Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
Pipina 19 a nemoze to byt uhniezdovanie? Velmi ti drzim prsteky aby to vyslo 😉
☹ po vcerajsej laparoskopii som dnes nedostala najlepsie spravy...jeden vajecnik uplne nepriechodny a ten druhy je vraj tiez nejaky vadny...viac mi povie doktor u neho v ambulancii...ta mam ostava uz len ivf ach bozeee ☹
@kristinaon nechceli ste hned skusit ivf? Ze by si sa vyhla operacii?
@kristinaon nebud z toho smutna sme tu viacere s tymto alebo ovela horsim vysledkom. Hlavku hore stale je tu moznost ivf 😉 ved to je dobra sprava
@pipina19 my sme tiez pred prvym pokusom. Vcera som bola na predoperackach stvrtok kontrola tak som zvedava co povedia nam. 13 den stimulujem. Naberam vahu co ma netesi no co uz. Aspon keby to dobre dopadlo. No kazdy den nieco citam a mam dost velky strach z OHSS. Drzim nam snazilkam vsetky prsty🙂
Kocky ste tu niektora ktora ste alebo prave stimulujete s diphereline a fostimonom?
@segab090 dakujem za povzbudenie....viem ze su aj horsiw vrci musim sa vzchopit a ist bojovat
@sosicka. Ahoj no aj moj gyn. aj v gyn-fiv mi odporučili najprv zistit priechodnost vajecnikov bud metodou hyfosy u nich alebo laparoskopicky ja som si vybrala laparku...dr povedala ze pokial by bolj priechodne tak skusime iui ale v tomto pripade nam odprucia hned ivf...uvidime. Zajtra budem volat do car a hned sa objednams na dalsi konzultaciu ako postupovat...
@segab090 ja idem do ivf aj bez toho ze neviem ci mam vajecniky priechodne .V ba mi dr povedala ze ideme pozret priechodnost ale zrejme mi ju nespravila.Dozvedela som sa to az v Za ked som bola na uvodnej konzultacke 😉 Dr.sa ma pytal ci to mam ja ze ano ze povedala ze mi to ide robit a on ze platitli ste za to ze to stoji 140 eur .Ja ze nie no tak zrejme to nemam a mala som schvalene ivf aj v ba a teraz mam schvalene aj v Za .Co sa tyka mna skor si myslim ze uz mam malo casu koli veku tak rovno idem do ivf ze by sa to natiahlo a nestihla by som poistovnu.Keby som mala viac casu tak si to dam spravit ale ze pri ivf ako som pocula neni priechodnost az tak dolezita. Neviem co si o tom myslis?? Ze dr v za mi daval na vyber ze podla vysledkou a amh by som sa mala chytit ja normalne ze kto vlastne nam odporucil centrum. Tak po tych rokoch som uz nemala chut riesit normalne a stracas cas pri uiu tam by musela byt priechodnost ok a potom platit palbu komplet cele ivf.
@pipina19 cize aj ty si bola na dipreline a fostimone. Mala si dost vajicok? Citala som tu na konikovi v inej duskusiu ze fostimon je dost slaby. Baby okolo mna maju gonal no ja fostimon. Dovod neviem. Zajtra mam kontrolu v za tak som zvedava ako sa vajka vyvijaju. Som momentalne 7DC
Baby ideme na prvu konzultaciu kvoli ivf. Ako je to s platenim?
Ahojte mam k dispo zvyšny Gonal, info RP

@pipina19 nemyslíš vazne??!!ale ja som tiez 2 x krvacala a všetko ok,chod k dr.