Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@mom311 ...Ďakujem pekne...Len som sa teraz aj dozvedela ze to pero na pichanie nekupim v lekarni ze mi ho mali dat dnes v car ale nedali a ja to mam zajtra dostat cize v sobotu pichnut..Ale nevadi v sobotu tam su ano tak tam budem musiet ist..teda ak to dostanem🙂..lebo u mna to je tiez vynimocne to dostat na čas.
ahojte,
ja začínam dlhý protokol na 25.DC. ideme do toho po 1. krát. Viac krát som tu na fórach čítala, že počas stimulácie sa musí veľa piť, aby nevznikol hyperstimulačný syndróm. Mňa o tom v gyn five nikto neinformoval, tak sa pýtam vás, či teda treba ozaj veľa piť, aby k niečomu takému neprišlo 🙄 Ďakujem
@sonelka ano je to pravda. Kam do gynfivu chodis? Urcite ta mali o tom informovat. Je potrebne jest vela bielkovin pit aspon 2-3 litre vody niektore daju aj 4 no pre mna to bolo vela. Obmedzit kavu stopnut fajcenie a nam hovorili ze od pridania dalsej injekcie stopnut aj sex aby tie foliky co rastu nepopraskali.
Ahojte baby, chcem sa spýtať, čo robíte s liekmi, kt. vám vystali, nerozbalené? ja chodím do nr, mne sestričky povedali, že odkúpia naspäť...priznám sa, extra som nad tým nerozmýšlala, kým dnes som si to tak triedila, a vystane mi dipherine, čo ešte ok, ale aj gonal pero (čo bolo dosť drahé)...problém je v tom, že nemám blok...ja som to asi vyhodila či čo, to asi na odkúpenie späť môžem zabudnúť, že ?:/
Ahojte baby môžem sa spýtať aké ste mali príznaky po ket a kedy ste sa testovali?ďakujem

@mkatkam no neviem je to 120 e a je to uhrada za poskytnutie suboru komplementarnych vykonov a sluzieb.... tak je to uvedene