icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

pipina19
18. apr 2017

@azurra dakujem mňa tak strašne bolia prsia ale to môže byt asi liekmi.Kedy ideš na krv?

vycky
18. apr 2017

Ahojte baby🙂. Ja som mala transfer dnes, vkladali mi 2 embryjká🙂. Buhuzial na mrazenie nám neostalo nic, ale dúfam, ze nám to vyjde🙂.
Krvácali ste po transfere? Boli ste doma? Lezali ste? Dajte mi dobré typy🙂. Dakujem 🙂

azurra
18. apr 2017

@pipina19 budúci týždeň v pondelok/ utorok

pipina19
18. apr 2017

@azurra ja nabuduci týždeň vo štvrtok to by mal byť 14 deň ak 23 nedostanem menzes.Čo dúfam že nie.Budem drzat palce.🙏

azurra
18. apr 2017

@pipina19 podobne držím palce 👍, tak je treba veriť, že tentokrát sa nedostaví ms 😉 a budeme 🤰😍

pipina19
18. apr 2017

@azurra budeme🤰

zaneta7
18. apr 2017

@vycky ahoj, tak ja som sa snazila trosku setrit, aj ked som v podstate robila vsetko co aj predtym, ak nemas narocnu pracu, kludne chod do prace,...ja som pred transferom aj po jedla ananas, zevraj je dobry na uhniezdovanie embryjka....Nekrvacala som. Tak drzim palceky, aby sa im u teba pacilo 🙂

sosicka
20. apr 2017

Baby picham gonal od 2 dc. Dnes som 8 dc a stale spinim. Je to normalne???

segab090
20. apr 2017

@sosicka a ako dlho zvyknes mat ms? Nemoze to byt doznievanie ms? Ja som tiez asi 7dc trosku este spinila.

sosicka
20. apr 2017

@segab090 mne to 6 dc prestalo a dnes 8dc sa mi to trocha zosilnilo

sosicka
20. apr 2017

@segab090 mavam 5 dni aj so spinenim

vycky
20. apr 2017

@zaneta7 Ďakujem Ti veľmi pekne.🙂

vycky
20. apr 2017

@sosicka ja som pichala diphereline a mala som menzes 10 dní. Nikdy pred tým som nemala taký dlhý, max. 7 dní. Asi je to kôli hormónom. Ja som si dala citróny ako RIA 294 písala a na druhý deň som prestala krvácať🙂. Vyskúšaj🙂
Ria294
@vycky skús si vytlačiť denne aspoň 4citrony do vody, zastavuje krvácanie, spinenie a neublíži to.

mkatkam
20. apr 2017

@sosicka ahoj ja som mala dlhý,pichala som fostimon od 5 dňa cyklu a sa mi menzes natiahol až 10 dní...Normálne mávam 6 dní...Len neviem či sú to príbuzné hormóny..Kedy máš kontrolu?

sosicka
20. apr 2017

@vycky vytlacila som si 3 dnes🙂 neviem fakt preco mam stale spinenie, dufam ze mi kvoli tomu nezrusia opu....
@mkatkam kontrolu mam zajtra, som velmi zvedava aj na velkost folikov, budem 9 dc a ratam ze takych 10-11 budu mat

sosicka
20. apr 2017

A ten fostimon je tiez FSH hormon ako gonal @mkatkam

segab090
21. apr 2017

@mkatkam ahoj pozeram ze ty si stimulovala tiez s fostimonom ako ja a pritom ho uz davaju velmi malo dievcatam . Mozem vediet kolko folikov a nasledne vajicok si mala? Ja 7 folikov a v nich 2 vahicka a oplodnilo sa len jedno ktore mam treti den v brusku

tatiana6
21. apr 2017

Baby prosim vas pomozte mi. Vcera na 10 den po et som bola na krv, vysla mi pozitivna, ale ja od pondelka 7 den od et spinim. Mam pocit steklenia v podbrusku, ale menstruacia sa mi stale nespustila. Poculi ste zeby zena spinila tak dlho aj ked jej testy vysli pozitivne? Cele je to akesi zvlastne. Ďakujem

katy1986
21. apr 2017

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, ked ste boli po punkcii folikulov, a mali ste PK, ako volali ste každý den,že ako sa vyvýjajú emryá? lebo včera som volala, z 15 vajkov sa oplodnilo 14, 8 mi zmrazili a 6 nechali, aby pri ET mali z čoho vyberač...no ja som zvedavá, ako sa tých 6 má, ako sa vyvýjajú....sestrička bola veľmi milá, v pondelok budem mať transfer, že sa nemám báť že v nedelu mi určite zavolajú...ale ja som taká zvedavá, ako sa tých 6 mojich kúskov má....vy ste volali často, či môžem aj zajtra povedzme, ked je sobota? nechcem zas aby si mysleli, že som nejaká nenormálna :D:/ či ked niečo, oni zavolajú?

katy1986
21. apr 2017

Ešte to som chcela baby, že ja som na začiatku ked som si začala pichať - mala som dlhý protokol - tiež som mala špinenie (menš)dosť dlho...hádam aj 9 dní...takže asi je to liekmi....

segab090
21. apr 2017

@katy1986 ahoj nejako nerozumiem tvojej sprave pises ze ti 6 vajicok zmrazili? Len samotne vajicka bez spojenia? To som este nepocula. Lebo zvycajne mrazia len kvalitne embryjka. Co sa tyka toho volania oni embryjka nepozeraju kazdy den vraj aby ich nechali v klude tme a teple aby sa mali dobre. Vydrz do nedele a oni ti daju infosky. 😉 vsetko dobre dopadne drzim palce

katy1986
21. apr 2017

@segab090 no akože emryá mi zmrazili :D že mám 14 emryí( mala som 15 vajkov, z toho sa 14 oplodnilo, mám 14 emryí), z toho 8 mi zmrazili a 6 je pod emryoscopom, hádam to dobre píšem...no tak vydržím do nedele, nebudem tam volať, však vedia čo robia....len že vieš, ako sa vyvýja tých 6 emryí, či sa dobre delia, či "rastú" či sa dobre vyvýjajú....

mkatkam
21. apr 2017

@segab090 ahoj ja som mala 12 folikul,11 vajok. Držím palce.

mkatkam
21. apr 2017

@sosicka hej mne na to povedali, že v pohode...Stáva sa.nebol problém.potom to samé prešlo.alebo vďaka ďalším hormónom🙂

segab090
21. apr 2017

@mkatkam ja som mala 7 folikov a ken 2 vajka a oplodnilo sa 1 ktore uz mam v brusku. Tak mu silno verime 😉 ty si teraz ako na tom?

segab090
21. apr 2017

@katy1986 jaj tak az teraz chapem. My sme si embryoskop nedavali. Pekne len vydrz verim ze si nedockava. Vsetky sme boli. A v pondelok ich uz budes mat v brusku 😉 drzim palce 🙏

mkatkam
21. apr 2017

@segab090 cauko držím palce. Ja nijak.neuspesne ivf aj ket.sa psychicky chystám na ďalšie ivf..

sosicka
21. apr 2017

@mkatkam myslis ze svetlo hnede spinenie ovplyvnuje rast sliznice??

vycky
22. apr 2017

@sosicka neovplyvnuje. Ja som riadne krvacala tych 10 dni a sliznica mi narastla perfektne, takze som mala vklad na tretí den od odberu. Neboj sa vsetko bude v poriadku🙂

katy1986
22. apr 2017

@segab090 dakujem pekne, podobne, aj tebe držím palce🙂))