icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

sofia1
24. feb 2017

@katatko351 neboj sa hlavne po nom snaz sa oddychovat lezat

lussinda2
24. feb 2017

Ahoj baby akurat mi volali z centra, ze mame schvalenu ziadost moc sa tesim. Akurat mam MS, no musim doliecit mykozu a neviem ci stiham aj kontrolne stery do buducej MS aby sme mohli zacat stimulovat. Neviec ci nemusim pockat do dalsej a az potom zobrat stery, neviete niektora poradit?

lienka737
24. feb 2017

Prosím Vás, pošlú mi výsledky aj mailom alebo len osobne?
Išlo o odber krvi na protilátky.
Ďakujem.

sonelka
24. feb 2017

@lussinda2 ahoj, a kedy ste dávali žiadosť, koľko to trvalo?? My sme dávali žiadosť minulý týždeň na schválenie.

katatko351
24. feb 2017

@sofia1 tak uz doma, nohy hore vlozene 2 osembunkove bublinky, uz len nech tam zostanu dalsich 9 mesiacov🙂

sofia1
24. feb 2017

@katatko351 tak urcite sa chytia,vazne oddychuj a pozit.mysli👶😘

lussinda2
24. feb 2017

@sonelka ahoj 6teho sme podavali ziadost a dnes mi volali, takze skoro 3tyzdne aj ked doki povedal, ze vszp v poslednej dobe schvaluje aj do tyzdna. Ale dockali sme sa, neboj rychlo ten cas ubehne

sonelka
25. feb 2017

@lussinda2 ahoj, tak aj mňa prekvapili, včera som bola už doma z práce, keď mi prišla SMS a Email z poisťovne, že nám žiadosť schválili. Ešte mi zavolajú z gyn fivu a budem čakať na ďalšiu ms.

nimana
25. feb 2017

@baby24 Ahoj. Veľmi ma mrzí, že to nevyšlo a viem, že Ťa to veľmi bolí. Ak by som Ti mohla pomôcť, odporúčam Ti, dať sa na jógu napríklad. Prihlas sa na nejaký kurz, to uvoľnenie a meditácie Ti pomôžu. Neviem z akého si mesta, ale ak si z BA odporučila by som Ti stretnutie s jednou úžasnou zienkou. Robí také špeciálne terapie a obzvlášť pomáha ženám. Ak by si mala záujem, ozvi sa. Dnes je krásne počasie, choďte s manželom/priateľom niekam do prírody. Taká prechádzka vám spraví dobre. 🙂 A hlavne sa nikdy nevzdávaj 😘

segab090
26. feb 2017

Ahojte snazilky mam otazocku ja uz vyse tyzdna stimulujem a nabrala som cca 2kg je to normalne? Ako viem ze hormony daju telu zabrat ale 2kg za tyzden sa mi zda moc. Stravujem sa tak ako predtym.

nimana
26. feb 2017

@segab090 Ahoj. Každý organizmus je iný, každý to inak znáša, predsa len sú to hormóny. A nie je to tým, že si zvýšila pitný režim? Lebo, keď som bola v stimuluje ja, veľa som pila. Kazdopadne Ti prajem, nech je to úspešné😉

pipina19
26. feb 2017

Ahoj te baby som 6 deň po vklade a včera ma tak strašne bolelo brucho že som myslela ze to asi ani nevydržím.A dnes som začala trochu špinit .Už sa začínam báť že je po všetkom.

alexa933
26. feb 2017

Baby mate niektora 3D mihy?? Ako je to pocas opu mozem mat alebo treba dat dole ???Rozmyslam ze by som si dala nahodit ale v marci pojdem do stimulky preto sa pytam .

yennn
26. feb 2017

Babulky, priniesla som si domov vsetky lieky a zacinam za chvilku stimulaciu (ms cakam kazdou hodinou). Co aj distanem menzes v noci - ktory den sa rata, ked si mam zacat pichat od 2.dna cyklu?
A este otazocku - medzi jednotlivymi liekmi (injekciami) treba nejaku pauzu vramci dna, ci to si napicham oba lieky (resp.v urcitom stadiu tri) v tu istu chvilu - rano napriklad? Vdaka za radu

oliva001
26. feb 2017

@yennn ahoj, mne ešte niekedy dávno povedal môj gynekológ, ze ak dostanem menzes po 20.hod tak 1.dc sa ráta ten nasledujúci. Teda ak dostaneš dnes v noci 1.dc bude zajtra. Vsetky Inj. som pichala o 18:00.

koalka14
26. feb 2017

@yennn Ahoj, mne bolo dokonca povedané, že ak príde menzes po druhej poobede, už sa ráta 1. deň cyklu nasledujúci deň. Ja som si všetky injekcie pichala naraz večer. Držím palce 😉

yennn
26. feb 2017

@oliva001 @koalka14 dakujem babulky, menzes cakam fakt kazdou minutou, uz je 18.30 a teraz ta predstava ze este dnes vecer mi nahodou pride a ja teraz zrazu rano si hned mam zacat pichat injekciu, mi pride sialena 😀 Bojim bojim bojim

leelloo
26. feb 2017

@yennn ak ti pride teraz menzes, tak az zajtra by si mala počítať 1.den. Ja som to tiez tak mala, isla som si dat pichnúť prvu inj a sestrička mi povedala, ze mam prist az druhy den.

koalka14
26. feb 2017

@yennn budeš mať na to jeden deň aby si sa pripravila psychicky na prvú dávku 🙂 Neboj, prvá je taká nesmelá, a potom tie ostatné si ani nevšimneš, že picháš, zvykneš si 😉 Treba myslieť na to, že výsledok stojí za to ;). Veľa šťastia

segab090
26. feb 2017

@alexa933 ja mam tiez ale volumky cize 6D. Nevidim v tom ziadny problem preco by sme ich mali dat dole. Nema na to ziadny vplyv

yennn
26. feb 2017

@leelloo @koalka14 dakujem, myslela som ze som v pohode, vsak to dám. Bude to také divné si pichať sama sebe, no veď nie som malé dieťa ani kvetinka z porcelánu. No ako sa to z minúty na minútu stáva reálnym, zo mňa sa stáva kôpka strachu 😀 a veď sa ani nemám čomu čudovať, veď mám PMS, nie? 😀
a nemám sa ani o tom s kým porozprávať, kamošky netušia čo zažívam, aj keď vedia o tom, mama nesúhlasí s mojim rozhodnutím ísť touto cestou, manžel netuší čo prežívam a nie je zrovna ten typ, ktorý by mi s tým vedel pomôcť. Vypočuť ma vypočuje, ale nechápe a ani ma nedokáže v tom nijako povzbudiť. Nehty mám okúsané po lakte. Tuším vyberiem drôtik a idem drôtovať vajíčka - veľká noc sa blíži 😅

leelloo
26. feb 2017

@yennn ja som mala tie iste pocity, ale prvu inj mi pichli sestričky a potom som uz isla sama. Zo zaciatku mi to dost dlho trvalo, ruky sa mi triasli, ale časom uz to bolo lepsie. Neboj nic, nie je take hrozne 🙂 vela stastia

yennn
26. feb 2017

@leelloo dakujem 😘 no budem sa musiet nejako skludnit, prave som si precitala na stranke GF ze zenske telo je zariadene tak, aby v obdobi prezivania velkeho stresu zabranilo zene otehotniet. Ale to nie je ziadna novinka vsakano 🙂

leelloo
26. feb 2017

😀😀😀 a keby to bolo aj take jednoduche

segab090
26. feb 2017

@nimana dakujem ti 😉 pozeram ze ty uz dietatko mas. Azda tiez pi ivf? A ohladom tej vody ano pijem viac no chodim aj na wc cize co vojde tak aj vyjde. Taku vahu som nemala ani nepamatam ach jaj. No len nech to dobre dopadne

koalka14
26. feb 2017

@yennn to čo žena prežíva počas tohto procesu je veľmi stresujúce, záťaž na psychiku. Mne veľmi pomáhalo čítať tu príbehy spolubojovníčok, lebo som vedela, že nie som sama, ktorá musí toto celé postúpiť. Moje dve kamošky vedeli čo podstupujem a aj rodina, aj povzbudzovali, ale aj tak je to najťažšie pre nás. Manžel pri injekciách odpadáva, takže ten ma podporoval len z dialky 😅

segab090
26. feb 2017

@pipina19 to spinenie by mohlo byt aj znak uhniezdovania. Kazdopadne drzim paluchy 😉 daj vediet ako si dopadla

yennn
26. feb 2017

@koalka14 veru, aj moj odpadava, takze ja sa budem v kupelni zamykat isto. Ale aj to vidim na nom, ked sa mu snazim nieco vysvetlit, alebo zdielat svoje pocity - proste nie je to chyba vysielaca, ale prijimaca 😀

alexa933
26. feb 2017

@segab090 No ved aj jarozmyslam ze skusim bud volumky alebo 4d ako som mala .Len napisala som 3 d ze viem ze napriklad u nas baby v pd vacsinou davaju 3d a som myslela ze viac bab odpovie skor na 3D 😉 ja musim dost dochadzat koli miham a kocka ma dost plne terminy za to u mna by bol velky problem to potom zhodit dole bez terminu. A spirala je u mna dost problem koli tomu ze dalsi den som ako angorak 😂To mozem den spirala den nic a to ma ozaj nebavi 😉 Dakujem ti

segab090
26. feb 2017

@yennn nicoho sa naozaj neboj je nas tu kopec co si pichame a je to ok. Mne tiez prvy krat co som si mala pichnut sama som pocitovala strach tiasli sa mi ruky a ten pocit ze mam pichnut samu seba bol hrozny. No hned dalsi den to uz bolo ok. 😉 zvladnes to