Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@lussinda2 vysetrenie na priechodnost sa vola hyfosy a urobia ti ho v centre...samozrejme si to platis,ja som platila 125eur...je to chvilka a trosku neprijemne....
Robia to vzdy pred ivf....agenetiku a pod.robia asi neskor,ak mas neuspesne pokusy resp mozno potraty...po 2 neuspesnych pokusoch robia imuno a hemato testy
@lussinda2 ahoj. My sme boli v za pred mesiacom u dr. Gala. Mm robili spg a mne brali krv na vsetko. Spg dopadol velmi zle. Tazka oligoasthenoteratozoospermia. Na zaklade toho sme museli ist na genetiku a mm na urologiu. Na urologii mu zistili varikokelu II.stupna. Na genetiku este cakame. Snad bude vsetko ok. Nam dr Galo povedal ze jedina sanca je IVF+ICSI ale ze chce aby sme uz vydrzali na geneticke vysetrenie lebo ak sa nam aj IVF podari tak sa moze stat ze babatko nebude zdrave. A jeho cielom je uspesne IVF a narodenie zdraveho babatka. Tak sa pripravte ze mozno aj vas posle na genetiku. Drzim palce. Podla mna si si dobre vybrala ze ides do za. Ja som bola zatial velmi spokojna 😊
@lussinda2 nie je zac..noo tak to je fajn ze ho poznas, my sme sa rozhodli na zaklade recenzii na nete..som len dobre na neho citala ☺ano aj ma vysetril robil sono z vnutra a povedal ze mam vajecniky krasne a sliznicu maternice tiez ukazkovu..proste ze si mysli ze u mna by problem nemal byt..ale ajtak pre istotu brali krv..asi 4 ampulky 😀 na genetiku sme boli v lucenci lebo to mame najblizsie za je dost daleko od nas tak preto..ale keby som chcela tak aj do za som mohla ist no povedal ze to je zbytocne a takissto aj urologiu sme riesili v lc..daj zajtra vediet co vam povedal a ako pokracujete 🙂
@miminkavi urcite dam vediet ako sme pochodili. My uz mame urologa za sebou, no to bolo pred 3rokmi. Ale chystame sa aj k Hrivnakovi do KE. Vsetko medzi pripravou na IVF budeme riesit, ak by sa nepodarilo co si nepripustame, ale cert nikdy nespi, tak aby sme nestratili ani den navyse
Baby menopur sa musí držať v chladničke?
Ahojte myslíte si že ma môj gynekológ nechá doma na pn teraz keď mám stimulku?
Ahojte,som 6.den po ET...najde sa tu niekto kto je tiez po ET a caka na krv?
Ak ano ako sa citite?Co vas boli?Pali vas zaha?
😉
@miminkavi ahoj, takze dnes sme hned vypisali a poslali ziadost na IVF, nakolko po 3rokoch sa muzovi spg katastrofalne zhorsil na oligoastenoterato z iba terato. Povedal, ze nieje na co cakat viac. Ja som ok, akurat mi brali krv na hormonalny profil a nic viac, nakolko v ramci preventivky som absolvovala vsetky stery aj na chlamidie, urea a mykoplazmy, len cakam na vysledky a mame si volat ako dopadli, pockame na schvalenie a ideme na to. Pocitam, ze v polke marca mozem zacat stimulku, aj podla ms. Ze teraz poistovna robi zazraky a do tyzsna su ziadosti schvalene tak uvidime. Mam aj stres aj sa neskutocne tesim, ze sa to pohlo konecne
Baby tie čo ste pri KET brali estrimax+progesterone, pri neúspešnom, Vám menzes prišiel počas ich užívania (ešte pred krvou), alebo až po vysadení?
@lussinda2 co sa tyka spg tak to mi je luto. Ale na druhej strane je super ze uz ste podali ziadost a za chvilu idete nato. Tesim sa s vami. Verim ze sa vam to podari.Uau ze za tyzden. To je super. A ked vam to schvalia tak co?? Idete do car pre lieky a instrukcie?? Ci ako je to??
@barborital00 mne ms prisla presne ako mala podla appky....ja som bola dva dni pred vianocami na krvi a vten den som aj vyradila lieky a presne na vianoce som dostala...mam 31dc a prisli ako hodinky
@lilyianka čiže po vysadení?

@ria294 ďakujem.