Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Ahojte baby boli ste niektorá pred stimulkou na pn?
Ahojte zienky... Prosim vas viete mi niektora povedat ci budem este nieco platit? Mimo liekov tie uz ako tak mam. 🙏
@oluska9 ahoj, ja som v gyn five dostala cenník, ale podľa toho je len veľmi ťažké určiť koľko budem celkovo platiť. Je ta tebe či si priplatíš embryoscope a embryoglue, ale nevieš dopredu koľko budeš mať zrelých vajíčok, či sa oplodnia prirodzene alebo budú potrebovať ICSI, tiež nevieš koľko ich budú mraziť. Takže možno nebudeš platiť nič a možno sa to vyšplhá ešte na 1500eur
ja som si nedávala ani embryoscope ani embryoglue, muž mal dobrý spermiograf, ale aj tak mi odporučili metódu ICSI, mala som 12 vajíčok a 6 som dala prirodzene a ostatné metódou ICSI, za čo si teda platíš. Potom som platila predĺženú kultiváciu, a kedže mi ostali ešte vajíčka tak teraz budem platiť aj za mrazenie
Tiez tam nemam ani lepidlo, ani embryoscop.
Ale zasa, ako pisali dievcata...ked je menej vajicok, nenasplha sa to na taku sumu, alebo nemusis dat tolko napichnut spermiami, ale sa iba pospajat. Ja som mala 15 vajicok a 12 som nechala napichnut a 3 na skusku len tak sa spojit. Spojilo sa len jedno, aj to potom neprezilo predlzenu kultivaciu, takze som rada, ze som neriskovala. Ak budes mat nahodou viac vajicok, ja by som neriskovala, ale investovala do toho radsej. Z ekonomickeho hladika, keby sa na tom aj tak usetri, ale nie je nic na mrazenie alebo tak, treba ist znova do IVF a to su znova lieky a dalsie poplatky. Tak drzim palce🙂
Baby chodite niektora do za do noveho centra ??Ak ano ako sa vam paci.Ja som chodila do iscaru v ba a idem skusit za .V ba mam schvalenu ziadost ale necham ju prepadnut a pojdem od znovu tu.Mne sa zdali dost super mala som dobry pocit z nich .😉 Co vidim dr Galo ma velmi dobre recenzie este z Mt.
Ďakujem dostali ste ma viac do obrazu. Z toho ich cenníka som toho moc nevedela. Ešte sa vas opýtam keď si dáte zmraziť vajíčka tak potom už netreba stimulovať pred ďalším vkladom?
@oluska9 Nie je zac🙂))) Nie, potom nastavia iba tabletkovu pripravu na zdvihnutie hladiny sliznice maternice. A ide sa raz na kontrolu sonom, ale uz ziadne injekcie🙂 Co sa tyka penazi, tak som este pri vklade rozmraz. embryi platila tusim nejakych 150 eur, neviem presne uz kolko. Ale vsetky vklady, ktore by ste mali z rozmrazenych embryi, su v ramci toho jedneho IVF.
Ahoj te ..chcem sa opýtať...som tu nová... už rok sa snažíme o bábätko a nič..či môžem len tak sa objednať do centra na vyšetrenia a ako to prebieha??
Ďakujem.. tak určite sa objednať.len este niesom úplne rozhodnutá ze ktorá centrum 🙂
Ahojte ☺ v utorok som mala vklad...vlozili mi 1 embryjko po predlzenej kultivacii(blastocystu)...
Myslite ze sa uhniezdi?Na internete sa pise o tom vselico mozne...a mam uz obavy 😯
Ahoj baby v pondelok mame konzultaciu v ZA. Skoro 6rokov sa nam nedari, diagnozu mame zly spg. Chceme riesit IVF, ja som v poriadku. Budeme musiet podstupit este nejake vysetrenia ku schvaleniu ziadosti? Nejaku genetiku alebo co? Ci len na zaklade toho spg nam vypisu ziadost?
Ahojte baby chcem sa spýtať keď ste si pichali fostimon 75 x3 ampulky dávali ste si to vsetko do jednej ampulky s rozpustadlom alebo každú zvlášť.Ďakujem

Baby viete mi poradit ohladom spg?vysledky su nasledovne
Objem 5,5ml
Denzita 22mil/ml (to znamena 22mil v jednom ml alebo v tom celkovom,cize 5,5ml?)
Pohyblivost 40% a+b (vraj by malo byt min.50%)
Morfo 50%norm.
Aglut 2%
Myslíte,ze by sa s takymito vysledkami dalo aj prirodzene otehu? Urolog vravel,ze je to trosku pod normou....viete mi niekto napísať nieco viac?