Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@leelloo áno, áno🙂. DHEA len zmiernuje, ale tie sú génové mutácie, takze dlhodobo nic to nezmení. Ja som tiez mala fraxiparín od hematológa pocas stimulácie ale mi ho zastavila 4 dní pred odberom krvi, co som strasne nechápala. Ako som vylústila z vysledkov krvi, mala som este stále vysoku hodnotu zrázanlivosti, akokeby injekcie nepomohli. Aj v GF povedali, ze to je úplná blbost, ze mi vysadila injekciu. Gynekológ mi hovorí, ze by som mala uzívat aspirín aj kym cakám ale hematológ hovorí, ze nie. Teraz clovek komu má verit?
@vycky pred vysledkom krvi? to je vazne divne. Ja mam okrem Leidena este jednu ziskanu mutaciu. Mne hned ako mi na to prisli nasadili aspirin a pocas stimulacie aj fraxiparine, akurat aspirin som musela vysadit pred odberom vajicok, aby som vela nekrvacala. Ja som brala dhea 4 mesiace a prave ked som zacala brat aspirin a fraxiparine, tak sa mi podarilo prirodzene otehotniet, takze myslim, ze ten aspirin urobil svoje. Ono asi zalezi o co konkretne ide, ale u mna teda to malo uspech 🙂 kazdopadne drzim palce 🙂
Dievcata sme pred IUI. Zajtra ma caka sono a krv v 10ty den.lieky uz mam douzivane.prosim vas neviete kolko to trva dokym bude IUI ?
Ja som davala 2 tabletky denne tak uvidim. Dakujem 😘 dam vediet
Ano problem mame u peta 😔 boze no ved uvidim.jasne dam vwdiet.aj ty sa ozvy ako ste dopadli.kedy idete ?
Tak si drzime palce 😍😍😍😍 az sa nam podari.odkial si ?
ak su tam fakt len spermie a lahky stupen, skusit mozes...
ja by som isto skúsila či tá posledná tvoj gyndosi alebo všeobecný na reproimuno. Mne tiež nechceli robiť po neúspešnom ivf potom som mala ket a aj ten neúspešný. Vďaka tomu ma až teraz ( po roku)poslali a zistili mi niečo a mám nasadené kortikoidy..by som si nevyčerpala poslednú možnosť pteplatenu poisťovňou len tak,že skúsime...
Bože🙂 šak už neviem čítať...ja že ideš na tretie ivf;) prepáč. No skúsila by som aj tak,nech nestrácas čas. Len to neviem či ťa niekto bude ochotný poslať..
určite nechcu zle, len mam pocit,že postupujú štandardné podľa priemeru.Žiadne vynimky nezvazuju.
Baby, ja som si normalne vypytala od gynekológa doporučene na repro-imuno a normalne mi ho dal.
Mna tam moja gynekologicka dokonca sama poslala
Opravte ma ak sa mylim,ale to reproimunologiu si musite hradit zo svojho ze? Lebo ak ano,tak tam ziaden vymenny listok nepotrebujete.
Baby boli ste niektora v GF na vysetreni reprodukcnej imunologie? Aky je rozdiel medzi tymto vysetrenim v GF a v Nitre? Dakujem 😊
baby potrebujem poradiť...mám schválené dalsie IVFko ale splatnosť je do 11.10 lenže mi ideme v septembri na dovolenku a neviem dokedy treba podstupiť stimulku odber vklad...nemá niekto s tým skúsenosť?musí sa to stihnut do toho 11.10 alebo to môže byť aj neskor???

@vycky ano, vsetko co si vypisala je pravda a stale ma aj svoje negativne ucinky. Ale ak mas trombofilne mutacie, napr Leidena ako ja, tak na to ti dhea nepomoze. V GF som od nich niekolkokrat ziadala, aby ma poslali na hematologiu, odmietli, tak som si to vybavila sama, a az ked som zacala brat aspirin a fraxiparine, tak sa mi hned podarilo otehotniet. Nechcem nijako znevazovat, co ti povedali, vela z toho je pravda, ale v tomto by som teda nesuhlasila.