icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

lilyianka
6. feb 2017

@barborital00 pri ket ano....pri et este pred odobratim druhej krvi

miminkavi
6. feb 2017

@lussinda2 ano to je to..drzim palce velmi 😊

barborital00
6. feb 2017
henika14
7. feb 2017

Ahojte baby,som 7 deň po ET,včera som začala špiniť,len tak slabo na intímku,dnes je to už o niečo silnejšie s trochou prímesu krvičky,ráno mi to už nedalo tak som si spravila test...negatívny...😢
Myslíte že je už po všetkom alebo to môže byť uhniezdovanie?Podbruško ma veľmi bolí,ako pri MS...
Ďakujem za všetky rady...

barborital00
7. feb 2017

@henika14 to skôr vyzerá, že je to menštruácia. Aj ja som mala také príznaky pri ET☹
Nemala si teraz aj dostať?

tatiana6
7. feb 2017

@henika14 ahoj, aj ja som mala presne na 7 den po ET aj KET taketo spinenie a bohuzial vysledok bol negativny.

henika14
7. feb 2017

@barborital00 MS mam dostat v sobotu... 😢😢😢

baby24
7. feb 2017

Zlatíčka keď idem na 2. Ivf ten papier ktorý sa dáva overovať teda podpisy notárom aj pri druhom tam treba ísť voľačo sa mi marí že hovorili že netreba že iba pri prvom sa chodí k notárovi

baby24
7. feb 2017

@baby24 chcem sa este opýtať počas stimulky si môžem nafarbit vlasy predsa hormóny...

julie_k29
7. feb 2017

Dobrý deň. Som študentkou medicíny a pred pár mesiacmi som sem pridávala dotazník týkajúci sa vplyvu autoimunitných chorôb na plodnosť u žien. Vďaka Vám sa mi podarilo nazbierať vyše 140 odpovedí, za čo Vám chcem veľmi pekne poďakovať. Avšak odpovede mám najmä od zdravých žien a preto ich nemám s čím porovnať. Tak by som Vás ešte raz chcela poprosiť, či by ženy trpiace akoukoľvek autoimunitnou chorobou boli ochotné mi dotazník k diplomovej práci vyplniť. Všetko je anonymné a zaberie to menej ako 5 minút. Veľmi by mi to pomohlo. Vopred ĎAKUJEM 🙂 http://www.survio.com/survey/d/X5R5R6M8N2S1I1X3P

oluska9
7. feb 2017

Ahojte...Chcem sa vas opytat ci stimulka ovplivnuje MS? 9. den si picham Diphereline 0,1mg .MS som mala dostat pred 5.dnami no zatial nechodi.

wewika1
7. feb 2017

@oluska9 ano ovlyvnuje, kludne ti moze meskat aj 5dni😉

lilyianka
7. feb 2017

@baby24 buď musíte papier podpisat obaja pred svedkom cize embryoligom alebo ak pojdes na KET sama resp ta odprevadi niekto iny,musis mat notársky overeny podpis svojho manzela...
Vlasy si kludne nafarbi

lilyianka
7. feb 2017

@baby24 aha pýtala si sa na 2ivf..to ti potom neviem povedat..nejak som tp zle precitala

baby24
7. feb 2017

@lilyianka takže radšej notársky overené...

koalka14
7. feb 2017

@baby24 ahoj, nám povedali, že to podpíšeme tam pred svedkom, nemusíme k notárovi, tiež budem mať 2.ivf

baby24
7. feb 2017

Supeeer to som scela lebo voľačo sa mi marí Okik... Takže nemusíme 🙂

henika14
7. feb 2017

ahojte chcem sa opýtať kedy sa môže ísť na KET?hned po skonceni MS?este v ten mesiac?

lilyianka
7. feb 2017

@henika14 nie...dalsi cyklus,pretoze pri ket musis od 1dc brat hormony
Ja som na et bola v oktobri a na ket v decembri...

henika14
7. feb 2017

@lilyianka aha...a ket sa ti vydaril?

lilyianka
7. feb 2017

@henika14 bohužiaľ nie...vlozili mi o den spomalenejsiu morulu vo vyvoji....cize to ani nemuseli a bolo viacmenej iste ze sa to nevydari.....
Teraz sme si s muzom povedali,ze na to kasleme a žiadny ket zatial neplanujeme..
Dnes som si bola dat vziat krv kvoli hemato a imuno (po2 neuspesnych pokusoch) a budeme cakat do polky marca na vysledky

barborital00
7. feb 2017

@lilyianka kde si bola na hemato-imuno ?

lilyianka
7. feb 2017

@barborital00 v gynfiv.....zobrali mi asi 5 ampuliek krvi a poslali dalej

baby24
8. feb 2017

Zlatinko ďalsia otázočka v piatok mám odber no dnes Mam hnedý výtok a taký čudný pocit ako keby som bola prechladnutia no nechodím moc na wc iba také nutkanie no není to až také silné myslíte že sa mi oddiali odber?

azurra
8. feb 2017

Ahojte zostal mi Gonal-F 450UI použila som len 75jednotiek na dopychnutie, kebyže viem ani ho nevyberiem v lekárni.... je skladovaný v chladničke ,ak by mal niekto zaujem prosim spravu

lilyianka
8. feb 2017

@baby24 odber ti normalne urobia....baby niektore chodili viac chore a mali aj odber prip vklad....

baby24
8. feb 2017

@lilyianka áno len ide o to že či to zasiahne kvalitu vajíčok... A mala som aj hnedý výtok dnes

baby24
8. feb 2017

@lilyianka a tým sa zminimalizuju šance na úspešnosť nie?

lilyianka
8. feb 2017

@baby24 to ti naozaj neviem povedat....len teda ak už si tak daleko ze mas 2 dni pred odberom neviem si predstavit ze by ti ich nevybrali....neviem co by sa mohlo stat,hlavne ak ich mas vela....

pipina19
9. feb 2017

Ahojte bolelo vas brucho ked ste si pichali injekcie cez stimulaciu.