Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@baby24 mne pri vklade 3 dnoveho embryjka ukazal pozitivny test az 12 den od vkladu
@katatko351 šak to že skôr skúšať je asi blbosť nie??
@baby 24 ja som testovala uz od 8 dna stale negativny, na 12 den som si povedala ze nic z toho nebude ze vysadim lieky ale potom som si povedala co ked predsa, tak som kupila este jeden test a pozerala som ci vidim dobre na teste boli 2 //
@katatko351 mne vkladali dve embryjka a záleží asi aj koľko bunkové nie?? Tebe vkladali koľko bunkové??
@katatko351 a krv na 10. Deň ti ukázala?
@baby24 mne tiez 2 embryjka, 4 a 8 bunkove, uchytilo sa 1 ( vydrzalo 3 mesiace). Na krv som isla az 14 den, mala som hodnotu nieco cez 300 to uz si presne nepametam
@baby24 teraz v piatok ideme na dalsi ket tak dufam ze sa podari az dokonca, zase mi budu vkladat 2
@katatko351 Fuuu mojenko to ma mrzí aj vieš čo sa stalo?
@baby24 v 13tt prestalo nam bit srdiecko😢 preco? To neviem doktor povedal ze to sa stava. Mala som kyret a teraz po 3 mesiacoch ideme vyskusat znovu, v piatok idem na ket
@katatko351 moja neviem si predstaviť čo si prežívala je to strašne veľmi ti budem držať palceky z šťastných chvíľ sa stane niečo také... Teraz to výjde držím palceky... 😗
@katatko351 Veľmi držím palce!!! 😘
Baby mám ešte otázku progesterón si dávate od spodu že mne sa zdá že po hodine aj niečo pri cikani mi vypadla je to možné? Ak áno mám si dať druhú?
Baby zas píšem a idem si pre radu pre d včera včera pri zavádzaní progesteronu mam pod nechtom kúsok hnedého bez krvi na nohavičkách nič ani na toaletnom papieri je to príznak že sa spúšťa ms alebo uhniezdovanie?? Mali ste to veľmi sa bojím že je koniec
Baby prosím vás boli ste niektorá na laparoskopii pred IVF cez gyn fiv na jednodňovej chirurgii? Ak áno koľko sa za to dopláca? Ďakujem

@baby24 5 dňové embr.s PK