Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
ahojte pipiny 🙂 prosim Vas je tu niektora ktora bola ako samoplatca ? potrebovala by som zistit ako to uctuju. lebo pri softe maju inu cenu za icsi /za kus/ a potom na dalsom dokumente maju cenu za isci ale ako keby v podla kusov odstupnovane.
ozaj a je skupina GYN fiv ? dakujem
Baby na koľký deň po ET ste si robili test? A bol pozitívny? 😉
@barborital00 tento tyzden som bola u gynekologicky a bavila som sa akurat o tom s nou a povedala mi ze tu teraz mala babu normalne uz bol vacok a ze test negativny. Takze kludne ak to vydrzis vydrz do krvi a mas istotu. Ale drzim ti palce nech to dobre dopadne
@magica78 to sikrasne reagovala na soft. Mne ho vyhovorili v gynfive,ze budem mat malo vajok,tak isto moja gynekologicka..ako tesim aa ze sa ti to podarilo,ale som nastvana ako ma odzubali a ani to nesli skusit,ked som si to ziadala. Tak asi sa ich spytaj priamo na konzultacii. Nech daju zlavu,aj ked pravdepodobne ti to radi napocitaju,ked vravis ze soft ta vyjde menej..
Ahojte dievcata, boli ste niektora na nativ IVF? Chodim do Gynfivu uz dlhsie, v podstate ziadny zdravotny problem nemam, okrem hematologickeho, kvoli ktoremu mam za sebou 5 potratov. Teraz ale nedokazem otehotniet a IUI tiez neboli uspesne, zvazujeme s mm nativ
dievčatá, prosím Vás, viete mi sem hodiť číslo, na ktoré volať za výsledky? Ďakujem
@senselinka co mas na hemoske zle? povedali ze mas kvoli tomu potraty?
@alexiss27 ano, zistili mi syndrom lepivych dosticiek, preto tie potraty
@sarah00 02/50102923
@senselinka Ďakujem, už sa tam dobíjam 😀
@senselinka Ahoj, prosím, prečo už nedokážeš prirodzene otehotnieť?
@narciska3 no to neviem, ale nejde to 😀 To nieze mam nejako dokazane, len to proste nejde a vzhladom na vek sa nemozem snazit len tak dalsie dva roky...
@senselinka no vies ja ho mam tie beriem anopirin a pocas tehu som si pichala fraxik, ale ani raz neuricili pricinu potratu dosticky a co som pisala vela zien s dostickami donosilo...vies my sme tiez hladali pricinu a tiez sme si mysleli ze dosticky ale nakoniec sme zistili ze nie dosticky ale partnerove spermie ...bol na spermiograme a zistili ze ma 98 precent spermii s poskodenymi hlavickami a ostatne 2 percenta su funkcne zdrave.
To mi napokon urcili pricinu potratov ze oplodnila ta "zla" spermia a vlastne bola minimalna sanca aby som dietatko donosila za kazdym bolo prilis slabucke aby sa udrzalo, a dr tak povedal ze lepsie takto do toho 9 tt ze sami odisli ako by som mala porodit v 6 mesiaci mrtve dietatko...ja len na margo dosticiek ...bol manzel na spermiograme?Lebo my sme sa zacali snazit hned po roku od porodu syna, prvy krat som otehotnela az po 5 rokoch snazenia ale do 9 tt potratila a nasledne kazdy rok o tom istom case som otehotnela aj potratila 4 x po sebe...hlavne kvoli tomu ze vyberu spravnu spermiu sme sa rozhodli pre umele. Na hematologii v martine povedali ze nevidia riziko kedze budem pichat fraxiparin...dufam ze to vsetko dobre dopadne ak tebe tak aj mne 🙂 silno drzim palce 🙂
@alexiss27 ahoj, si mila, ze si mi napisala.
Manzel bol na spermiograme niekolkokrat, ma ho uplne vporiadku, okrem toho ked ideme na IUI, robia ho vzdy znovu a aplikuju len zdrave, zivotaschopne spermie. Ja tiez s ohladom na vek som uplne OK, jediny problem je SLD, co je riesitelne liekmi a tie aj beriem a mame vdaka nim zdravu dceru. Problem je, ze napriek vsetkemu sa mi neda otehotniet prirodzene, proste asi vesmir nechce, akebo co... tak preto chceme nativ IVF. Ale uvidime... mozno to len proste nemame vzdat
@senselinka drzim silno palce..veru roky utekaju ja uz tiez moc casu nemam a toto je jedina a posledna sanca ked mi to este hradi poistovna...chceme si dat aj zamrazit.tak duufam ze bude vsetko.ok a vyjde nam to.
Babulky do blavy co si vziat len slapky a nocnu koselu ci aj zupan?
@alexiss27 staci ti len šľapky a kosielka 🙂 župan netreba.
@sonulienka13 DAKUJEM zajtra ideme na obery zatial mam dost vajicok tak drzte palce aby boli schopne a podarilo sa aspon par embryjok 🙂
@alexiss27 budem silnooooo držať!!!! A jasne ze sa podarí!!!!😘😘😘✊✊✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀🍀😉

babulky a po odberoch kolko ste lezali po anesteze? kedy ste mohli ist domov a kolko vlastne trva odber?