icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

pipina19
5. feb 2017

@ria294 ďakujem.

henika14
5. feb 2017

@lilyianka ahoj problem je u mna,ten obal okolo vajicja vytvara protilatky proti spermiam...takze sme mali ICSI a dali sme aj embryoglue...dnes je 5den od vkladu podbrusko ma uz tak nebolieva,aj prsia prestavaju boliet...myslis ze je to zle?ked pomaly nemam ziadne priznaky?

lilyianka
5. feb 2017

@lussinda2 vysetrenie na priechodnost sa vola hyfosy a urobia ti ho v centre...samozrejme si to platis,ja som platila 125eur...je to chvilka a trosku neprijemne....
Robia to vzdy pred ivf....agenetiku a pod.robia asi neskor,ak mas neuspesne pokusy resp mozno potraty...po 2 neuspesnych pokusoch robia imuno a hemato testy

lilyianka
5. feb 2017

@henika14 k priznakom je tazko sa vyjadrit....mna napr bolelo podbrusko ako pred ms a dokonca posledne dni ma prestali boliet prsia a teda nic z toho...ale kazda zena to preziva inak....takze nestresuj a mysli pozitivne 🙏

miminkavi
5. feb 2017

@lussinda2 ahoj. My sme boli v za pred mesiacom u dr. Gala. Mm robili spg a mne brali krv na vsetko. Spg dopadol velmi zle. Tazka oligoasthenoteratozoospermia. Na zaklade toho sme museli ist na genetiku a mm na urologiu. Na urologii mu zistili varikokelu II.stupna. Na genetiku este cakame. Snad bude vsetko ok. Nam dr Galo povedal ze jedina sanca je IVF+ICSI ale ze chce aby sme uz vydrzali na geneticke vysetrenie lebo ak sa nam aj IVF podari tak sa moze stat ze babatko nebude zdrave. A jeho cielom je uspesne IVF a narodenie zdraveho babatka. Tak sa pripravte ze mozno aj vas posle na genetiku. Drzim palce. Podla mna si si dobre vybrala ze ides do za. Ja som bola zatial velmi spokojna 😊

lussinda2
5. feb 2017

@miminkavi dakujem za odpoved. Ja poznam Gala este z MT z Iscare, no ked som sa dozvedela, ze si otvoril nieco ine ani som nevahala. V podstate to mame rovnako daleko. A aj ta vysetroval ci bral lrn tu krv? A genetiku si si bola kde dat ci to priamo tam?

miminkavi
5. feb 2017

@lussinda2 nie je zac..noo tak to je fajn ze ho poznas, my sme sa rozhodli na zaklade recenzii na nete..som len dobre na neho citala ☺ano aj ma vysetril robil sono z vnutra a povedal ze mam vajecniky krasne a sliznicu maternice tiez ukazkovu..proste ze si mysli ze u mna by problem nemal byt..ale ajtak pre istotu brali krv..asi 4 ampulky 😀 na genetiku sme boli v lucenci lebo to mame najblizsie za je dost daleko od nas tak preto..ale keby som chcela tak aj do za som mohla ist no povedal ze to je zbytocne a takissto aj urologiu sme riesili v lc..daj zajtra vediet co vam povedal a ako pokracujete 🙂

lussinda2
5. feb 2017

@miminkavi urcite dam vediet ako sme pochodili. My uz mame urologa za sebou, no to bolo pred 3rokmi. Ale chystame sa aj k Hrivnakovi do KE. Vsetko medzi pripravou na IVF budeme riesit, ak by sa nepodarilo co si nepripustame, ale cert nikdy nespi, tak aby sme nestratili ani den navyse

baby24
5. feb 2017

Baby menopur sa musí držať v chladničke?

pipina19
5. feb 2017

@baby24 Nie nemusí to len pregnyl.

baby24
5. feb 2017

@pipina19 ďakujem 🙂

pipina19
6. feb 2017

Ahojte myslíte si že ma môj gynekológ nechá doma na pn teraz keď mám stimulku?

sofia1
6. feb 2017

@pipina19 pri stimulke asi nie,ale ked sa zle citis,tak to je ine

henika14
6. feb 2017

Ahojte,som 6.den po ET...najde sa tu niekto kto je tiez po ET a caka na krv?
Ak ano ako sa citite?Co vas boli?Pali vas zaha?
😉

zaneta7
6. feb 2017

@henika14 ja som tyzden po ET,na krv idem vo stvrtok. Mna len prsia bolia,inak celkom v pohode

pipina19
6. feb 2017

@sofia1 ďakujem

henika14
6. feb 2017

@zaneta7 ja ma tiez citlive prsia,a kazdy vecer ma uz tri dni pali zaha...len dnes ma strasne rano bolelo podbrusko ako pri MS...ja idem na krv v piatok...spravis si test pred krvou?

zaneta7
6. feb 2017

@henika14 uz som to nevydrzala a spravila dnes,ale vysiel negativny,tak neviem ci to bol dobry napad,asi to bolo skoro,aby som si ho robila a uz pockam do krvy radsej. Neviem ci mam este dufat

henika14
6. feb 2017

@zaneta7 urcite dufaj...viem je to tazke ale musime si verit 🙂 daj potm vediet ako si dopadla... 🙂

zaneta7
6. feb 2017

@henika14 oki jasne,napisem do spravy. Ty si planujes robit test?

henika14
6. feb 2017

@zaneta7 ano planujem...asi v stredu alebo vo stvrtok 🙂

lussinda2
6. feb 2017

@miminkavi ahoj, takze dnes sme hned vypisali a poslali ziadost na IVF, nakolko po 3rokoch sa muzovi spg katastrofalne zhorsil na oligoastenoterato z iba terato. Povedal, ze nieje na co cakat viac. Ja som ok, akurat mi brali krv na hormonalny profil a nic viac, nakolko v ramci preventivky som absolvovala vsetky stery aj na chlamidie, urea a mykoplazmy, len cakam na vysledky a mame si volat ako dopadli, pockame na schvalenie a ideme na to. Pocitam, ze v polke marca mozem zacat stimulku, aj podla ms. Ze teraz poistovna robi zazraky a do tyzsna su ziadosti schvalene tak uvidime. Mam aj stres aj sa neskutocne tesim, ze sa to pohlo konecne

barborital00
6. feb 2017

Baby tie čo ste pri KET brali estrimax+progesterone, pri neúspešnom, Vám menzes prišiel počas ich užívania (ešte pred krvou), alebo až po vysadení?

miminkavi
6. feb 2017

@lussinda2 co sa tyka spg tak to mi je luto. Ale na druhej strane je super ze uz ste podali ziadost a za chvilu idete nato. Tesim sa s vami. Verim ze sa vam to podari.Uau ze za tyzden. To je super. A ked vam to schvalia tak co?? Idete do car pre lieky a instrukcie?? Ci ako je to??

miminkavi
6. feb 2017

@lussinda2 aa este by som sa ta chcela opytat..tvoj chlap ma taku istu diagnozu ako moj..a mozno intimna otazka ze ci by si mi mohla napisat aky mal pocet plavcov?? Lebo u mojho to bola uuplna bieda a trocha sa bojim ze ani ivf nepomoze.. dakujem

lussinda2
6. feb 2017

@miminkavi ano akonahle ju schvalia, volaju a uz sa dohodneme kedy zaciname, takze docela rychlo. Dakujeme

miminkavi
6. feb 2017

@lussinda2 juuj parada potom ma mozes informovat aby som vedela co nas caka..a musite mat aj icsi?? Ci to vam zatial nehovoril??

lussinda2
6. feb 2017

@miminkavi urcite ano ak je to to napichnutie vajicka spermiou. Lebo hovoril, ze aj spermia napriklad s vacsou hlavicko oplodni vajicko ak sa jej pomoze, len prirodzene to nejde.

lilyianka
6. feb 2017

@barborital00 mne ms prisla presne ako mala podla appky....ja som bola dva dni pred vianocami na krvi a vten den som aj vyradila lieky a presne na vianoce som dostala...mam 31dc a prisli ako hodinky

barborital00
6. feb 2017

@lilyianka čiže po vysadení?