icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

sofia1
28. feb 2017

@pipina19 nemyslíš vazne??!!ale ja som tiez 2 x krvacala a všetko ok,chod k dr.

pipina19
28. feb 2017

@sofia1 nie je to silné ale je.V piatok pôjdeme ráno .Stále dúfam že to bude v poriadku.

segab090
28. feb 2017

Pipina 19 a nemoze to byt uhniezdovanie? Velmi ti drzim prsteky aby to vyslo 😉

pipina19
28. feb 2017

@segab090 neviem skôr si myslím že je to menzes .Čo ma strašne mrzí.

sofia1
28. feb 2017

@pipina19 este nehovor dopredu.

segab090
28. feb 2017

@pipina19 velmi ti drzim palce aby to menzes nebol. Ach jaj mame my trapenie.

pipina19
28. feb 2017

@sofia1 Bodaj by si mala pravdu.Strašne ný som bola rada.

pipina19
28. feb 2017

@segab090 To teda máme toto bol náš prvý pokus a som s toho nešťastná.Ale stále ma pobolieva spolok brucha tak ešte sa trochu utešujem že je tam šanca.

yennn
28. feb 2017

@pipina19 drzim palce🍀

pipina19
28. feb 2017

@yennn babenky ste strašne zlaté ďakujem Vám.

kristinaon
28. feb 2017

☹ po vcerajsej laparoskopii som dnes nedostala najlepsie spravy...jeden vajecnik uplne nepriechodny a ten druhy je vraj tiez nejaky vadny...viac mi povie doktor u neho v ambulancii...ta mam ostava uz len ivf ach bozeee ☹

sosicka
28. feb 2017

@kristinaon nechceli ste hned skusit ivf? Ze by si sa vyhla operacii?

segab090
1. mar 2017

@sosicka aspon co ja mam info tak na ivf ta nevezmu kym nemas urobenu laparoskopiu. Taky je postup. Musia vylucit resp potvrdit vsetky moznosti co brzdi tehotenstvu.

segab090
1. mar 2017

@kristinaon nebud z toho smutna sme tu viacere s tymto alebo ovela horsim vysledkom. Hlavku hore stale je tu moznost ivf 😉 ved to je dobra sprava

segab090
1. mar 2017

@pipina19 my sme tiez pred prvym pokusom. Vcera som bola na predoperackach stvrtok kontrola tak som zvedava co povedia nam. 13 den stimulujem. Naberam vahu co ma netesi no co uz. Aspon keby to dobre dopadlo. No kazdy den nieco citam a mam dost velky strach z OHSS. Drzim nam snazilkam vsetky prsty🙂

segab090
1. mar 2017

Kocky ste tu niektora ktora ste alebo prave stimulujete s diphereline a fostimonom?

yennn
1. mar 2017

@segab090 ja zacinam asi zajtra, dnes cakam ms ako nikdy predtym 🙂

yennn
1. mar 2017

@segab090 ak sa mozem spytat, z coho myslis, ze naberas vahu? Priberas viac z toho co normalne jes, alebo ti teraz viac chuti ?

kristinaon
1. mar 2017

@segab090 dakujem za povzbudenie....viem ze su aj horsiw vrci musim sa vzchopit a ist bojovat

kristinaon
1. mar 2017

@sosicka. Ahoj no aj moj gyn. aj v gyn-fiv mi odporučili najprv zistit priechodnost vajecnikov bud metodou hyfosy u nich alebo laparoskopicky ja som si vybrala laparku...dr povedala ze pokial by bolj priechodne tak skusime iui ale v tomto pripade nam odprucia hned ivf...uvidime. Zajtra budem volat do car a hned sa objednams na dalsi konzultaciu ako postupovat...

sosicka
1. mar 2017

@segab090 aha, jedine ze by si mala este nejaku inu diagnozu, ako napriklad bunkovu inunitu.... lebo ja mam aj to... a zato rozmyslam ci na laparku ist, alebo skusit ivf bez nej. Neviem co urobit

pipina19
1. mar 2017

@segab090 ja som stimulovala obidvoma prečo?

alexa933
1. mar 2017

@segab090 ja idem do ivf aj bez toho ze neviem ci mam vajecniky priechodne .V ba mi dr povedala ze ideme pozret priechodnost ale zrejme mi ju nespravila.Dozvedela som sa to az v Za ked som bola na uvodnej konzultacke 😉 Dr.sa ma pytal ci to mam ja ze ano ze povedala ze mi to ide robit a on ze platitli ste za to ze to stoji 140 eur .Ja ze nie no tak zrejme to nemam a mala som schvalene ivf aj v ba a teraz mam schvalene aj v Za .Co sa tyka mna skor si myslim ze uz mam malo casu koli veku tak rovno idem do ivf ze by sa to natiahlo a nestihla by som poistovnu.Keby som mala viac casu tak si to dam spravit ale ze pri ivf ako som pocula neni priechodnost az tak dolezita. Neviem co si o tom myslis?? Ze dr v za mi daval na vyber ze podla vysledkou a amh by som sa mala chytit ja normalne ze kto vlastne nam odporucil centrum. Tak po tych rokoch som uz nemala chut riesit normalne a stracas cas pri uiu tam by musela byt priechodnost ok a potom platit palbu komplet cele ivf.

segab090
1. mar 2017

@yennn nemam pocit zeby som sa stravovala inak ako pred tym skor si myslim ze je to kvoli hormonom neviem. Ale som typ ktory si musi davat pizor na to co jem inak by som bola ako buchta 😂

segab090
1. mar 2017

@pipina19 cize aj ty si bola na dipreline a fostimone. Mala si dost vajicok? Citala som tu na konikovi v inej duskusiu ze fostimon je dost slaby. Baby okolo mna maju gonal no ja fostimon. Dovod neviem. Zajtra mam kontrolu v za tak som zvedava ako sa vajka vyvijaju. Som momentalne 7DC

segab090
1. mar 2017

@alexa933 ano mas pravdu pri ivf nie je dolezita priechodnost. Mne bolo povedane ze mi nemusi byt schvalene ivf poustovnou nakolko nemam urobenu laparku. Ze musia mat podlozene ze je dovod na ivf. Ak sa smiem spytat kolko mas rokov ze pises ze uz nemas vela casu?

alexa933
1. mar 2017

@segab090 mam 38 v lete budem mat 39 😉 Stara korcula som 😂 My sme prilis dlho cakali ze podla mojho lekara som bola ok tak sme skusali skoro 4 roky ale tak ze vobec som nestresovala nic nechavali sme tomu volny priebeh .

sosicka
1. mar 2017

Baby ideme na prvu konzultaciu kvoli ivf. Ako je to s platenim?

azurra
1. mar 2017

Ahojte mam k dispo zvyšny Gonal, info RP

pipina19
1. mar 2017

@segab090 ja som mala iba 9 vajíčok.Jedna kocka co bola so mnou ta mala iba 3.