Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@katusakata Ahoj obdivujem Ťa.Slz....sa mi tlačili do oči ....Aj mne zdeformoval vaječník lapar.... 2gyn si mňa pohadzovali ako zemiak mam 2x lapar.... 9Ivf neúspešných 18r snaženia .Mne povedal nejeden lek detičky budete mať. nemám.Túžba byť mamou ma...2015 som mala AHM0,28
@kominar ahoj mna nemáš za čo obdivovať ja obdivujem že 9 x ivf a 18 rokov snaženia mrzí má to naozaj úprimne každá a jedna keď napíše že bud to nevyšlo alebo ako dlho sa snažia mi to to je tak luto lebo viem si predstaviť ako sa tá žena cíti a momentálne viem aj čo prežíva žena počas stimulky na začiatku som si myslela Sak zaplatíme potrapime ale vyjde to ale čím víc čítam mám strach picham si injekcie 6 dni ale obdivujem každú a jednu čo si ich picha neviem kolky istý krát akurát dnes som plakala priateľovi a hovorila že ja sa bojím že to nezvládnem že keď sa nám to nepodarí ja to nezvládnem druhýkrát od 18 žijem s tým že budem mat veľký problém mat bábätko ale zrazu v septembri mi povedalo 6 dr že led do roka neporodim nebudem mat bábätko ja neviem presne hodnoty ale viem že dr hovoril že bude rad keď sa podari 5 vajíčok ale včera mi volala sestrička že ako a kedy pichat gonal a pýtala som sa jej na OHHS a hovorila že ja mám veľmi nízke AHM že mne to určite nehrozí
Mám dni alebo keď hovorím Kamoske o tom že som presvedcena že to vyhde aj dr hovoril že som mladá že sa nemám báť že základ je dobre embryjko a potom mám vyhraté že akurát tie vajíčka bude problém tak som tak presvedcena ale potom si prečítam alebo vidím že niekto sa snaží tak dlho že prečo vy sa to práve mne malo podariť hneď keď to je tak zrazu dieťa chcem aj ho vychovám aj sa postarám som taká že viem žijeme s priateľom samy aj sestre som krasne dieťa vychovala ale take to je ja som snívala o svadbe o dome o dovolenke a potom pekne a zrazu bum bud alebo nebude tak sa bojím
@kominar aj Vám povedali prečo sa nedarí ?:/
@katusakata hej je to ono. Ta Gynfiv geneticka nám potom výsledky dala v železničnej.ale trvalo to tak 3 mesiace.
@katusakata moc to analyzujes a to nie je dobre. treba ratat aj s tym, ze to nemusi vyjst, proste take veci sa deju a dr dost zavadza ked tvrdi, ze staci kvalitne embryo. nestaci. proces otehotenia je komplexnejsi a zohrava v nom ulohu kooperacia vela faktorov od imunity, genetiky, sliznice, krvi az po to kvalitne emryo...ale ty hlavne mas mat cistu hlavu, nezaoberat sa co ak a preco, lebo s tym v konecnom dosleku aj tak nic nezmenis. ber veci tak ako pridu, teraz sa priprav na odber, dufaj v co najlepsie výsledok, ale neupinaj sa len na uspech, lebo by ta prvy neuspech mohol demotivovat. drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂
@mom311 myslim, ze ako farmaceut s dlhorocnou praxou viem, co je a nie je pravda...lieky viazane na lekarsky predpis s ucastou ZP maju uradne urcenu cenu, doplatok je urceny kategorizáciou a je vsade rovnaky 😉 to, ze GF dostava zadarmo od vyrobcu luveris a tym padom zan pacientka usetri je druha vec, ale netyka sa doplatkov ostatných liekov, tie su VSADE rovnake
@wewika1 to urcite,ale kedze gynfiv si robi vyskum ohladom luverisu,tak je v tej lekarni za symbolicky poplatok a potom sa to nazbiera,ked je tych krabiciek viac. Tento problem tu bol uz viackrat rozpberany. A vzdy to skoncilo pri tom,ze financne sa to oplati v tej lekarni. Pisala to kazda z vlastnej skusenosti a nie,ze JPP
Ahojte baby je tu niektorá z vás čo má len jeden vaječník ak áno môžem sa opytat koľko vajíčok ste mali počas stimulky ?
@wewika1 prave ze mne top jedno neni ja som ich chcela dat na PK s tymi ostatnymi co boli na PK ale embryologicka mi volala ze oni dve zmrazili hned po oplodneni bez ICSI a s ICSI mi dali na PK , 2 embrya oni nedavaju na PK preto sa pytam kedy rozmrazuju prvojadra tie by sa mali skor rozmrazovat ako blastocysty den pred vkladom si myslim teda.
@miskab mozes poziadat o PK, ktoru si samozrejme zauctuju aj napriek tomu, ze si uz jednu PK asi platila. Toto mrazenie prvojadier nechapem ani na co robia, ja som s tym vyslovene nesuhlasila a ak by napriek tomu to spravili asi by som sa ozvala...na tvojom mieste by som ich uz na PK nedavala, ak sa maju dalej vyvijat budu sa vyvijat aj v maternici, ak nie, tak sa nedoziju piateho dna a vklad nebude. Ale lepsie podmienky budu mat u teba ked uz to je tak ako je
@katusakata mala som 6

@baby24 na 100pro ich maju dole v lekarni v gf