Pipiny z Gyn - Fiv
Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !
@mlenna15 cca 2 mm za deň ;)
Ahojte baby tak bola som druhý krát dnes na folikulometrii a mám stále 7mm folikuly !na prvom ultrazvuku to bolo to isté (v pondelok 7mm) ako je možné že nerastu ??picham si Menopur 150 a Cetrotide !
Ahojte, po opu som mala nabeh na ohss. v nedelu som mala et baby od vcera pocitujem tlak na hrudy ked sa zohybam a v noci pretacam. Je to taka podava bolest. A trosku tazsie sa mi dycha. Opuchnute brucho mam od OPU. Inak ma nic neboli. Co to moze byt?
Ahojte baby. Som 12ty den po KET 2 embryi, menzes mi stale neprisiel, no test bol dnes negatívny. Mate s tym niekto skúsenosť, je tam este sanca, ze mozem byt tehotna? Vdaka.
Cawte baby. V sobotu som bola na vklade ale teraz mam taký problém ze ked lezim a otacam sa napr. na pravý bok tak ma pobolieva praví vajecnik a ked sa otocim na lavi bok tak ma pobolieva lavi vajecnik.. je to normalne??😒
@janulka_1
@marculka51
baby určite choďte na pohotovosť... može to byť hyperstimulačný syndróm
Ahojte kocky, neviete mi povedať, či mi v GynFive spravia test na priechodnosť vajcovodov na moju žiadosť? Mám dlhodobo infekciu ureaplazmou a obávam sa že mi to mohlo poškodiť vajcovody ☹
Ahojte 🙂 opäť po dlhom čase tu... Už sa pomaly pripravujeme na naše posledné IVF :-/ včera som nas objednala na repro imuno do NR k dzurillovej termin 26.september. HĽADÁM niekoho kto tam tiež bol potrebujem nejaké info 🙂 Ďakujem krásne pekný slnečný deň 🙂
Baby na ake cislo ste volLi ked ste sa chceli informovat ohladom poctu zamrazenych embryjok? Dakujem
Jaj dievčatá zajtra idem na kontrolnú krv či nám vyšiel vklad alebo nie mám strašný strach musela som sa vám posťažovať lebo sa z toho zblaznim.. 😕 😔
@marculka51 mic sa neboj, ak nie su ziadne komplikacie tak urcite bude vsetko v poriadku
@janulka_1 dakujem a ti si ako na tom??
@marculka51 ja som dnes 8 den po et, lezim v nemocnivi s OHSS ale insk super 🙂
@marculka51 ahojnsom na tom podobne aj ka idem zajtra na krv...nervozna som strasne..snazim sa mysliet pozitivne no prepadaju ma sem tam take myslienky ze co ked a podobne...drzim palceky nech vam to dobre dopadne
@kristinaon dakujem aj ja ti držím palceky nech všetko dobre dopadne..
@marculka51 dakujem🙂
Ahojte baby chcem sa spýtať, akú majú mať veľkosť folikuly pred odberom ?dnes som bola na ultrazvuku a mám na každej strane okolo 8folikulov od 14,15mm. Znížili mi dávku a v stredu znova na ultrazvuk. Estradiol mám 1600ml

@sofia1 Gratulujem 🙂ozaj a chcela by som sa spýtať ako rýchlo rastú folikuly ?dnes som mala 3-7mm a mám ísť v stredu na folikulometriu. Zabudla som sa spýta doktora :/