Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
babule kolko dni pred vkladom mam prestat davat tabletu na vkladanie? viem ze po vklade zasa mam brat ale pred vraj nemam len som akosi prepocula ze kolko dni ci jeden ci dva ?
Baby kedy vam volali z gyn fiv ohladne KET? Ja od rana cakam a nic. A su 3 hod.poobede zachvilu konci pracovna doba a este sa mi neozval embriolog.
@berta1988 draha berticka hovoris o sebe? Krasne si sa opisala...ved po vsetkych tvojich urazkach na zeny ktorr isli na ivf ti radsej zamkli diskusiu lebo podla teba zena ktora ide na umele je sprosta chora atd. Prajem ti stastne tehotenstvo a ako som ti uz raz napisala karma je zdarma....pekny den
@dagaz
Mňa by zaujímalo, milá @berta1988, v akého Pána Boha Ty veríš.
Či v toho, čo povedal: "Nesúďte a nebudete súdení, neodsudzujte a nebudete odsúdení".....
alebo v nejakého iného?
Čítala som predchádzajúcu diskusiu o odsúdení žien, ktoré absolvovali umelé oplodnenie. Toľko zloby čo je v Tebe nemôže pochádzať od Pána, ktorý Ti to bábätko dal.
@dagaz nikde som nepisala ze je sprosta a uz vobec nie ze je chora. je zdrava praveze. ale tito "lekari" sa vam snazia zo vsetkych sil povedat ze ste chore. nech mozu zacat umelo oplodnovat ved naco prirodzene ked z toho mozu mat aj oni. lenze teba tak zenie predstava mat zivu hracku ze urobis nemozne... a k tej zamknutej teme. pises akoby to bolo dake umelecke dielo ano placem za nou.
@lienka737 ja vobec nesudim moja len upozornujem. ty asi veris v toho "boha" co ta tam zs mastnu odmenu oplodni. keby si viac verila sebe a svojej laske tak otehotnies. urcite mozes sme vsetky zdrave a plodne. strihate si z mojich slov co chcete co vam vyhovuje. sme zdrave a plodne..
@berta1988 mam syna po ivf..nehambim sa za to. Druhe sme ani nemali v plane uz riesit ale syn nas tak neako k tomu dotlacil..chcel by braceka...a mozet ti povedat ze milujem nadovsetko svojho syna a je mi jedno ze je po ivf. Je moj a mojho muza..sice oplodneny v skumavke ale v ramci moznosti prirodzene. Dali sa vajicka dali sa spermie a tie si nasli vajko a oplodnili to ktore uznali za vhodne. To je cele. Nic viac nic mennej. Ale kedze nemam vajcivody a ziadny iny problem nieje tak sme to museli neako riesit a hlavne sme s manzelom chceli. Nechcela som toen ja..bolo to rozhodnutie nas dvoch
@dagaz no vidíš, mne nadávaš do hlúpych a sama urobíš v jednom príspevku asi 5 gramatických chýb.
no áno, ty používaš vety tých lekárov "nie je to umelé, je to moje vajko, je to jeho spermia". "iba" ten proces, ktorým to robia, je umelý.
je veľa žien, ktoré nemajú problém, ja opakujem NEMAJÚ, ale títo oplodňovatelia umelí ich tak zmanipulujú. a je to veľmi jednoduché! žena veľmi ľahko uverí tomu, že s ňou nie je niečo v poriadku!!!! ja upozorňujem a pokúšam sa nájsť tieto ženy, čo sa mi aj podarilo...
a potom ešte, toto "utrpenie" keď sa nedarí otehotnieť, treba pozorovať, na niečo nás to upozorňuje - vzťah, či sa nevytratila úcta k partnerovi, a podobne. život nefunguje tak, že "nejde to", tak ja sa idem dať umelo oplodniť. ale ty sa zasa pochytáš za slovíčka, povieš, že inak to nešlo. prihováram sa k tým, u ktorých to inak ide a je ich drvivá väčšina. tu v inej téme písala baba, že jej "lekár" povedal, že nemá ovuláciu a mala ju, merala si bazálnu teplotu, aj nejaká iná lekárka jej potvrdila, že ovuláciu má. a ešte vypustil z papule vety ako "nikdy neotehotniete prirodzene". myslela som si, že sa nás viac nazbiera, ktoré prekukneme praktiky týchto "lekárov", ale vidím, že väčšina sa valí v stáde. treba urýchliť proces, nech stojí, čo stojí a nech je aj umelý. to dieťa tu jednoducho musí byť, aj keď sa sem nepýta. na zamyslenie!!!!
@dagaz 😀
až tak vedľa ťukneš, že namiesto hanba napíšeš hamba. a že namiesto nejako napíšeš neako, to len tak, vedľa. proste neovládaš gramatiku. z môjho pohľadu si zlá ty! zlá osoba. som o tom presvedčená odvtedy, ako si sa mi zapojila do diskusie o tom, že čakám bábätko a vyberám meno a chcela si ma tam zhovadiť, len preto, že som ti stúpila na tvoje kurie oko. a ja verím, že sa "nehambíš", veď kto by sa "hambil" keby vysolil za bábätko lekárom toľko peňazí, veď by si išla proti sebe. ale som rada, že si skrotla. v tom stáde tam sa ti pekne vyskakovalo, krajšie, mala si živnú pôdu, ale čo tu... nikto sa tu k tebe nepripája. ale možno tvoja úloha ešte len začne! netreba hádzať flintu do žita, ty sa ešte prejavíš.
@leelloo čím ťa dráždim a urážam moja? tým, že ti navrhujem, aby si sa nad tým celým zamyslela, že asi má dôvod, prečo sa nedarí a občas sa dá aj veľmi ľahko odhaliť? alebo tiež je za tvojim nickom sestrička alebo lekár z "CAR"?
a mňa neurážaj, že neviem, čo ty prežívaš príchodom každej menštruácie, keďže som si tým prešla. len som sa začala pozerať na svet a život inak, nie tak, že nejde, kúpim.

@ria294 idem v stredu spytam sa ako to je....