Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@nela17 teraz čítam, že asi dnes ideš na krv 🙂 no držím palce veľmi veľmi moc! A daj prosím vedieť, ako si dopadla... drž sa! :-*
@janulka257 tak kontrolna krv opat pozitivna. Zvysilo sa mi to 🙂 dalej brat lieky a za 20 dni na utrazvuk 🙂 tak zase cakat a mysliet pozitivne. 😋
@nela17 veľmi sa s tebou teším!!! 🙂 super, dobrá správa 🙂
@janulka257 dakujem. Stale som taka neista ked citam ake hodnoty hcg maju niektore baby. Tak tie moje sa mi zdaju malo 🙄 za chvilu ides aj ty na krv 😉
Žienky chcem sa spýtať o radu... začala som dnes 7. deň po ET krvácať. Progesterón asi môžem vysadiť...? Či?
Ako je to potom s KET? Tiež sa berú nejaké lieky?
@janulka257 Ahoj, lieky nesmieš vysadzovať bez súhlasu lekára, ak už krvácaš, tak máš progesteron prehltať, nie si vkladať...aj ja som tak mala....na ket berieš lieky (také malé mini pilulky) 3x denne, od 1 DC, medzi 10 a 14 dnom cyklu ideš na jednu kontrolu, ako je to so sliznicou, podla toho ti lekár urči, kedy si začneš vkladať progesteron...ja akurát sa "pripravujem" na KET....dr. pri konzultácii hned dá všetko na KET, predpíše lieky, (2 krabice extrimax, 2 krabice progesteron aspon mne) dá diazepam+ čípok, a to je všetko...
@janulka257 nevysadzaj progesteron. Ja som tiez krvacala pri Ket a nakoniec sa to chytilo. Sice potom v 10 tyzdni prestalo byt srdiecko ale to je uz iny pribeh. Lieky urcite ber az do kontroly.
Baby ja som bola dnes na druhom teste a povedali mi ze mame prist este raz v piatok lebo raz som mala hodnotu 1,6 a dnes ze bola 3,6 ze to ide pomaly tak vobec neviem co si otom mysliet..Vy ste mali ake hodnoty?
@katarinakatka57
@nela17
Ďakujem za odpoveď žienky. Aj som si volala dnes do centra a tak isto mi povedali. Ale príde mi to od veci, normálny menzes mám, ako som aj mávala.
Aj mi bolo ťažko veľmi, veľmi, aj sme si s manželom poplakali, ale každým dňom to je lepšie.
Verím, že bude dobre a že kým je nádej, je dobre 🙂
Držím nám palce 🙂
@nela17
to ma mrzí... teraz to ale ten prípad nebude. Bude to dobré, uvidíš 🙂
@hanka197 ahoj ja som mala v pondelok 33 a v piatok na kontrolnom 136. A cakam teraz co bude o 3tyzdne na ultrazvuku lebo tiez sa mi tie hodnoty zdaju nizke oproti tomu co tu pisu niektore baby.ale kazda sme ina a embryjka sa rozne uhniezduju a to hcg je ine pri kazdom tehu.drzim palce
Baby kolko dni ste brali luveris a cetrotide? Zatial si picham len gonal a to uz 8 dni. Vcera mali vajka 7-8mm, jedno 12mm a sliznica 7mm. Zajtra idem na dalsiu kontrolu.
Ahojte baby, ja len že nakoniec moje hCG bolo negatívne. Tak vzhľadom na to, že som mala riadny menzes, nebudú mi ani robiť opakované hCG. Takže hor sa na KET...
a inak som si investigatívne vybavila hematologické, imunologické aj genetické vyšetrenie, nech mám pokoj..
@janulka257 drzim palce. To je dobre ze si si vsetko vybavila. Aspon ked nieco budes sa moct tomu vcas vyhnut. 😉 KET bude uspesny uvidis 😍
Cawte baby, chcem sa spýtať či nemáte niektorá nahodou na predaj gonal f??
Ahojte kocky ste tu niektora co ste nedavali Pk??? Ako ste dopadli ?? Ja som bola rozhodnuta od zaciatku ze dam nakoniec som nedala mali sme len 4 vajka neviem ci som urobila dobre
@nela17 dakujem ti potesila si ma ja som sa toho obavala.Chcela som pk ale ma prehovorili v centre ze nech skusim takto ze mame malo vajok.Nechala som si poradit povedali ze ked chcem daju to pk ale ze oni by to nedavali.Tak cely den som rozmyslala ci som spravila dobre.Ci su vobec dake sance.
@alexa933 Ahoj, asi je to veľmi individuálne... ja neviem, od čoho to záleží, ja som napr. nad PK vôbec nerozmýšľala a doporučili nám to. My sme mali 6 vajok a nakoniec len tri embryjka a aj tak PK doporučili. Neviem, či to záleží od veku pacientky, viac krát mi povedali, že ja som mladá, že to má zmysel... tak sme si nechali poradiť. Ale uvidíme asi až časom, či sme spravili dobre.
Ahojte baby mám krátky protokol v sobotu som dostala menstruaciu a myslela som si že normálne sa má začať s injekciou druhý deň. Lenze mne volali že mám prísť na ultrazvuk vo štvrtok (6deň) a ze až ten 6deň si začnem pichat injekcie !mám menopur a cetrotide. Mate niektorá skúsenosť s takýmto protokolom ?
Ahojte kocky...ostali mi dajake lieky ako luveris estrofem gonal ..predam
Prosim vas dievcata ktore ste uz boli na odbere vajíčok mozete mi prosim vas poradit ja idem na odber vostvrtok a dnes vecer som si mala pichnúť ovitrelin a ze to je vsetko ale teraz čítam v tych papieroch ze si mam dat aj antibiotika augmentinu nevie te mi poradit co mam spravit??
@marculka51 augmentin si daj vecer pred odberom (cize zajtra) ak mas odber vo stvrtok a potom rano v den odberu🙂
@sosicka dakujem pekne..
Ahojte, ktory pristroj ste mali na kultivaciu embryi?
Baby zajtra laparka a hysteroskopia.... bojim sa ... chcem sa spytat, davali ste si niektora den pred zakrokom prehanadlo? A nejake skusenosti s laprkou v Snope v Ba?

@nela17 oddychujem, a práve z toho si už pripadám chorá, furt sa len pozorujem :D ale tie bolesti prešli, asi aj psychika robí svoje, ste ma tu ukľudnili. Pravda je, že sa veľmi upínam na pozitívny výsledok a preto mi z toho hrabe. Už si bola na kontrolnú krv po 10. dňoch? Všetko ok?