icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

alexiss27
9. nov 2016

babulky a po odberoch kolko ste lezali po anesteze? kedy ste mohli ist domov a kolko vlastne trva odber?

magica78
10. nov 2016

ahojte pipiny 🙂 prosim Vas je tu niektora ktora bola ako samoplatca ? potrebovala by som zistit ako to uctuju. lebo pri softe maju inu cenu za icsi /za kus/ a potom na dalsom dokumente maju cenu za isci ale ako keby v podla kusov odstupnovane.

magica78
10. nov 2016

ozaj a je skupina GYN fiv ? dakujem

magica78
10. nov 2016

@alexiss27 ja ked som bola na ivf ale inde tak odber zhruba 15-20 min a potom po 2 hodinach som isla domov ale musel podpisat niekto papier ze ma berie.

barborital00
10. nov 2016

Baby na koľký deň po ET ste si robili test? A bol pozitívny? 😉

magica78
10. nov 2016

@barborital00 tento tyzden som bola u gynekologicky a bavila som sa akurat o tom s nou a povedala mi ze tu teraz mala babu normalne uz bol vacok a ze test negativny. Takze kludne ak to vydrzis vydrz do krvi a mas istotu. Ale drzim ti palce nech to dobre dopadne

mkatkam
10. nov 2016

@magica78 ahoj icsi poistovna nepreplaca, platis plnu sumu podla poctu oplodnenych vajicok.ano su tam ceny podla kusov oplodnenych. To uz je celkova cena.Platis podla toho aky pocet sa oplodni.

mkatkam
10. nov 2016

@alexiss27 dve hodiny som si polezala,musi ta niekto vyzdvinut,co podpise,ze ta prebera.

magica78
10. nov 2016

@mkatkam no ja viem ze to nepreplaca ja nie som v ivf ziadny novacik. len pri softe je za kus 75 € , ale potom je suma podla kusov. lebo napr. mas 11 kusov , a je rozdiel suma 450 € a alebo 75 krat 11 a suma je hned ina 825.

mkatkam
10. nov 2016

@magica78 ak pojdes klasicku stimulku,bude to za 450. Ber to ako mnozstevnu zlavu;). Pri softe to maju na kusy lebo zo softu nikdy nebudes mat 11 oplodnenych. Tak aby nieco zarobili,tak si 75..budes mat tak 4-5 vajok,tak aby neprerobili nahodou;)

magica78
10. nov 2016

@mkatkam ja som prave zo softu skoro tolko mala, a ja chcem ist do softu. keby som isla do klasiky tak by som to mala zas ja drahsie 1100 € a samozrejme PK k tomu .... cize by to stalo o dost viac ☹ preto sa informujem ze ako to rataju

mkatkam
10. nov 2016

@magica78 to sikrasne reagovala na soft. Mne ho vyhovorili v gynfive,ze budem mat malo vajok,tak isto moja gynekologicka..ako tesim aa ze sa ti to podarilo,ale som nastvana ako ma odzubali a ani to nesli skusit,ked som si to ziadala. Tak asi sa ich spytaj priamo na konzultacii. Nech daju zlavu,aj ked pravdepodobne ti to radi napocitaju,ked vravis ze soft ta vyjde menej..

magica78
10. nov 2016

@mkatkam ved prave preto a par kilometrov od nas sa ma otovarat pobocka tak ze kolko to bude stat, ci nemam radsej ist od Brna.
a ty ides stimulovat teraz ?

mkatkam
10. nov 2016

@magica78 no ja mam prave par dni po prvom neuspesnom ivf...mali sme icsi ale klasicky dlhy protokol.ja som podla tych zakladnych testov v norme..ine mi robit asi odmietnu.nechce sa mi rozhybat,ale ak tak druhe kolo chcem ist potom cechy. Tu som dost rozcarovana z pristupu.

magica78
10. nov 2016

@mkatkam to mi je luto a mate mrazacikov ? preco aky pristup ?

senselinka
11. nov 2016

Ahojte dievcata, boli ste niektora na nativ IVF? Chodim do Gynfivu uz dlhsie, v podstate ziadny zdravotny problem nemam, okrem hematologickeho, kvoli ktoremu mam za sebou 5 potratov. Teraz ale nedokazem otehotniet a IUI tiez neboli uspesne, zvazujeme s mm nativ

sarah00
14. nov 2016

dievčatá, prosím Vás, viete mi sem hodiť číslo, na ktoré volať za výsledky? Ďakujem

alexiss27
14. nov 2016

@senselinka co mas na hemoske zle? povedali ze mas kvoli tomu potraty?

senselinka
14. nov 2016

@alexiss27 ano, zistili mi syndrom lepivych dosticiek, preto tie potraty

senselinka
14. nov 2016

@sarah00 02/50102923

sarah00
14. nov 2016

@senselinka Ďakujem, už sa tam dobíjam 😀

narciska3
14. nov 2016

@senselinka Ahoj, prosím, prečo už nedokážeš prirodzene otehotnieť?

senselinka
14. nov 2016

@narciska3 no to neviem, ale nejde to 😀 To nieze mam nejako dokazane, len to proste nejde a vzhladom na vek sa nemozem snazit len tak dalsie dva roky...

alexiss27
14. nov 2016

@senselinka no vies ja ho mam tie beriem anopirin a pocas tehu som si pichala fraxik, ale ani raz neuricili pricinu potratu dosticky a co som pisala vela zien s dostickami donosilo...vies my sme tiez hladali pricinu a tiez sme si mysleli ze dosticky ale nakoniec sme zistili ze nie dosticky ale partnerove spermie ...bol na spermiograme a zistili ze ma 98 precent spermii s poskodenymi hlavickami a ostatne 2 percenta su funkcne zdrave.
To mi napokon urcili pricinu potratov ze oplodnila ta "zla" spermia a vlastne bola minimalna sanca aby som dietatko donosila za kazdym bolo prilis slabucke aby sa udrzalo, a dr tak povedal ze lepsie takto do toho 9 tt ze sami odisli ako by som mala porodit v 6 mesiaci mrtve dietatko...ja len na margo dosticiek ...bol manzel na spermiograme?Lebo my sme sa zacali snazit hned po roku od porodu syna, prvy krat som otehotnela az po 5 rokoch snazenia ale do 9 tt potratila a nasledne kazdy rok o tom istom case som otehotnela aj potratila 4 x po sebe...hlavne kvoli tomu ze vyberu spravnu spermiu sme sa rozhodli pre umele. Na hematologii v martine povedali ze nevidia riziko kedze budem pichat fraxiparin...dufam ze to vsetko dobre dopadne ak tebe tak aj mne 🙂 silno drzim palce 🙂

senselinka
14. nov 2016

@alexiss27 ahoj, si mila, ze si mi napisala.
Manzel bol na spermiograme niekolkokrat, ma ho uplne vporiadku, okrem toho ked ideme na IUI, robia ho vzdy znovu a aplikuju len zdrave, zivotaschopne spermie. Ja tiez s ohladom na vek som uplne OK, jediny problem je SLD, co je riesitelne liekmi a tie aj beriem a mame vdaka nim zdravu dceru. Problem je, ze napriek vsetkemu sa mi neda otehotniet prirodzene, proste asi vesmir nechce, akebo co... tak preto chceme nativ IVF. Ale uvidime... mozno to len proste nemame vzdat

alexiss27
14. nov 2016

@senselinka drzim silno palce..veru roky utekaju ja uz tiez moc casu nemam a toto je jedina a posledna sanca ked mi to este hradi poistovna...chceme si dat aj zamrazit.tak duufam ze bude vsetko.ok a vyjde nam to.

alexiss27
17. nov 2016

Babulky do blavy co si vziat len slapky a nocnu koselu ci aj zupan?

sonulienka13
17. nov 2016

@alexiss27 staci ti len šľapky a kosielka 🙂 župan netreba.

alexiss27
17. nov 2016

@sonulienka13 DAKUJEM zajtra ideme na obery zatial mam dost vajicok tak drzte palce aby boli schopne a podarilo sa aspon par embryjok 🙂

sonulienka13
17. nov 2016

@alexiss27 budem silnooooo držať!!!! A jasne ze sa podarí!!!!😘😘😘✊✊✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀🍀😉