icon

Pipiny z Gyn - Fiv

katarinka77
28. mar 2009

Dievčatká, dovoľujem si otvoriť novú časť našej témy s rovnakým názvom a zároveň vás do nej pozvať 😉 .
Prajem príjemné diskutovanie a hlavne úspešné snažilkovanie 🙂 !

mlenna15
26. jún 2017

@sofia1 Gratulujem 🙂ozaj a chcela by som sa spýtať ako rýchlo rastú folikuly ?dnes som mala 3-7mm a mám ísť v stredu na folikulometriu. Zabudla som sa spýta doktora :/

janulka257
26. jún 2017

@mlenna15 cca 2 mm za deň ;)

djera
27. jún 2017

@sofia1
Gratulujem!!! 🙂

Ja si uz druhi den picham gonal, strasne som sa bála ale ani to necitit, este odber krvy je horsi, a ani toho sa nebojim :D takze v pohode..

sofia1
27. jún 2017

@djera jeej dakujem ti.no uz nech rodím....teplo je strasne

mlenna15
28. jún 2017

Ahojte baby tak bola som druhý krát dnes na folikulometrii a mám stále 7mm folikuly !na prvom ultrazvuku to bolo to isté (v pondelok 7mm) ako je možné že nerastu ??picham si Menopur 150 a Cetrotide !

janulka_1
28. jún 2017

Ahojte, po opu som mala nabeh na ohss. v nedelu som mala et baby od vcera pocitujem tlak na hrudy ked sa zohybam a v noci pretacam. Je to taka podava bolest. A trosku tazsie sa mi dycha. Opuchnute brucho mam od OPU. Inak ma nic neboli. Co to moze byt?

codynko
28. jún 2017

Ahojte baby. Som 12ty den po KET 2 embryi, menzes mi stale neprisiel, no test bol dnes negatívny. Mate s tym niekto skúsenosť, je tam este sanca, ze mozem byt tehotna? Vdaka.

marculka51
28. jún 2017

Cawte baby. V sobotu som bola na vklade ale teraz mam taký problém ze ked lezim a otacam sa napr. na pravý bok tak ma pobolieva praví vajecnik a ked sa otocim na lavi bok tak ma pobolieva lavi vajecnik.. je to normalne??😒

oliva001
28. jún 2017

@janulka_1 chod na pohotovosť. Ak je to ohss tak ti dajú infúzie, v horšom prípade odsajú vodu a budes v pohode.

janulka257
28. jún 2017

@janulka_1
@marculka51
baby určite choďte na pohotovosť... može to byť hyperstimulačný syndróm

tinni
29. jún 2017

Ahojte kocky, neviete mi povedať, či mi v GynFive spravia test na priechodnosť vajcovodov na moju žiadosť? Mám dlhodobo infekciu ureaplazmou a obávam sa že mi to mohlo poškodiť vajcovody ☹

oliva001
29. jún 2017

@tinni áno urobia, mne robili ultrazvukom hycosy, myslím že okolo 120 eur to bolo minulý rok.

tinni
29. jún 2017

@oliva001 ďakujem za info😉A je potrebné predtým absolvovať nejaké vyšetrenie alebo sa stačí objednať a prísť?

oliva001
29. jún 2017

@tinni neabsolvovala som pred tým žiadne vyšetrenie. Objednala som sa na recepcii, od sestričky som dostala tabletku a čipok s presnými inštrukciami, kedy to mám užiť (myslím že hodinu pred zákrokom). Samotný zákrok trval asi 5 minút. Nie je to bolestivé, len trochu nepríjemné.

tinni
29. jún 2017

@oliva001 ďakujem, si zlata 😉A aj ti zistili niečo?

oliva001
29. jún 2017

@tinni nemáš začo 🙂
zistili, že vajcovody sú priechodné. Inak všetko budeš vidieť pred sebou na obrazovke.

misela103
30. jún 2017

Ahojte 🙂 opäť po dlhom čase tu... Už sa pomaly pripravujeme na naše posledné IVF :-/ včera som nas objednala na repro imuno do NR k dzurillovej termin 26.september. HĽADÁM niekoho kto tam tiež bol potrebujem nejaké info 🙂 Ďakujem krásne pekný slnečný deň 🙂

janulka_1
30. jún 2017

Baby na ake cislo ste volLi ked ste sa chceli informovat ohladom poctu zamrazenych embryjok? Dakujem

vycky
30. jún 2017

@janulka_1 musís to mat na tych papieroch, kt si dostala. Viem sa Ti pozriet vecer, ked ich este nebudes mat🙂

vycky
30. jún 2017

@misela103 Ja tam chodím pravidelne;). Co potrebujes vediet?🙂

janulka_1
30. jún 2017

@vycky uz som sa dovolala, dakujem 🙂 zamrazili nam 3 embryjka 😍

segab090
2. júl 2017

@codynko ahoj negativny test ešte nic neznamena. Dolezita je krv. Vela bab malo biely test a az v krvi im potvrdili hcg. Nezúfaj. Pockaj na krv. Drzim 🙏

marculka51
3. júl 2017

Jaj dievčatá zajtra idem na kontrolnú krv či nám vyšiel vklad alebo nie mám strašný strach musela som sa vám posťažovať lebo sa z toho zblaznim.. 😕 😔

janulka_1
3. júl 2017

@marculka51 mic sa neboj, ak nie su ziadne komplikacie tak urcite bude vsetko v poriadku

marculka51
3. júl 2017

@janulka_1 dakujem a ti si ako na tom??

janulka_1
3. júl 2017

@marculka51 ja som dnes 8 den po et, lezim v nemocnivi s OHSS ale insk super 🙂

kristinaon
3. júl 2017

@marculka51 ahojnsom na tom podobne aj ka idem zajtra na krv...nervozna som strasne..snazim sa mysliet pozitivne no prepadaju ma sem tam take myslienky ze co ked a podobne...drzim palceky nech vam to dobre dopadne

marculka51
3. júl 2017

@kristinaon dakujem aj ja ti držím palceky nech všetko dobre dopadne..

kristinaon
3. júl 2017

@marculka51 dakujem🙂

mlenna15
3. júl 2017

Ahojte baby chcem sa spýtať, akú majú mať veľkosť folikuly pred odberom ?dnes som bola na ultrazvuku a mám na každej strane okolo 8folikulov od 14,15mm. Znížili mi dávku a v stredu znova na ultrazvuk. Estradiol mám 1600ml