icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

dena22
4. dec 2016

@mia8862 to nie je nic zvlastne, najmä po IVF, toto by bola skor taka pseudomenstruacia...telo este nedostalo vsetky infosky o tehotenstve, tak krví, ale uz by nemalo odchadzat vsetko endometrium...uz sa opakujem, ale jedna kocka bola tusim po KET a dostala slabsiu MS tyzden po vklade, mocovy test na 12 den negativny a na 14 den mala v krvi 700 Hcg...mozne je vsetko...kazde telo sa chova inak...moja mama mala slabsiu ms v prvom mesiaci tehu v prvom tehotenstve...niekto fakt krví dlho a preto pride na to, ze je tehu neskoro...hlavne klud...lebo ticho lieci :D ako sa vravi...

mia8862
4. dec 2016

snad mas pravdu a je to tak ... no neviem kolko som mala hcg ale tak snad to bude v poriadku , dneska si nasadim tu citronovu vodu a ten ascorutin a mozem sa ta este opytat ze v akom pomere voda a citron ? a kolko ?

dena22
4. dec 2016

@mia8862 to podla seba, kolko je tebe prijemne...baby to bezne robievaju na oddialenie MS, staci polka citrona na 2,5 dc vody podla mna, ale skor by som popijala castejsie..

mia8862
4. dec 2016

oky vyskusam snad to pomoze a bude len a len dobre

kklaudia
4. dec 2016

Asi nikdy ma tak nepotešilo že prišiel menzes... začíname so stimuláciou...

henika14
5. dec 2016

Ahojte,vie mi niekto poradiť ohľadom stimulácie pred IVF?mám dlhý protokol,od 28.11.2016 si pichám diphereline,2.12.2016 som mala dostať mrchu,lenže nikde nič,je možné že diphereline mi posunulo cyklus?dakujem za rady...

alexiss27
5. dec 2016

@henika14 ty si si pichala diphereline pred ms? mne ho dr naordinoval az ked som dostala hned na druhy den.

henika14
5. dec 2016

@alexiss27 ano ja som ho mala pichat pred,bola som u dr v pondelok,povedala som mu že piatok mam dostat ms a potom mi povedal ze mam ist do lekarne vybrat si diphereline a ze sestricka mi pichne prvu aby som vedela co a ako a potom už doma sama,aj v protokolo to mam písané tak že od 26 dňa menstr.cyklu si mam pichat diphereline...
mohlo mi to posunut ms?
len do zajtra mam termin,ak nedojde dovtedy mrcha tak kvoli sviatkom pojdeme na ivf uz len v januari

alexiss27
5. dec 2016

@henika14 no neviem ci to mohlo posunut mozno mas len stres a to ti posunulo...

mia8862
5. dec 2016

@henika14 aj ja som si ho pichala pred ms a ano moze posunut.. Mne to posunulo o tyzden takze ziadny stres a klud a ak do tyzdna nepride treba ist do centra alebo si spravit test

henika14
5. dec 2016

@mia8862 dakujem za radu...tehotna urcite nie som,skor to bude tymi inekciami,len este by som mala otazocku,všade na nete sa píše že treba pichať od 2 dňa cyklu,nepsravila sa chyba tým že som ju pichala pred MS?

mia8862
5. dec 2016

@henika14 mne nasadil lekar tiez pred ms a vsetko prebehlo v poriadku, uz som aj po ET, nemusis sa bat lekari vedia co robia a vo je pre teba dobre.... 🙂

chelly
5. dec 2016

@henika14 pri dlhom protokole sa zacina pichat pred ms, je to ok. a ano moze ju to oddialit.

mkatkam
5. dec 2016

@henika14 ahoj aj ja som mala dlhy protokol a zacinala som tusim ze 4 dni pred planovanym zacatim menzes pichat diphelerine, tusim som to mala mat ze 24. den cyklu.. ja som mala 28 dnovy cyklus...a tiez mi to odsunulo zaciatok menzes o niekolko dni, to sa moze stat.

janan82
9. dec 2016

Ahojte Gynfivacky. Patrila som medzi vas a mozno coskoro znova budem. Vdaka centrum mame dnes 2,5 rocneho synceka, ktory sutazi o lego a potrebuje hlasy, zatial je na 3.mieste. Kto je ochotny pomoct, dajte Paci sa mi a poslem link. Boli by sme velmi povdacni. Sutaz trva do 11.12. Dakujeme

sandy152
10. dec 2016

Ahojte baby, chcela by som sa len opytat, neviete nahodou ci MUDr. Behunova odpoveda na mail aj cez vikend? Potrebovala by som sa s nou poradit a som u nej kratkobtak neviem ci sa to da 🙂 dakujeem

lilyianka
10. dec 2016

@sandy152 ja som jej pisala cez tyzden a odpovedala mi az o 2 dni s tym,ze nie je stale na maili stale a ze ak nieco surne potrebujem mam volať

sandy152
10. dec 2016

@lilyianka a mas na nu aj cislo alebo mam zavolat do gin-fiv aby mu na nu dali kontakt?

lilyianka
10. dec 2016

@sandy152 na nu cislo nemam...ja som vzdy volala do gynfivu ak som nieco nevedela....mali by mat aj hotline linku...ale neviem ci len do 20tej nefunguje....

sofia1
10. dec 2016

@lilyianka da sa aj cez vikend volat....skus na stranku kuk

sandy152
10. dec 2016

@lilyianka
@sofia1 dakujem baby skusim pozriet na stranku ci nieco nenajdem, viete zacala som trochu spinit a neviem ci mam ist na pohotovost alebo pockat do pondelka, stalo sa mi to len raz dnes a velmi slabo, ani to nebola krv...

sofia1
10. dec 2016

@sandy152 si po KET?skus tam volat

sandy152
10. dec 2016

@sofia1 nie ja som prirodzene otehotnela, ona je moja gynekologicka, preto som sem napisala, ci mi niekto nebude vediet poradit ako sa s nou skontaktovat. Nenasla som tam ziadne cislo kam by sa dalo volat cez vikend, uvidim ci zajtra budem spinit tiez a ak nie tak v pondelok rano zavolam do ginfivu

sofia1
10. dec 2016

@sandy152 no skus pockat na pondelok

lilyianka
10. dec 2016

Baby neviete mi poradit? Aka je sanca na otehotnenie ked mi pri ket bola vlozena morula....uz z nej mala byt na 5.den blastocysta,ale ze je o den pomalsia vo vyvoji....ma to vyznam? Ja to skor vidim tak,ze zbytocny vklad....su tu take,kt.bola vlozena morula a ujala sa?

cucica
11. dec 2016

Mne bola vlozena blastocysta, ale nie uplna, iba zacinala a jedna morula, tiez boli pomalsie vo vyvoji po rozmrazeni a som tehotna, sice sa ujalo jedno, ale ktovie, mozno prave morula nevzdala boj🙂 Predtym som mala uplnu blastocystu pekne vyvinutu a neujala sa.

lilyianka
11. dec 2016

@cucica mne minule tiez vlozili peknu blastocystu a nic z toho.....ale teraz som velmi skepticka a pravdupovediac to vidim tak,ze skor nic z toho.....aj ked je to odo mna mozno hlupe,ale mozno tymto pristupom budem pred vianocami menej sklamana

cucica
11. dec 2016

@lilyianka a mozno budes prekvapena a podari sa, ved volaktore si davaju vkladat iba 3dnove embrya a podari sa🙂

lilyianka
11. dec 2016

@cucica preto sa snazim si to nepripustat.....nic extra m8 nepovedali....dr len ze ak by to nemalo vyznam tak by mi to nevlozili....ale hned ako povedali,ze je z toho morula som ostala smutna....
Radsej budem takto a potom prijemne prekvapena ako sa tesit ako minule ze to urcite vyjde a potom prišlo neskutocne vytriezvenie

lilyianka
11. dec 2016

@cucica este ma napadlo....písal jeden lekar z centra z MT,ze ak na 6.den po pk je vyvinuta len morula tak nema ziadny vyznam ju vkladat.....ci je veľký rozdiel ten jeden den... Ak on uz na 6den v tom nevidi zmysel a mne ju predsa len na 5den vlozili