icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

janulka257
9. jún 2017

@nela17 oddychujem, a práve z toho si už pripadám chorá, furt sa len pozorujem :D ale tie bolesti prešli, asi aj psychika robí svoje, ste ma tu ukľudnili. Pravda je, že sa veľmi upínam na pozitívny výsledok a preto mi z toho hrabe. Už si bola na kontrolnú krv po 10. dňoch? Všetko ok?

janulka257
9. jún 2017

@nela17 teraz čítam, že asi dnes ideš na krv 🙂 no držím palce veľmi veľmi moc! A daj prosím vedieť, ako si dopadla... drž sa! :-*

nela17
9. jún 2017

@janulka257 tak kontrolna krv opat pozitivna. Zvysilo sa mi to 🙂 dalej brat lieky a za 20 dni na utrazvuk 🙂 tak zase cakat a mysliet pozitivne. 😋

janulka257
9. jún 2017

@nela17 veľmi sa s tebou teším!!! 🙂 super, dobrá správa 🙂

nela17
9. jún 2017

@janulka257 dakujem. Stale som taka neista ked citam ake hodnoty hcg maju niektore baby. Tak tie moje sa mi zdaju malo 🙄 za chvilu ides aj ty na krv 😉

janulka257
10. jún 2017

Žienky chcem sa spýtať o radu... začala som dnes 7. deň po ET krvácať. Progesterón asi môžem vysadiť...? Či?
Ako je to potom s KET? Tiež sa berú nejaké lieky?

katarinakatka57
11. jún 2017

@janulka257 Ahoj, lieky nesmieš vysadzovať bez súhlasu lekára, ak už krvácaš, tak máš progesteron prehltať, nie si vkladať...aj ja som tak mala....na ket berieš lieky (také malé mini pilulky) 3x denne, od 1 DC, medzi 10 a 14 dnom cyklu ideš na jednu kontrolu, ako je to so sliznicou, podla toho ti lekár urči, kedy si začneš vkladať progesteron...ja akurát sa "pripravujem" na KET....dr. pri konzultácii hned dá všetko na KET, predpíše lieky, (2 krabice extrimax, 2 krabice progesteron aspon mne) dá diazepam+ čípok, a to je všetko...

nela17
11. jún 2017

@janulka257 nevysadzaj progesteron. Ja som tiez krvacala pri Ket a nakoniec sa to chytilo. Sice potom v 10 tyzdni prestalo byt srdiecko ale to je uz iny pribeh. Lieky urcite ber az do kontroly.

hanka197
12. jún 2017

Baby ja som bola dnes na druhom teste a povedali mi ze mame prist este raz v piatok lebo raz som mala hodnotu 1,6 a dnes ze bola 3,6 ze to ide pomaly tak vobec neviem co si otom mysliet..Vy ste mali ake hodnoty?

janulka257
12. jún 2017

@katarinakatka57
@nela17
Ďakujem za odpoveď žienky. Aj som si volala dnes do centra a tak isto mi povedali. Ale príde mi to od veci, normálny menzes mám, ako som aj mávala.
Aj mi bolo ťažko veľmi, veľmi, aj sme si s manželom poplakali, ale každým dňom to je lepšie.
Verím, že bude dobre a že kým je nádej, je dobre 🙂
Držím nám palce 🙂

janulka257
12. jún 2017

@nela17
to ma mrzí... teraz to ale ten prípad nebude. Bude to dobré, uvidíš 🙂

nela17
12. jún 2017

@hanka197 ahoj ja som mala v pondelok 33 a v piatok na kontrolnom 136. A cakam teraz co bude o 3tyzdne na ultrazvuku lebo tiez sa mi tie hodnoty zdaju nizke oproti tomu co tu pisu niektore baby.ale kazda sme ina a embryjka sa rozne uhniezduju a to hcg je ine pri kazdom tehu.drzim palce

luci67
13. jún 2017

@hanka197 moja prepac ze az teraz.. nejako som bola zaneprazdnena ( a este ze asi🙂 ) .. Bohuzial taktiez negativny.. zacala som kevacat hned ako sme prisli domov este nez som si volala vysledok.. No uz hlava hore a nevzdavame sa 🙂 stoji to za to..

janulka_1
15. jún 2017

Baby kolko dni ste brali luveris a cetrotide? Zatial si picham len gonal a to uz 8 dni. Vcera mali vajka 7-8mm, jedno 12mm a sliznica 7mm. Zajtra idem na dalsiu kontrolu.

janulka257
15. jún 2017

Ahojte baby, ja len že nakoniec moje hCG bolo negatívne. Tak vzhľadom na to, že som mala riadny menzes, nebudú mi ani robiť opakované hCG. Takže hor sa na KET...
a inak som si investigatívne vybavila hematologické, imunologické aj genetické vyšetrenie, nech mám pokoj..

nela17
15. jún 2017

@janulka257 drzim palce. To je dobre ze si si vsetko vybavila. Aspon ked nieco budes sa moct tomu vcas vyhnut. 😉 KET bude uspesny uvidis 😍

marculka51
16. jún 2017

Cawte baby, chcem sa spýtať či nemáte niektorá nahodou na predaj gonal f??

alexa933
16. jún 2017

Ahojte kocky ste tu niektora co ste nedavali Pk??? Ako ste dopadli ?? Ja som bola rozhodnuta od zaciatku ze dam nakoniec som nedala mali sme len 4 vajka neviem ci som urobila dobre

nela17
16. jún 2017

@alexa933 ahoj. Ja som chcela Pk ale mali sme len 3 embryjka tak neodporucali pri takomto malom pocte. Vkladali mi za dva dni od punkcie. Zatial to vyzeta tak zr sa nieco chytilo. Cakam ultrazvuk. Drzim palce 😉

alexa933
16. jún 2017

@nela17 dakujem ti potesila si ma ja som sa toho obavala.Chcela som pk ale ma prehovorili v centre ze nech skusim takto ze mame malo vajok.Nechala som si poradit povedali ze ked chcem daju to pk ale ze oni by to nedavali.Tak cely den som rozmyslala ci som spravila dobre.Ci su vobec dake sance.

janulka257
18. jún 2017

@alexa933 Ahoj, asi je to veľmi individuálne... ja neviem, od čoho to záleží, ja som napr. nad PK vôbec nerozmýšľala a doporučili nám to. My sme mali 6 vajok a nakoniec len tri embryjka a aj tak PK doporučili. Neviem, či to záleží od veku pacientky, viac krát mi povedali, že ja som mladá, že to má zmysel... tak sme si nechali poradiť. Ale uvidíme asi až časom, či sme spravili dobre.

mlenna15
19. jún 2017

Ahojte baby mám krátky protokol v sobotu som dostala menstruaciu a myslela som si že normálne sa má začať s injekciou druhý deň. Lenze mne volali že mám prísť na ultrazvuk vo štvrtok (6deň) a ze až ten 6deň si začnem pichat injekcie !mám menopur a cetrotide. Mate niektorá skúsenosť s takýmto protokolom ?

janulka_1
19. jún 2017

@mlenna15 a nemas predpisany aj gonal?

fesanda7
20. jún 2017

Ahojte kocky...ostali mi dajake lieky ako luveris estrofem gonal ..predam

mlenna15
20. jún 2017

@janulka_1 ahoj nie beriem tabletky on 21dňa cyklu až do prvého ultrazvuku a potom menopure a cetrotide. Tabletky sa volajú Provames, neviem ako sa to vola na Slovensku, som v zahranici možno je to náhrada toho gonalu

marculka51
20. jún 2017

Prosim vas dievcata ktore ste uz boli na odbere vajíčok mozete mi prosim vas poradit ja idem na odber vostvrtok a dnes vecer som si mala pichnúť ovitrelin a ze to je vsetko ale teraz čítam v tych papieroch ze si mam dat aj antibiotika augmentinu nevie te mi poradit co mam spravit??

sosicka
20. jún 2017

@marculka51 augmentin si daj vecer pred odberom (cize zajtra) ak mas odber vo stvrtok a potom rano v den odberu🙂

marculka51
20. jún 2017

@sosicka dakujem pekne..

janulka_1
21. jún 2017

Ahojte, ktory pristroj ste mali na kultivaciu embryi?

sosicka
21. jún 2017

Baby zajtra laparka a hysteroskopia.... bojim sa ... chcem sa spytat, davali ste si niektora den pred zakrokom prehanadlo? A nejake skusenosti s laprkou v Snope v Ba?