Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
ahojte baby potrebujem poradit som 9.den po vklade 5 dnovej blastocysty od utorka ale krvacam dnes som bola rano na krv v gynfiv a vysiel mi pozitivny test HCG 70 ale ja este stale krvacam nie je to silne ale predsa...ale v gynfiv mi nato nic nepovedali...mpja gynekologucka bude ordinovat az v pondelok...nemala by som ist s tym krvacanim na pohotovost?na kontr.krv idem az v utorok...prosim poradte co mam.robit....dakujem
Ahojte viete mi niektoré povedať keď mam málo folikulov je tam šanca zostať tehotná?
Baby prosím vás som deň po punkcii stalo sa vám že keď vám pichali narkózu tak vás to začalo páliť a sestrička povedala že pichá vedľa nie do žily no ja tú ruku nemôžem ani zohnúť mám ju opuchnutú a boli to... ,😖
Ahojte môžem sa spýtať koľko ste ležali v gyn five po odbere.?
Ahojte,tieto lieky mozem posunut: Diphereline 0,1mg 11inj.EXP okt.2017, Augmentin 1g 7tabl.EXP sept.2017, Estrimax 71tabl.EXP jan.2019, Luveris 75IU/j.m. 4inj.EXP sept 2018
Baby aké máte skúsenosti so 4 bunkovym embryom a 6 bunkovym?
Ahojte 🙂 opat som tu po dlhsom case.. sme pred 3 ivf hoci sa nan este nechystame mozno to ani nebude tento rok nakolko sa nato necitime... A chce sa dat dokopy.. momentalne si riesim imunitu ale nie repro imuno.. ale mam si pred 3 ivf urobit hematologiu, repro imuno a stitnu zlazu... A prave ta stitna ma zaujima tu by som xcela riesit cim skor nakolko som na nu liecena bola uz a xcela by som vedet ze ked si ju dam teraz vysetrit ci potom nebudu stare vysledky? Dakujem za odpovede pekny vecer 🙂
@mkatkam Tak ja som z NZ.. a mam svojho endokrynologa tak tam by s termínom problem byt nemal si myslim... ved to je to co neviem kedy chcem ist na IVF 😀 ako som vyssie pisala riesim si imunitu lebo som casto chora a casto mavam zenske problemy... tak a to je liecba dlhodoba chcem mat relativne vsetko ok kym pojdeme dalej... dakujem za odpoved
Ahojte baby, mozem sa spytat, chodite niektora pravidelne cvicit do fitka? Ak ano, ako cely IVF proces zasiahol do vasho cvicenia? Viem ze po transfere sa cvicit nesmie, ale viac nemam potuchy. Caka ma to nabuduci mesiac a pytam sa kvoli trenerovi, neviem ci a co mu mam povedat
@misela103 hej veď keď máš svoju endokrinologicku,tak to je fajn. By som asi išla tam v rámci kontroly,napr.ja chodím raz ročne .Ak budeš mať dobre výsledky tak len dobre.Mne napr v jednom CAR lekar povedal ,že pre nich to má význam pozerať iba ak mi niečo vyskočilo mimo normu.. aby si dali pozor.
Ahojte dnes mi predali vitamíny ktoré majú min.trvanlivost do ,24.9.2016 je to minimálna nie maximálna tak neviem ☹
Baby keďže som po transfere a chcem vrátiť vitamíny aké píšu na nich nevhodné pre tehotné čo vy na to,??

@pipina19 mna nie,len som si z pera urobila pekne dve velkr modriny....