Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@cucica mne rozmrazili 4...jedno nic....2 sa prestali vyvijat a ostala len tato jedna morula o den pomalsia a tu aj vlozili....cize asi taka z nudze cnost....
Este mame zamrazene 4 a ked nic tak znova cely kolotoc od zaciatku...
Ale dr.mi spominala,ze ak teraz sa nepodari tak ma poslu na dalsie testy...asi imunologiu a hematologiu...ci aj vo mne neni problem....ja som totiž to casto prechladnuta....kycham a smrkam
Baby prosim,ked ste isli na KET co ste si brali ??myslim pyzamo,zupan,papuce
zienky co ste cca 15-18 dni po vklade nemate probelmy s krizami? nebolia vas?
@alexiss27 mna neskutocne bolia.a v noci poriadne nespím.len sa prehadzujem.
@sonulienka13 no a v ktorom tt teaz si ?
Noo ráta sa to od poslednej menštruácie.ta bola 4.11.a vklad bol 21.11.takze teraz mam 5 tyzden sa mi zda.idem na šiesty.
@sonulienka13 tak to si podobne ako ja ja som mala vklad 23.11. mna tie krize bolia cca 3 dni ale ze neskutocne cela lava strana ani chodit sa mi poriadne neda a vecer v posteli sa ani na bok nemozem otocit ☹
@alexiss27 ja sa celu noc prehadzujem a vstávam uz okolo pol 4 rano ☹ co nemozem spat.mna bolia cele kríze.ako kebyže sme uz v nejakom 8 mesiaci 😂😂
@sonulienka13 ved toto ...
kolko embryi si si dala vlozit?
@alexiss27 dve 100%blasty po 5dnovej PK.v piatok dom bola na pohotovosti koli krčkom a vyzera to tak ze teda aj budu dve 🙂 krasne sa zabývali 🙂
@sonulienka13 co si mala s krckom? my sme tiez dali dve vlozit v utorok idem na sono ci teda su dve 😀 ake si mala hcg na prvej kontrole?
@alexiss27 prepac.myslela som krce 🙂 noo na 15 den som mala 696.a ty?? Ja idem az 22.12 do GF.
@sonulienka13 no ja uz chodim tu do Ziliny otvorili pobocku na odbery a vklad sme boli v BA ale uz chvala Bohu nemusime 😀 na som mala na 13 den 1366. Nemala som ziadne problemy len na 5 den a potom na 10 som slabucko krvacala ale len po utierani na papiery, inak bez problemov az teraz tie hnusne krize som sa smiala ze budu asi dve ze sa mi kosti roztahuju...s krcmi nemam problem len co ma stve tak bolesti krcovych zil co mam dedicne po porode ich chcem dat operovat...
@sonulienka13 inak tiez som mala po 5 dnovej PK dve blasty zostali ti aj nejake mraziaciky?
@alexiss27 noo bohuzial neostal žiadny ☹ ale ako som bola na pohotovosti v piatok tak vydeľ dve 🙂 takze hadam je vsetko tak ako ma 🙂
Ahojte babenky chcem sa spýtať keď ste mali chrípku brali ste nejaké antibiotiká?alebo niečo prírodné ?
@pipina19 ahoj ja som teraz nie po chripke ale po takej riadnej silnej natche , tieklo mi to asi odvsadial, nic ziadne lieky som nebrala len do nosa Quixx a cibulovy caj, a tu stvavu z cibule a trstinoveho cukru niekto robi z medu ale mna med drazi na hrdlo. tak som dala trstinovy. A chvala Bohu po tyzdni uz mam len opar na ustach to je dobre znamenie, ze uz to prechadza, dychat uz mozem normalne ani sople uz netecu 😀 a hlavne lezat pod perinou v klude treba nenamahat sa
U nas je to stafeta maly donesie speci virus zo skoly hned ho chytim ja a teraz je chory manzel tomu robim teraflu a olinth do nosa a zatal lepsie ❤
@sonulienka13 nam tiez nezostal ziandny mraziacik tak som zvedava na utorok 🙂
@alexiss27 drzim palceky!!!✊✊✊✊a nevies aka ma byt výška sliznice ??
@pipina19 ja som mala vklad teraz v sobotu a v pondelok mi dal lekar 3dnove atb..ale bolo mi po 1 tabletke zle tak som ich uz neuzivala...tiez som mala teplotu,sopel a zap.hrdlo....vo stvrtok som bola na kontrole,ale nepolepsilo sa mi tak znova dalsie atb,ale som ho upozornila,ze idem o 2 dni na vklad...tak ich zrusil a dalmi dpvtedy cuclat len doritricin....cize do vkladu mozes atb...potom uz nie
Ahoj te kočky teraz my volali z gyn fiv že máme schválenú žiadosť viete my povedať čo bude ďalej?Ďakujem.

@lilyianka chapem ta, to sklamanie velmi dobre poznam, tiez mi trvalo isty cas, kym som sa otriasla. Ale zasa mozu sa este dovyvijat, nemala si vybratych viac? Mne vybrali 4 pred Ket, na 5ty den jedna ta vcasna blastocysta a 3 morule. Tie zvysne dve nechali do dalsieho dna, ci ukoncili vyvoj ci nie, aby vedeli, co mrazit a jedna ukoncila a jedna sa dovyvijala- tu aj domrazili. Tebe vkladali jednu?