sliznica pekna vsetko len to skolabovalo, vysadila som progesteron a mala by som dostat menzes , volala som do gyn fivu a 21.11 si idem pre recepty na KERT ale musim pockat tento menzes a na dalsi mozem ist na vklad

miskab
3. nov 2016

@ria294 bola som dnes na ultrazvuku u svojho gynekologa a skolabovalo to :( 21.11 idem na konzultaciu a pre recepty na KET

gabika31121985
3. nov 2016

@miskab no moja budem na teba myslieť a verím tomu že druhý krát to výjde. A držím palce 😉

gabika31121985
3. nov 2016

@miskab a potom daj vedieť ako pokracuješ 😉

ria294
3. nov 2016

@miskab moje zlate, to je pondelok budem na teba veľmi myslieť ❤️❤️❤️ Zatiaľ sa prosím daj fyzicky a psychicky do poriadku , viem, že sa ti to podarí , všetkým okolo mňa sa naozaj podarilo, tak mi dôveruj 😘 Posielam ti silu a veľa pozitívnej energie ❤️❤️❤️

miskab
5. nov 2016

@gabika31121985 Ahoj ako sa citis? ja som stale nedostala menzes, neviem ci mam zavolat do gyn fivu , ci si mam ist dat pichnut na pohotovost vyvolavacku alebo este cakat :/ som na nervy z toho uz

gabika31121985
6. nov 2016

@miskab ahoj moja mne je veľmi dobre. Vyskušaj ísť ku svojmu gynekologovy nech ťa skontroluje či je všetko ok a on ti poradí ako ďalej a ked bude potrebné tak ti dá aj on tu vyvolavacku. Alebo si už bola u neho na kontrole ? Držím palce 😘

miskab
6. nov 2016

@gabika31121985 Bola som uz u neho, a uz som dostala dnes menzes , chvala bohu , nikdy som sa tak na to netesila ako teraz, ze som nemusela ist na cistenie. a ty sa drz 🙂 na ultrazvuk ides kedy? davaj pozor na vas 🙂

gabika31121985
6. nov 2016

@miskab no to je super. Ja idem až 28 na ultrazvuk a dufam že bude všetko ok . A teraz po menzese môžeš znova pokračovať s umelým oplodnenim alebo treba mať nejakú prestávku?

miskab
6. nov 2016

@gabika31121985 na dalsi cyklus ideme mna KET 🙂 vychadza mi to priblizne okolo 20 decembra vklad 🙂 juuuj uz sa neviem dockat dufam ze to vsetko uz dobre dopadne 🙂

ria294
6. nov 2016

@miskab zlatíčko všetko dobre dopadne ❣️❣️❣️ Stále na teba myslím 😘

gabika31121985
6. nov 2016

@miskab neboj sa všetko dobre dopadne. Len si dávaj na seba pozor aby si neochorela alebo niečo. Držím palce nech ti to vide. 😉

miskab
6. nov 2016

@gabika31121985 dakujem 😉

alexiss27
6. nov 2016

Babulky ktore ste boli v Blave je tam nejake parkovisko kde sa da autom zaparkovat? alebo niekde blizko? cil len busom sa da bez problemov? dakujem

sonulienka13
6. nov 2016

@alexiss27 ano.GF ma svoje parkovisko súkromne.takze ak ides rano v pohodke zaparkuješ.ak ides okolo desiatej uz to býva niekedy problém 🙂

narciska3
6. nov 2016

@alexiss27 Kľudne môžeš zaparkovať aj v neďalekom nákupnom centre "Central", prvé 3 hodiny sú zdarma.

miskab
9. nov 2016

Babenky chcem od Vas poradit neviem co mam urobit, v oktobri som bola na ET podarilo sa len bohuzial aj odislo, dostala som menzes momentalne este mam a mam dilemu z toho ci mam ist dalsi cyklus na KET, alebo pockat este. Ci je ist lepsie teraz kym je telo este nadopovane hormonmi. Dakujem 🙂

alexiss27
9. nov 2016

@narciska3 dakujem