Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@luci67 ..Ahooj...no ja by som velmi rada strasne som nedockava nech uz je to za nami, ale manzel ze nie ved sestricky povedali ze je to zbytocne tak poslucham🙂..ale stale citam citam aj tu na MD ale aj celkovo na nete..priznaky alebo kedy sa da testovat no uz si pripadam ako posadnuta 🙂...nech uz je stvrtok poobede🙂
Myslis ze ked je ten prvy test negativny tak tam nic nieje?
@hanka197 a kedy si bola na vklade?? Bo my sa chystame uz v stredu 😊 kedze sme boli na ET v nedelu a tu neratam, tak streda je 10ty den- pocitam to teda spravne? 😁...jooj moja odpoved na tu tvoju otazku by zaujimala aj mna.. citam sice ako ja vselico,aby som sa dozvedela.. ale toto veru neviem 😀
Babulky ahojte, my sme boli na vklade teraz v sobotu a tiež by som už chcela vedieť, či je všetko ok, aj by som si chcela tehotensky test spraviť :D neviem ako to 10 dni vydržím :/
@marculka51 určtie treba ísť za nimi do gyn-fivu, ale nemalo by to byť nič vážne. Mne zas prišiel na 3.deň pichania si dipherelinu. Tiež ma to znervoznilo.
@janulka257 ja som skusala, ale kde duch, tam duch preslaby.. tak uz som povedala ze vyckam do stredy a uvidim, resp. pocujem, ako sme na tom 🙂.. drzim palceky nech je vsetko v poriadku a neboj nejako to das 😀!!! ja za seba hovorim, ze som stastna ,ze uz je pondelok 😀 nakolko mam oddychovy rezim a naozaj malocim sa zabavim
@luci67 ja som si tiež dala oddychový režim 🙂 a furt sa pozorujem :D každé jedno pichnutie, bolia ma prsia. Ach, už aby sme mali babatka 🙂 A budeš mať jedno či dve? 🙂 nám vkladali jedno.
@hanka197 mna prsia prestali boliet uz minn tyzden, ale nejako ma to ma to nestresuje ... A menzes mal prist u mna vcera.. este neprisiel a dufam ze ani nepride.. ked kazda zena sa citi inak a je ina.. je tazko povedat ako by to malo alebo nemalo byt. Jednoducho verit, a co ma prist pride 😉
Našla som taký pekný citát pre nás všetky:
Zahoď všetky starosti a obavy. Čo príde, to príde. Ak to bude smiech, budeme sa smiať. Ak to bude plač, budeme plakať. Rob, čo musíš. A budúcnosť nech sa stará sama o seba.
@janulka257 my mame taktiez jedno 😊
@laurakrauz ahoj, velmi ti gratulujem a davam ti za pravdu. Ja som videla uz tolko bielych testov ze som si tentokrat povedala ze si test neurobim. Mne 10. Den vychadzal na nedelu (vcera). Tak som sla na krv dnes. A moja hodnota hcg na 11.den je 33. V piatok na kontrolnu krv. Cely den sa obavam ze co z toho bude ale tvoj prispevok ma povzbudil ze este nieje nic stratene. 😉 Kolko dnove embryjka ti vkladali?
@laurakrauz mne vkladali na druhy den tiez dve - jedno 3bunkove a jedno 6bunkove. Dufam ze ta hodnota je nizsia aj kvoli tomu ze este neboli tak vyvinute. Mali sme len tri embryjka tak neodporucali robit PK ale vlozit hned po dvoch dnoch. Tak sme vlozili dve a to tretie sa prestalo vyvijat tak ho ani nemrazili. Tak myslim pozitivne ze sa aspon jedna bodka chytila 😍 a ty budes mat jedno?
@nela17
@laurakrauz
my sme mali tiež len tri embryjka a nám PK doporučili... ale asi je to individuálne... Mala som len 6 vajíčok.. Bála som sa veľmi aby tie embrya prežili, aby bolo aspoň 1 na vloženie. Nakoniec nám po PK povedali, že jedno je krásna blastocysta, tú vkladali a ďalšie dve že sa spomaľujú, že si mám zavolať o dva dni, či vôbec bude čo mraziť.. a včera som volala a že sú v poriadku a zamrazili ich 😍 Tak sa z nich veľmi teším.
Držím palčeky 😘❤
Joj dievcata tato nervozita, to je nieco.. posledny den je tusim ten najtazsi! Uz sa mi vystriedali asi vsetky nalady so smiechom aj placom.. 😅 ach...
@luci67 zvládneme to 🙂
@janulka257 to je super ze mas ak zamrazene. Dalsie sance ale drzim palce nech to vyjde na prvy krat 😉 kedy ides na krv?
@nela17 budúcu stredu... mám nervičky.. 🙂 ty ideš kedy? Držím palčeky moc moc
@janulka257 ja idem na kontrolnu krv v piatok. Tak uvidime. 😉
@nela17 budeme sa informovať 🙂 a dúfam, že potom si budeme na fotkách bruchá porovnávať ;)
Žienky, bojím sa :( som 5. deň po ET a úplne ma menzesovo 2.deň bolí brucho... stále mám pocit, že už už idem dostať menštruáciu... je to normálne? Včera večer ma tak bolelo, až som plakala, už som myslela na najhoršie :( máte podobnú skúsenosť?
@janulka257 bolest je normalna. Ja som mala tiez take zmiesane pocity. Nevedela som ci su to kramy ci od liekov ci sa nieco deje. Nestresuj. vsetko bude tak ako ma byt. vela oddychuj 😉
@laurakrauz aku si mala hodnotuv piatok na kontrolnej krvi? A potom po akom case ta objednali na ultrazvuk? Bola si medzitym aj u svojho gynekologa? Uz zajtraaaaa 😉

@vycky dobre dakujem za info.. ;)