Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@lussinda2 Ved to bude asi jediny problem, ze asi moc chceme, plus mam dlhsie cykly 35 - 37. Ano, absolvovala som aj vysetrenie na intoleranciu manzelovych spermii a dokonca mi preventivne dali aj vaginalnu tabletku ak by boli vo mne skryte nejake tie potvorky ako chlamydie a pod. aj ked vytery boli negativne. Zelam krasny den a dakujem za info.
Baby pri ivf je potrebne dat urobit spermpack??? Resp. Je to dobra volba?
Tak baby vratila som sa dnes z kontroly usg plus odber krvi a nemam dobre spravy :'( stopli mi stimulku. Vraj moje telo nereaguje na hormony ☹ na usg sice boli nejake foliky cca 8 ale nie dostatocne velke. Uz som si aj poplakala. Mate niektora podobnu skusenost?
@segab090 ja som mala takto stopku na 4 den dr mi dala zlu stimulku.Bola som na kontrole u ineho lekara a ten dudral ze total zla stimulka a malo jednotiek som pichala.Ja som pichala len 75 menopur a 3x na den letrozol.Cize po 4 dnoch stopka.Viem ako sa citis presne .Co ti povedali mozes zacat novu stimulku o dalsej ms ci cakat ? Ono nik nevie ako ktore telo zareaguje na stimulku.Neboj nic pojdes s niecim inym do novej a mozno budes milo prekvapena.Neber si to tak aby si zbytocne nemala pri dalsej stresy 😉 Drzim ti palce naber sili do novej 🍀🍀
@pipina19 alexa933 dakujem vam baby za podporu dnes uz som tolko plakala ze mam z toho brutal migrenu. Ale nesmiem to vzdat. Vdaka bohu mam uzasneho manzela ktory ma podporuje a dodava optimizmus ze nic nie je stratene. A ze ideme dalej. Ano mam cakat na dalsiu ms a zacinam tentokrat kratky protokol ale s tymi istymi injekciami. Dr. Povedal ze sa to niekedy stava. Co narobim musim to prijat tak ako to je.
@segab090 podla mna je pozitivne to,ze to zastavili vcas a vy zbytocne nestratite 1cyklus ivf v poistovni. Mna chceli stopnut,lebo som reagovala az moc a to tiez nie je dobre. Berte to tak, ze ste to stihli stopnut este vcas a o nic ste neprisli. Mozno si budete musiet dokupit chybajuce lieky,ale to je to najmenej. Drzim palce. 👍🏻🤞😉
Kocky mam to brat tak ze ked mi stopli stimulku pred prvym ivf ze tym padom mam este platne tri ivf od poistovne? Ja som si totiz myslela ze tym stopnutim sa jeden pokus uz zmaril. Ak by to bolo tak ze mam este tri pokusy bola by som kludnejsia
Ahojte ostal mi #pregnyl 5000IU, #menopur 600IU 525jednotiek a #diphereline 0,1mg 3 ampulky. Ak mate niektora zaujem piste
ahojte zienky. Chcela by som poprosit o radu. Dnes som dostala dlhoocakavany tyzden-meskajuci menzes (sranda ta ironia zivota - ked ho nechcem, pride hned, ked potrebujem aby dosiel - meska tyzden 😕)
Od zajtra by som si mala zacat pichat Diphereline + pozajtra Gonal. Volala som do GF, ci zajtra niekto nebude v praci, ze by mi ukazali ako sa to robi, a oni ze az v nedelu. Najprv sestricka ze "sak si to mozte posunut o jeden den" 😨 ale musela pocut az tam ten sok z mojho mlcania...
Urcite si nic posuvat nebudem, raz mam v protokole napisane, ze zacat 2.den cyklu, tak zacnem 2.den.
Ale je fakt, ze som to nikdy predtym nerobila. Prosim - treba si tam nejako odstreknut vzduch alebo cosi, nech sa nezabijem hned pri prvom pokuse? 😀
Je nejake konkretne miesto na bruchu kam to pichat - da sa aj nad pupkom, ci iba do "podpupčia"? (sestricka mi vravela ze pod pupok).
vopred vdaka za akekolvek rady. Prip. ak je to tu uz popisane niekde, co urcite je, ospravedlnujem sa. 🙂 🙂 🙂
ahojte,
chcem sa spýtať, na základe čoho dávajú krátky alebo dlhý protokol?
Ďakujem
@yennn ahoj, tak pichat si mozesaj nad pupok, ale z vlastnej skusenosti ti poviem, ze pod pupok je to jednoduchsie. Raz sa mi ,,podarilo" aj so vzduchovou bublinou - prezila som. Musela by si si vzduch pichnut do zily, aby sa ti nieco stalo. Kazdopadne je lepsie, ked vzduchovu bublinu vytlacis. Neboj nie je to nic hrozne, ale ani nic prijemne. Urcite to zvladnes. drz sa
Tak mala som pravdu výsledok negatívny.😢😢😢

@janie7 aha tak som nic nepovedala teda. Mozno len privelmi chcete. Aj protilatky proti spermiam mas ok? Kamaratka ma z Gynfivu v BA akurat v brusku maleho skriatka a zistili jej, ze sa jej netvoria vajicka riadne a ze zabija muzove spermie ci co. To uz je mimo mna, take info co to znamena uz nemam 🙂